marți, 18 august 2015

Încrederea este esențială – Lady Nada


De Jenny Schiltz

Astăzi vrem să vă vorbim despre încredere. Încrederea este cel mai important lucru pe care să-l aveți acum. Atât de mulți dintre voi treceți prin acest proces al ascensiunii, depuneți o muncă intensă, vă deschideți inimile și totuși vă lipsește încrederea. Acest lucru simplu vă crează cea mai mare parte a suferinței voastre.

Când aveți încredere înțelegeți că tot ceea ce are loc nu este numai pentru binele vostru cel mai înalt ci și uimitor de frumos. Dacă nu aveți încredere, vă sabotați propriul vostru progres pe care-l faceți. Vă deschideți inima și începeți să vedeți legătura care există între toate lucrurile și frumusețea învățării, iar apoi o umbriți cu îndoială și frică. Cunoașterea nu este întotdeauna cea mai ușoară cale. Sunt cei care s-au trezit fără cunoașterea acestui proces, a detaliilor încâlcite, care au navigat prin acest proces pentru că pentru ei nu era nimic în care să nu aibă încredere, totul doar este. Dacă citiți această transmisie, atunci ați ales să vă treziți fiind în același timp pe deplin conștienți, aceasta a fost calea aleasă de către sufletul vostru. Aceasta cale nu este una ușoară în timp ce sunteți bombardați cu atât de multă dezinformare. Nu toate informațiile sunt greșite, dar ele ar putea fi greșite pentru voi. Înțelegeți că fiecare dintre voi vă creați propria voastră realitate contribuind în același timp la întreg. Nici unul dintre voi nu veți avea aceiași experiență și nici unul dintre voi nu ați creat aceiași linie a povestirii din care învățați. Singurul lucru care este la fel este că fiecare dintre voi lucrați pentru întoarcerea la sine. Nu toți vă veți întoarce pe deplin, dar cei mai mulți dintre voi o veți face.

Acesta este însăși motivul pentru care scopul vostru este ca pur și simplu să vă deschideți inima, să alegeți iubirea și să lucrați la curățarea a tot ceea ce stă în calea accesării adevăratului vostru sine. Prin această acțiune veți fi în stare să discerneți care cunoaștere este potrivită pentru voi prin felul în care aceasta rezonează profund în voi. Fiecare dintre voi este în măsură să înțeleagă doar ceea ce este perfect pentru voi în aceste momente. Pe măsură ce creșteți în vibrație, mai multe vă vor fi făcute disponibile pentru că atunci veți fi stare să vedeți mai clar, fără filtrele pe care viața pe pământ le-a pus asupra voastră. Acesta este motivul pentru care vă cerem să nu vă apărați adevărul față de voi înșivă sau de alții, deoarece așa cum voi evoluați, evoluează și adevărul vostru. Așa cum fiecare dintre voi este diferit, așa este și adevărul vostru. Nu trebuie să-i acuzați pe alții că greșesc dacă experimentează o altă realitate, deoarece ei pur și simplu au ales o linie temporală sau scenariu diferit.

Încrederea este mai importantă acum decât a fost vreodată. Cu fiecare val de energie care devine în mod progresiv mai mare, mai intens conducând către Valul – X, veți fi bombardați cu mai multe informații. Depinde de voi să alegeți ce permiteți și acceptați în realitatea voastră. Dacă ceea ce învățați vă face să vă fie frică, atunci acesta este modul în care aspectul vostru cel mai înalt vă spune că acesta nu este drumul vostru, aceasta nu este realitatea voastră. Permiterea a ceea ce nu vă face să vă simțiți bine, la ceea ce crează frică în ființa voastră, nu vă va modifica sau schimba calea, dar vă va încetini progresul deoarece dovedește o totală lipsă de încredere. Vă rugăm să contracarați tot ceea ce nu rezonează cu voi afirmând pur și simplu ”Asta nu este realitatea mea și am încredere că totul se întâmplă cu un anumit motiv și pentru binele meu cel mai înalt.” Această afirmație simplă reafirmă nu numai faptul că aveți încredere în ghidarea voastră interioară și în calea voastră, dar și faptul că credințele și gândurile altora nu vă pot afecta.

Acum mai mult ca oricând trebuie să aveți grijă la ceea ce permiteți în câmpul vostru. Trebuie să vă conectați la ceea ce simțiți a fi bine în corpul vostru și cauzează expansiune. Prin simpla expansiune voi eliberați tot ceea ce nu mai rezonează cu voi, permițând ca o profundă curățare să aibă loc. Încrederea este esențială în acest proces. Trebuie să aveți încredere că sunteți divin ghidați, că totul se întâmplă pentru binele vostru cel mai înalt și cu cel mai înalt scop: creșterea sufletului vostru.

Cu profund respect,
Lady Nada


Conversație personală cu Lady Nada:

Jenny: Care este diferența dintre a fi trezit și a fi conștient?

Lady Nada: Când cineva este trezit, acesta gândește, reacționează și crează din centrul inimii și este în aliniere cu aspectul său cel mai înalt. Când cineva este conștient, acesta are cunoașterea procesului de bază care are loc, energiile și scopul acestuia. Nu toți cei care sunt conștienți sunt treziți și în centrul inimii lor, este mai important să fii în linie cu aspectul tău cel mai înalt ca să poți înțelege pe deplin mecanismele interioare.

Jenny: Cred că există o convingere cum că fiecare persoană trebuie să fie conștientă de acest proces de tranziție.

Lady Nada: Da, unii ar putea să aibă această convingere, dar ea nu este corectă. Uită-te la copiii mici, care nu și-au pierdut încă sentimentul de sine, nu sunt ei treziți? Totuși, ei nu au nici o cunoaștere în ceea ce privește procesul. După ce ați fost deconectați în timp ce vă întoarceți la sinele vostru este căutată acea cunoaștere. Pentru unii, aceasta pur și simplu este și trec prin același proces dar prin simplă încredere și bucurie.

Jenny: Sunt toți copiii care vin acum în cele din urmă deconectați de la sursă?

Lady Nada: Nu, numai dacă ei aleg să experimenteze asta. Chiar și cu deconectarea, copiii care intră pe planeta voastră vibrează la un nivel mai înalt care îi face să fie sensibili la alimente, substanțe chimice și la electronice.

Jenny: Acești copii vor ajuta la ridicarea vibrației societății ca și întreg?

Lady Nada: Cu fiecare generație care vine, efectele asupra celorlalți vor fi din ce în ce mai puternice. Această cale a fost pavată de către valurile de senzitivi care au venit înaintea lor, cei care trec acum prin procesul de ascensiune.

Jenny: Încrederea vine în etape?

Lady Nada: Poate, dacă așa alegi sau pur și simplu doar este, odată ce crezi.

Sper ca întrebările și răspunsurile mele să vă ajute așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit vouă și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona. Fiți binecuvântați.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.