sâmbătă, 8 august 2015

Corpurile de Lumină sunt Re-Calibrate – Quan Yin



De Jenny Schiltz

Vrem să discutăm cu voi aspectele fizice prin care atât de mulți dintre voi trec. Aceste ultime valuri de energie pot fi foarte provocatoare pentru forma fizică. După cum mulți dintre voi știți, valurile au crescut în intensitate și vor continua să o facă până în momentul în care valul care a fost numit Valul X va lovi planeta voastră. După acel moment mulți dintre voi vor fi integrat noile energii sau pur și simplu își vor începe trezirea.

Împreună cu aceste valuri vine și o re-calibrare a Corpului de Lumină. Chakrele și merkaba voastră primesc actualizări, iar acest lucru este adeseori reflectat în sistemul corp ca și o oboseală extremă, greață, dureri de cap și dureri în corp, în special în articulații. Împreună cu acestea se manifestă și o crescută anxietate, frică și îndoială. Înțelegem că forma fizică nu-și dă seama de ceea ce se petrece și se simte ca și cum ar fi atacată de către codurile de lumină care o invadează. Treaba voastră este să nu vă lăsați cuprinși de frică ci să-i cereți corpului, care are conștiință, să se relaxeze și să accepte schimbările. Funcția principală a corpului este să vă țină în viață și în siguranță. El are la dispoziție sisteme de alarmă care sunt declanșate atunci când nu se simte în siguranță. Acest fapt poate fi văzut ca și un răspuns luptă sau fugi, care cauzează apoi o creștere în stresul hormonal, anxietate și chiar palpitații la inimă. Când corpul se simte amenințat și nu este în stare să determine cauza, el reacționează trimițând semnale de durere acelor părți ale corpului care sunt actualizate. Acesta este modul în care el vă avertizează că se întâmplă ceva. În acest moment se implică și mintea deoarece și ea comunică cu corpul. Când mintea nu înțelege ce se întâmplă, ea va crea scenarii legate de ”de ce te simți așa cum te simți”. Acest lucru, combinat cu cortizolul crescut, vă poate face să vă simțiți stresați mental, scăpați de sub control și deprimați.

Felul în care vă apropiați de aceste schimbări are un impact extraordinar. Voi sunteți cei care sunteți responsabili de corpul și de mintea voastră. Dacă vă apropiați de schimbările care au loc cu neliniște și neplăcere, corpul va recepționa aceste informații ca și pe o confirmare a faptului că este atacat. Dacă priviți însă fiecare simptom ca și pe o dovadă a miraculoasei schimbări care are loc în voi, corpul și mintea vor stabiliza situația. Acest lucru nu înseamnă că voi nu veți experimenta simptome, dar vă va ajuta să reduceți durata, iar relaxarea corpului și a minții vă va ajuta să procesați codurile mult mai repede.

Mulți dintre voi experimentați o epuizare extremă deoarece somnul permite tuturor straturilor formei să proceseze codurile de lumină și să facă schimbările necesare pentru transformarea voastră. Când dormiți și decuplați sistemul de gândire al corpului, au loc schimbări profunde și actualizările intră în direct. Aceste lucruri se petrec în etape. Odată ce ați curățat suficientă densitate pentru a putea accepta codurile de lumină care vin în valuri, corpul va începe să proceseze și să integreze schimbările. După integrare s-ar putea să simțiți o scurtă perioadă de grație din partea energiilor, în care să vă puteți stabiliza în noile schimbări care au avut loc. Nu toți vor beneficia de această grațiere, deoarece ea este determinată de punctul în care vă aflați în acest proces. Gândiți-vă la acest lucru ca și la cineva care dă examene de încheiere de semestru față de cineva care scrie o lucrare de dizertație pentru a finaliza o etapă din educația sa. Intensitatea pentru unul nu este aceiași cu intensitatea pentru celălalt.

Vă cerem să nu vă uitați la alții și la modul în care ei procesează informațiile care vin pe Pământ ca și confirmări ale faptului că voi faceți bine sau prost ceea ce faceți în acest moment. Fiecare dintre voi vă aflați exact acolo unde trebuie să vă aflați în acest proces. Singurul lucru pe care îl puteți schimba este modul în care abordați schimbările care au loc. Din nou, vă spunem că mentalitatea voastră este cea care face toată diferența. Mulți dintre voi cei care sunteți conștienți de aceste schimbări sunteți în partea finală a acestei părți din călătoria voastră. Înțelegem că sunteți epuizați și vă simțiți dărâmați de energii. Vă cerem să vă amințiți că țelul acestei călătorii este întoarcerea la sine, unde vă veți simți conectați la sursă și la tot ceea ce este, în timp ce trăiți în formă. Pentru a face acest lucru este necesar ca mai întâi să dizolvați și să curățați tot ceea ce v-a ținut separați. Toate credințele, fricile, dogma și programările care v-au împiedicat să simțiți iubire și compasiune pentru tot, mai ales pentru voi înșivă, trebuiesc lepădate.

Acesta nu este un proces ușor și vă cerem să fiți blânzi și iertători cu voi înșivă și cu ceilalți. Avem pentru fiecare dintre voi un mare respect și suntem uimiți și încurajați de progresul pe care fiecare dintre voi îl face, chiar dacă voi nu sunteți în măsură să-l vedeți.

Cu toată iubirea mea,
Quan Yin


 Convorbire personală cu Quan Yin:

Jenny: Se vorbește atât de mult despre acest Val X care va lovi planeta. Ajută-mă te rog să înțeleg adevărul și nu reclama.

Quan Yin: Acest val conține coduri și o energie fără precedent, care ajută la propulsarea oamenilor înainte, în funcție de punctul în care ei se află în călătoria lor personală. Nu este ultimul val de această mărime care va lovi planeta, dar după acesta va urma o perioadă de integrare calmantă. Înțelegeți că, creșterea în intensitate are loc deja deoarece fiecare val care lovește planeta voastră este mai mare și mai puternic decât cel de dinaintea lui.

Jenny: Se spune că valul va schimba lumea pentru fiecare. Este adevărat?

Quan Yin: Da, valul va propulsa pe toată lumea. Pe cei care sunt bine avansați în călătoria lor, îi va trece prin ceea ce este numit primul val al ascensiunii. Înțelegeți că numai câțiva au trecut de această barieră. Pe unii, îi va propulsa mai departe pe cale și le va aduce ceea ce au nevoie pentru ca schimbarea interioară să-și poată continua progresul. Altora, va începe să le agite gândurile trezirii deoarece lucrurile devin mai clare și inimile multora se deschid schimbând vibrația pe întreaga planetă.

Jenny: De ce avem tendința de a ne umfla sau îngrășa pe perioada marilor descărcări?

Quan Yin: Fiecare formă fizică reacționează diferit la informațiile pe care le primește. Faptul de a bea multă apă, de a vă odihni și a face exerciții fizice va ajuta la circulația energiilor prin voi și la a nu vă umfla. Adeseori procesul eliberează în corp toxine care trebuie eliminate, apa va contribui la îndepărtarea lor și va reduce deshidratarea.

Jenny: Sunt perioade în care beau atât de multă apă, dar nu simt că aș fi hidratată. Cum pot rezolva asta?

Quan Yin: Unii, atunci când elimină toxinele din forma lor fizică, ei pierd și minerale esențiale și nutrienți. Vă recomandăm să mâncați citrice, banane, iar unii să adăugați puțină sare de mare în apa pe care o beți.

Jenny: De asta îmi place atât de mult apa de nucă de cocos?

Quan Yin: Da, ea furnizează corpului substanțe nutritive care atenuează deshidratarea pe care apa normală nu o poate.

Jenny: Uneori pare că picioarele mele se umflă cu energii, iar alteori abdomenul și fața. Este normal acest lucru?

Quan Yin: Acupunctura te-ar ajuta foarte mult să păstrezi energiile în mișcare și să nu stagneze într-o zonă sau alta. O scurtă balonare sau umflare în orice zonă este normală în timpul descărcărilor puternice de informații. Exercițiile vor ajuta, nu este necesar să fie intense, și o simplă plimbare poate fi de folos.

Sper că întrebările și răspunsurile mele vă ajută așa cum m-au ajutat și pe mine. Vă trimit tuturor și mie însămi toată iubirea pe care o putem gestiona. Fiți binecuvântați.


Jenny


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.