sâmbătă, 29 august 2015

Despre Noul Pământ – El Morya


De Suzanne Lie

Dragi cititori, am găsit acest mesaj de la El Morya pe care trebuie să-l fi scris cu ani în urmă. Informațiile au cu mult mai mult sens astăzi decât au avut atunci când l-am scris. ”Adevărul” este ceea ce nu se schimbă. Cu toate acestea, adevărul este înțeles cu mult mai ușor într-o realitate aflată pe punctul de a reveni la o expresie mai înalt dimensională.

Noul Pământ – Mesaj de la Maestrul Ascensionat El Morya

Mulți dintre maeștrii noștri pământeni simt atracția Noului Pământ pentru că voi vă mutați, într-adevăr, într-o frecvență a realității care nu poate adera la tipare de o frecvență așa de joasă ca și cele ale celei de-a treia dimensiuni. Nivelele mai înalte ale celei de-a cincea dimensiuni crează tipare energetice continui, circulare și infinite care se expansionează și transmută.

Pe de altă parte, frecvențele mai joase ale dimensiunilor a treia și a patra crează tipare energetice cu întreruperi progresive deoarece câmpurile lor de energie călătoresc în jos în gama de frecvențe ajungând în dimensiunea a treia.

Aceste întreruperi apar din cauza faptului că formele gând ale omenirii legate de ”timp” crează iluzia ”spațiului” dintre manifestările luminii. În realitate, timpul și spațiul sunt UNA și sunt percepute ca două dimensiuni diferite numai prin intermediul conștiinței voastre trei/patru dimensionale.

Numai prin intermediul percepțiilor SINELUI vostru Multidimensional puteți percepe aceste ”întreruperi” drept portaluri. Motivul pentru această discrepanță este că conștiința voastră trei dimensională caută în afara SINELUI vostru și în Matricea 3D pentru a găsi ”realitatea”.

Pe de altă parte, conștiința voastră trezită, multidimensională caută să găsească ”realitatea” în SINELE vostru care este în UNUL. Aceste portaluri interioare sunt căi inter-dimensionale prin care conștiința voastră expansionată poate călători liberă de orice barieră energetică a Matricii trei dimensionale.

Voi puteți, și adeseori o faceți, explora aceste portaluri cu conștiința voastră în timp ce vehiculul vostru fizic doarme, meditează sau este implicat într-o acțiune calmantă, creatoare. În acest fel, conștiința voastră mai înaltă poate experimenta vieți de călătorie inter-dimensională în ceea ce vehiculului vostru pământesc îi poate părea o clipire de ochi.

Odată ce sunteți conștienți de faptul că experimentați realitățile inter-dimensionale, voi atingeți un prag în procesul vostru de ascensiune. Acest prag reprezintă dedicarea voastră față de procesul de ascensiune, pentru că va fi nevoie ca voi să continuați acest proces prin deschiderea portalurilor voastre interioare în timp ce vă trăiți viața voastră de zi cu zi.

Cu alte cuvinte, trebuie să învățați (de fapt să vă amintiți) cum să trăiți în două, sau mai multe, realități deodată. Experimentarea realităților multiple începe cu ”realitatea principală”, de a fi pe Pământul trei dimensional.

Apoi, treptat, deveniți confuzi în ceea e privește care realitate este ”realitatea principală” a voastră și care este realitatea pe care ”doar o vizitați”. Desigur, dacă nu știți în care viață vă aflați, atunci funcționați în conștiința voastră trei dimensională. Când curgeți în conștiința voastră multidimensională, răspunsul vostru la această întrebare este: ÎN TOATE.

Odată ce vă puteți imagina că sunteți de fapt ÎN toate realitățile inter-dimensionale pe care le vizitați, conceptul de ”viața voastră principală” începe să se estompeze în conștiința voastră. Acest lucru are loc atunci când vă amintiți pe deplin că VOI sunteți o conștiință multidimensională care explorează multe realități în ACUM-ul lui UNU.

Lumile joase ale celei de-a treia și a patra dimensiuni sunt în special dificil de vizitat. Pentru un singur lucru, aceste realități pot fi sau nu pot fi plăcute. În plus, în timp ce sunteți în lumile joase ale celei de-a treia și a patra dimensiuni, puteți uita că sunteți conștiință pură.

Dacă uitați că VOI sunteți conștiință pură, puteți ajunge să fiți prinși în Matricea 3D. Din fericire, frecvențele mai înalte ale luminii multidimensionale și ale iubirii necondiționate prin care Pământul călătorește acum, intră în cel de-al Treilea Ochi al vostru și în Inima voastră Înaltă.

Prin urmare, din ce în ce mai mulți dintre voi se trezesc la adevăratul vostru SINE Multidimensional. Deoarece această energie mai înaltă vă deschide cel de-al Treilea Ochi și Inima Înaltă, conștiința voastră multidimensională și iubirea necondiționată vă expansionează foarte mult puterile voastre de percepție și manifestare.

Lumina multidimensională vă ajută în deținerea unei forme în gândurile voastre, pe care o veți umple cu iubire necondiționată pentru a lega moleculele vieții la structura acelei forme/matrici. Nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu faptul că gândurile voastre negative, de frecvență joasă ar putea trece în dimensiunile mai înalte, pentru că ele rezonează numai la dimensiunile a treia și a patra.

Cu toate acestea, energiile mai înalt dimensionale vor scoate în evidență gândurile, emoțiile și comportamentele care trebuie să fie eliberate pentru ca voi să vă puteți străluci vechiul vehicul bazat pe carbon în adevăratul vostru Corp de Lumină.

Din fericire, voi lucrați în tandem cu Gaia care și ea își transmută energiile în cele ale dimensiunii a cincea și dincolo. Prin urmare, când voi vă împământați conștiința în corpul Ei planetar, acest lucru vă calibrează vibrația la cea a planetei ascendente.

Mai mult de atât, atunci când fuzionați cu Gaia, voi vă acordați la masa tot mai mare a gândurilor și emoțiilor tuturor celorlalți Maeștri Ascensionați aflați într-o formă de lut. Prin urmare, prin ființa voastră fizică, vă amintiți să percepeți viața zilnică prin perspectiva mai înaltă a SINELUI vostru Multidimensional.

Cu cât mai mult îi permiteți ”imaginației” voastre să vadă ce este dincolo de percepția formei voastre de lut, cu atât mai mult vă veți activa abilitățile multidimensionale. Aveți încredere în ceea ce exprimentați și eliberați vechea programare a unei lumi înfricoșate și controlate 3D care v-a spus că a fost o nebunie, greșit, neștiințific sau o blasfemie să percepeți realitățile mai înalte.

Voi vă mutați acum în dimensiunea a cincea și toate regulile sub care ați trăit în timp ce erați în 3D, sunt pe cale de dispariție. Dacă vă focalizați acum pe explorarea și practicarea abilităților voastre expansionate precum și pe rămânerea într-un contact constant cu ghizii și expresiile SINELUI vostru mai înalt dimensionale, procesul vostru de ascensiune va deveni o parte normală a vieții voastre de zi cu zi.

În încheiere, vă cer ca mai presus de orice să vă ascultați vocea interioară și să treceți totul prin Inima voastră Înaltă. Dacă nu simțiți că energiile ar fi potrivite, nu continuați. Dacă le simțiți ca și iubire necondiționată, intrați în și îmbrățișați acea energie.

Amintiți-vă că puteți vorbi cu oricare dintre noi în frecvențele mai înalte ale realității. Doar cereți-ne ajutorul, iar noi vă vom ajuta/instrui cu bucurie. La urma urmei, voi sunteți membrii familiei noastre care vizitează o frecvență mai joasă a realității.

Așteptăm întoarcerea voastră cu inimile deschise. Desigur, noi știm că vă întoarceți aici, pentru că, în realitatea noastră, voi nu ați plecat niciodată.

Binecuvântări asupra întoarcerii voastre Acasă, El Morya

Meditație pentru deschiderea celui de-al Treilea Ochi




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.