sâmbătă, 8 august 2015

De la ”Chemarea Animalelor” la Poarta Leului: O Călătorie în Ridicarea Conștiinței



De Celia Fenn

În această perioadă a lui 2015 suntem mai mult ca sigur într-un Val de o energie transformațională foarte puternică. Viețile și Realitatea noastră se schimbă într-un ritm foarte rapid și în moduri cu care adeseori este nevoie să ajungem la un numitor comun. Cred că cel mai recent val de schimbări a fost cel mai relevant și, totodată, poate și cel mai surprinzător.

El are de-a face cu concetățenii noștri de pe Pământ: Animalele. Pe scurt, Pământul nu poate ascensiona mai departe numai dacă facem pace cu Regatul Animalelor. Este necesar să luăm în conștiința NOASTRĂ faptul că într-o Lume Cinci Dimensională suntem cu toții conectați și legați, iar acest lucru înseamnă că nu mai putem abuza și distruge fără conștientizarea faptului că noi înșine suntem cei care abuzează și distrug, fiind totodată și cei pe care îi abuzăm și îi distrugem.

Această trezire și această recunoaștere, și, în cele din urmă, această ridicare în conștiință a fost centrată pe Africa. De ce? Ei bine, pentru câteva motive. Probabil că cel mai evident este că Africa este singurul continent care mai are încă o mare populație de viață sălbatică, dar care acum este extrem de amenințată. În al doilea rând, Africa este continentul care este punctul central al Proiectului Sirius, care este ghidarea clară și iubirea Maeștrilor Învățători Siriusieni din Sistemul Stelar Sirius. Această influență se întinde din Egipt în Nord până în Africa de Sud în Sud.

Solstițiul din 21 Iunie și ”Chemarea Animalelor”

În acest an la sărbătorirea Solstițiului, am fost ghidată de către Arhanghelul Mihail să fac un apel pentru o Meditație Globală în legătură cu ”Chemarea Animalelor”. Scopul acesteia era să chemăm animalele să vină la noi și să ne exprimăm față de ele dorința de a ne însoți pe Noul Pământ și de a face parte din Realitatea Noului Pământ împreună cu noi.

În acel moment nu mi-am dat seama cât de crucial era pentru întregul proiect al Ascensiunii ca noi să ne exprimăm această intenție față de tovarășii noștri frați și surori de pe Pământ!

Mai mult, mi-a fost arătat faptul că Animalele nu sunt forme de viață inferioare, ci sunt și ele ”Semințe Stelare”, un dar de la Ființele Creatoare care sunt Familia noastră Galactică și Cosmică. Dacă noi nu ne putem onora Familia noastră Animală, cum putem să ne onorăm Familia Galactică și Cosmică care au dăruit aceste Forme de Viață Planetei noastre?

Acest lucru s-a și întâmplat, am fost invitată să particip la o Ceremonie în Nodul îndepărtat al Africii de Sud la un străvechi Cerc de Piatră. Acest sit era localizat pe meridianul ”Nilului” și la granițele Africii de Sud, Swazilandului și Mozambicului. Chiar în Nord era Parcul Național Kruger, cel mai mare sanctuar al nostru de viață sălbatică, și dincolo de acesta, Zimbabwe.

Și așa s-a întâmplat că am avut privilegiul de a fi cu un mare grup de oameni împreună cu care am făcut ”Chemarea Animalelor” din Cercul Sacru pe care l-am creat în jurul pietrelor principale permanente. Îmi amintesc destul de clar că l-am chemat pe Leul din Nord. În cercul nostru, Nordul era spre Kruger și Zimbabwe, casa lui Cecil Leul care urma să fie un jucător important în desfășurarea acestui val de energie.

Am chemat în special Leii Albi ca și Păstrători ai Spriritului Africii să fie păzitorii Nordului. A fost, de asemenea, interesant faptul că Ceremonia noastră a fost vizitată de două Ciori mari, care ca și mesageri ai lumii Spirtului au purtat intențiile noastre în Tărâmurile Spiritului.

Cecil Leul și Leii Regali de pe Sirius



Și așa se face că mesajul a fost primit de Păstrătorii Spiritului Africii și de Leii Regali de pe Sirius.

Acum, poate că ar trebui să explic cât de importanți sunt Leii în învățăturile Siriusiene.

În povestea Creației, Prim Creatorul cunoscut ca și Amun – Ra, a dat naștere la două ființe care sunt numite Shu și Tefnut. Ei sunt energiile Masculine și Feminine originale, iar Tefnut care este Femininul, este întotdeauna descrisă ca și Femeia cu Cap de Leoaică. Energia Leului este sacră pentru Siriusieni, ea fiind manifestarea Esenței Creatoare Divine.

Și așa se face că în Africa, unde energia Siriusiană este cea mai puternică pe planetă, Leii au venit să fie Păstrătorii Spiritului Continentului. Și aici, în Consiliul Spiritului Leilor Albi, chemarea noastră a fost auzită. Și așa s-a decis că un Leu Nobil va fi nevoie să aducă Omenirii mesajul Leilor și chemarea la ”Familie” pe Noul Pământ.

Și așa se face că, Cecil Nobilul Leu din Hwange, a fost chemat să poarte rolul Căii Sacre a Regelui Leu.

Acum, în timp ce aceasta este o poveste frumoasă, ea nu ascunde faptul că în fiecare zi Leii sunt vânați, opăriți și uciși în Africa și că moartea lui Cecil nu a fost o ”jertfă cerută” ci o ilustrare a ceea ce se întâmplă cu toți leii din Africa, și în cele din urmă, cu toate animalele de pe Pământ.

Adevăratul scop al acestei ucideri foarte publice a lui Cecil Leul, a fost să aducă energia Leului în Conștiința Colectivă chiar în momentul în care Soarele era în Leu și noi ne apropiam de un moment foarte important la Ascensiunii, Poarta Leului din 2015, 8/8/8.

A fost pentru a face Omenirea conștientă de ceea ce li se întâmplă leilor și tuturor animalelor de pe Pământ. Pentru a-i reaminti Omenirii că Misiunea sa este să iubească animalele și să aibă grijă de ele și că scopul ei este să re-creeze Grădina Noului Pământ astfel încât Toate Formele de Viață să poată fi prezente.

Și a mai fost pentru a ne face conștienți de faptul că frații și surorile noastre din Națiunile Stelare, în special Siriusienii, au fost alături de noi în această lucrare. Puternicele energii ale Porții Leului susțin Planeta prin Portalurile Timpului către Dimensiunile Mai Înalte care sunt păzite de către Leii Regali Siriusieni ai Zilei de Ieri și ai Zilei de Mâine.  

8/8/8 Poarta Leului și Dincolo de Ea

Poarta Leului din 8 August 2015 este punctul culminant al Valului de Ascensiune care va ridica planeta în cele mai înalte frecvențe ale Luminozității care au fost atinse până acum pe Pământ!

În data de 8 August, Leii Regali Siriusieni vor fi pregătiți în Tărâmul Spiritului să fie de ajutor în acest moment minunat al Ascensiunii și Nașterii Planetei.

Putem fi siguri și de faptul că Cecil Leul va fi prezent în formă de Suflet/Spirit pentru a supraveghea etapele finale ale poveștii în crearea căreia a avut un rol atât de important.

Din acest moment Animalele vor păși în suveranitatea lor și vor deveni concetățenii noștri pe Noul Pământ.

Acest lucru va crea o schimbare radicală în conștiință care va provoca tot ceea ce am crezut despre iubire și compasiune și modul în care noi întrupăm aceste energii esențiale.

Ni se va cere să trecem de la o societate care credea că Omenirea este punctul central și că totul pe Planetă este pur și simplu o ”resursă” de consumat, la o societate care recunoaște Unitatea Familiei Ființelor Vii care împărtășește o casă comună și un destin comun.


Aceasta este Marea Schimbare pe care este nevoie să o facem dacă dorim ca Pământul să ascensioneze în adevăratul său Destin ca Planetă a Iubirii și Compasiunii.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.