duminică, 16 august 2015

Ashtatara – Zeița Atlantidei – și Codurile de Aur



Canalizat de Jonette Crowley la Evenimentul
Kryon de Mega-Canalizare din Sedona, Iunie 2015

Iată, eu sunt Ashtatara, o păstrătoare a Codurilor de Aur, aducându-vă amintirea unui viitor în care preoții și preotesele nu mai au locuri de muncă, pentru că zeii și zeițele se știu pe ei înșiși – drept voi.

Toate ființele stelare își țin respirația pentru a vă privi în timp ce voi vă treziți la cele mai uimitoare nivele care ar fi putut fi vreodată prezise. Aveți atât de multe daruri pentru că mai înainte de toate, omenirea a fost însămânțată cu iubire, voi ați fost însămânțați cu independență. Uneori, acele semințe s-au luptat unele cu altele, mai ales în voi înșivă. Dintre toți cei născuți din stele din toate galaxiile – foarte puțini au iubire și independență.

Voi creați valuri galactice. Voi îi faceți pe Păstrătorii Pământului, pe Maeștri să fie smeriți. Voi revendicați divinitatea lui Dumnezeu și a Dumnezeiței în fiecare dintre voi. Iar voi o revendicați într-un mod diferit de cel în care au făcut-o Zeii și Zeițele din vechime. Voi o revendicați într-un mod extraordinar, în vieți extraordinare care altora li se par a fi obișnuite.

Acum are loc nașterea, pentru prima dată, a Divinului Feminin. Dumnezeița se naște pe sine însăși acum. Divinul Masculin se află acolo ca și susținător și creator.

Atunci când Divinul Feminin nu a îndrăznit să-și arate fața, Divinul Masculin s-a întors de la divinitatea sa. În loc de susținere și creație, el a intrat în supraviețuire și competiție. Mai întâi Divinul Feminin este cel ce trebuie să-și ridice capul. Divinul Masculin se oferă într-un parteneriat deplin. Supraviețuirea și competiția sunt zdrobite ca și boabele de struguri sub tălpile celor care se ridică ca Zei și Zeițe, iar vinul dulce nu a mai fost gustat niciodată înainte.

Mama Pământ se trezește și susține Dumnezeul și Dumnezeița din fiecare dintre voi. Există coduri incipiente în ADN-ul vostru, există coduri incipiente în locurile de putere de pe Pământul vostru care așteaptă să fie revendicate. Dar trebuie ca voi înșivă să vă vedeți a fi vrednici! Trebuie să nu vă mai uitați peste umăr, sau și mai rău, peste umărul altcuiva!

Ci mergeți în interiorul acelei inimi stelare a voastre și întrebați: ”Care acțiune este potrivită pentru mine acum? Ce ar trebui să fac?”

Puneți aceste întrebări atât de rar. Întrebați pe oricine altcineva ce ar trebui să faceți.

Lăsați ca inima voastră să fie dispozitivul vostru principal în comunicarea cu cosmosul. Cosmosul se trezește. Valuri după valuri de împlinire se manifestă pe Pământ. Și da, la început ele se vor manifesta ca și o dificultate. Dificultate este doar ceea ce este greșit și se rupe.

Voi sunteți cele mai mari lumini din Cosmos. Voi sunteți copiii lui Dumnezeu și copiii stelelor care încă nu v-ați dat seama că voi ați crescut pentru a fi voi înșivă Dumnezei și stele. Voi ați fost într-un flux lateral pentru o vreme.

Toți Păzitorii Pământului și toți Păstrătorii Codurilor de Aur așteaptă până când voi bateți în Porțile de Aur și spuneți: ”Am cheia!”

Prin simpla revendicare ”Am cheia!”, chiar dacă nu știți unde este, chiar dacă nu știți cum funcționează, ușile sunt deschise.

Cele douăsprezece discuri solare care au fost plantate încă înainte de timpul Lemuriei, se trezesc acum. Ele vibrează atât de intens. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată înainte. Doisprezece devine unu.

Iluminarea nu este o călătorie singuratică, ci se întâmplă simultan la șapte miliarde de oameni pe acest Pământ. Știm că nici măcar nu puteți înțelege acest lucru, dar așa este.

Vă amintim că întunericul nu poate niciodată nega zorile.


Shalom



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.