joi, 6 august 2015

Actualizare 6 August 2015

Imagine Lolii TD

Energiile care ne-au îmbrățișat recent planeta ne-au adus și unele sentimente ciudate și noi care ar fi putut produce o stare de neliniște și îngrijoare. Foarte mulți descoperă o stare de goliciune interioară, de parcă toate sentimentele ar fi dispărut și odată cu ele și capacitatea noastră de a simți, de parcă am fi devenit insensibili.

Aceasta este oarecum o măsură de protejare a sistemului nostru nervos și a emoționalului nostru deoarece aceste componente ale noastre au fost și sunt supra-solicitate. Am spus protejare. Da, pentru că au fost transmutate atât de multe tipare și structuri vechi care nu ne mai sunt necesare încât dacă emoționalul nostru nu ar fi fost protejat, stările prin care am trecut și trecem ar fi fost supra-evaluate.

Acesta este unul dintre motivele pentru care îi puteți percepe și pe cei din jurul vostru, ca și pe voi înșivă, goi pe dinăuntru. Multe dintre punctele pe care le-am considerat a fi de sprijin pentru noi parcă s-au evaporat și căutăm alte puncte pe care să ne putem sprijini realitatea. Doar că acestea par a se ascunde de noi.

Unul dintre cele mai importante motive pentru această stare este faptul că și ego-ul nostru se pregătește de ascensionare și de integrarea cu Sufletul. Imaginați-vă cât de multe sunt de eliberat pentru ca această fuziune să poată avea loc. Încrederea că totul este pentru binele nostru cel mai înalt ne va fi de mare ajutor în aceste momente.

Să nu uităm că ne apropiem de Poarta Leului care este o Poartă a Leului mult amplificată datorită faptului că are loc într-o dată de 8/8/8, adică o triplare a energiei pe care o aduce. Pentru a primi darul ei este necesar să ne manifestăm intenția de a primi și să ne pregătim pentru primirea a ceea ce noi intenționăm să primim. Să nu uităm nici o clipă că cel mai ”sigur” loc pentru noi este în noi înșine, în Iubirea și Pacea din noi.

Să nu uităm nici o clipă că nu suntem singuri, că avem la dispoziție tot ajutorul de care avem nevoie, să ne folosim de ceea ce ghidarea noastră interioară ne spune și să avem ÎNCREDERE în noi înșine și în Planul Divin care este în derulare.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.