vineri, 7 august 2015

Apel adresat colectivului feminin



Din ciclul De ale mele

Mă adresez în special colectivului feminin deoarece în acest moment acest colectiv este agresat și este agresat la nivel energetic mai mult decât am bănui. De ce spun acest lucru? Pentru că sesizez o orientare clară în tulburarea a ceea ce cunoaștem generic a fi ”corpul durere feminin”. Cei/cele care nu cunosc această noțiune, pe care eu am întâlnit-o prima dată în scrierile lui Rudolf Steiner și apoi ale lui Ekhart Tolle, pot găsi aici informații despre acest corp-durere. 

De ce afirm acest lucru? S-a făcut mare caz, nu spun că pe nedrept, de cazul celor 7 tineri de la Vaslui care au violat o tânără. Mulți se întreabă ce se ascunde în spatele acestui caz atât de intens mediatizat. Și pe bună dreptate. Azi, am auzit din întâmplare la radio că un caz similar, de agresiune sexuală, a avut loc într-o altă localitate din țară.

Dacă pun cap la cap toate aceste ”informații” și mai adaug sentimentele și tulburarea pe care am simțit-o în mine ca parte componentă a colectivului feminin, pot să spun că acest colectiv și corpul său durere au fost/sunt atacate și că dincolo de aparențe, acest fapt are o motivație clară. Și aceasta nu este nici pe departe una fizică, deși se reflectă în fizic în cele din urmă.

Să mă explic. Imaginați-vă suprafața unui lac, atunci când nimic nu-l tulbură. Este liniștită, pașnică, clară și prietenoasă. Inspiră bucurie, pace, dorința de a pluti în liniștea și frumusețea pe care o oferă. Cu toții știm cât de frumoasă este luna reflectată în apa calmă și liniștită a unui lac.

Dar în momentul în care este aruncată o singură pietricică, una țintiță bine, toată suprafața lacului se tulbură și se formează unde care ating și acele părți ale apei care nu au avut nimic de-a face cu locul în care piatra a atins efectiv apa. Cred că toți am fost martori la astfel de situații. Și atunci lacul nu mai pare prietenos, calm, liniștit ci înficoșător și teribil.

Cam același lucru se întâmplă atunci când un colectiv, entitate energetică, este tulburat. Având în vedere că toți suntem ”întrețesuți” cu toți din punct de vedere energetic, nimic nu rămâne neatins și ne-influențat. Iar corpul-durere feminin este unul dintre cele mai gingașe și mai greu încercate corpuri-durere care există. Și asta știm cu toții din ce cauză.

Vă rog să vă gândiți la faptul că tocmai am trecut/trecem prin Portalul Magdalenei și ne apropiem de punctul culminant al Porții Leului. Energia Feminină curge pe planetă și urmărește să echilibreze energiile feminine și masculine din fiecare dintre noi. Și să nu uităm că această Poartă a Leului aduce noi coduri de Lumină și informații, marcând în același timp multe finaluri și deschiderea unor noi începuturi.

Pentru a primi toate aceste binecuvântări care curg asupra noastră, este necesar ca noi să fim în starea potrivită pentru a le putea primi. Ori dacă atenția noastră este distrasă, cum mai putem să ne concentrăm pe ceea ce este cu adevărat important pentru noi? Mai poate trece Soarele prin apele tulburate ale lacului? Să nu ne închipuim că cei care nu doresc ca lucrurile să se schimbe stau cu mâinile în sân. Și să nu uităm nici care sunt ”instrumentele” de care se folosesc.

Nu spun că nu este cazul să fie luate măsuri care să împiedice repetarea unor astfel de fapte, ceea ce eu vă rog este să intrați în Inima voastră Înaltă, să recunoașteți că nimic nu este așa cum pare și să trimiteți Iubire Necondiționată, Iertare Necondiționată, Acceptare Necondiționată și Focul Violet TUTUROR celor implicați în egală măsură, și în același timp în Conștientul Colectiv Feminin și în Corpul-durere Feminin.

Nu mai putem fi ”duși cu zăhărelul” ca și până acum și a sosit momentul să le dovedim acest lucru. ACUM putea vedea dincolo de zidul pe care ei l-au ridicat în fața noastră și să nu mai ”punem botul” la toate dramele pe care ei le orchestrează pentru a ne conduce ca pe o turmă de netreziți cum au făcut-o din nefericire pentru prea multă vreme.

Am ”crescut” suficient de mult să discernem manipularea și să-i răspundem așa cum niște Ființe de Lumină care stau în ADEVĂRUL lor o știu face: cu Iubire Necondiționată, Iertare Necondiționată, Acceptare Necondiționată și folosind Focul Violet pentru a vindeca și transmuta toate energiile de vibrație joasă în formele lor mai înalt dimensionale, pentru binele cel mai înalt al tuturor.

Să nu uităm că indiferent de întrebare, răspunsul este întotdeauna IUBIREA.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.