luni, 24 august 2015

Actualizare 23 August 2015



S-ar putea să fi observat că mulți din jurul vostru, persoane apropiate sau chiar din familie, încep să manifeste stări aparent inexplicabile de nervozitate. Aparent fără nici un motiv, stările lor devin explozive și manifestarea lor este sub semnul luptei. Parcă se luptă cu cineva și abia așteaptă ca ceva să le declanșeze eliberarea acelor stări.

Dacă sunteți suficient de calmi și așezați în voi veți observa aceste stări fără să simțiți nevoia să vă implicați în ele. Și este lucrul cel mai bun pe care îl puteți face atât pentru voi cât și pentru ei. De ce? Pentru că nu ați face altceva decât să le preluați ”încărcătura”, dacă sunteți suficient de conștienți să o și curățați, și să-i împiedicați să caute adevărata sursă a stării lor.

Dacă, în schimb, vă detașați și delimitați de acele stări și manifestări, vor fi obligați să le gestioneze singuri și să înceapă să caute ei înșiși motivul acestor stări și manifestări. Altfel spus, le puteți demonstra că locul în care să caute nu este în voi, în comportamentul sau cuvintele spuse de voi, ci în ei înșiși. Sunteți mult mai de ajutor în acest fel. De asemenea, le puteți trimite Iubire Necondiționată, Iertare Necondiționată, Acceptare Necondiționată și Focul Violet pentru a-i ajuta să-și ridice vibrația și să găsească singuri unele răspunsuri.

Este momentul să înțelegem că Unitatea și Unimea nu înseamnă să tragem pe nimeni după noi, să-i ”cărăm” pe alții în spate pentru că asta ar dovedi că suntem iluminați și este de datoria noastră să o facem. NU. Așa cum fiecare este responsabil să-și pună/asigure singur mâncarea pe masă, tot așa este responsabil și pentru comportamentele și manifestările sale.

Dacă le-am pus undița în mână și le-am arătat cum să o folosească, ce vor face mai departe cu ea nu este treaba noastră. Noi ne-am încheiat misiunea în ceea ce-i privește. În plus, starea noastră de calm și pace îi va deruta la început, dar apoi vor dori să o poată avea și ei și încet-încet vor urma modelul pe care îl putem oferi. Asta nu înseamnă că nu ne mai pasă de ei, ci că am trecut la un nou nivel de predare. Cel al exemplului personal.

Nu mai acceptați toate toanele și manifestările celor apropiați pentru că așa ați făcut până acum. Și ulciorul cu care mergi la fântână se sparge la un moment dat. Schimbați în viețile voastre ceea ce nu vă mai aduce bucurie, pace, liniște, împlinire pentru că veți constata că dacă nu o faceți, stările de rău fizic se vor amplifica și nu veți mai putea sta în preajma celor care vă pur și simplu golesc de energie prin comportamentul și manifestările lor.

Dacă vor dori să rămână în preajma voastră, vor găsi o cale de a o face. Dar pentru asta este necesar ca voi să fiți fermi în exprimarea a cine sunteți și care vă sunt limitele acceptării. Asta nu înseamnă că nu ești un om bun, dimpotrivă. Înseamnă că ai început să-ți dai seama cât ești de bun și nu te mai lași exploatat sau călcat în picioare de cei care nu sunt în stare să vadă/accepte acest lucru. Da, din păcate, mulți nu pot accepta acest lucru și prin comportamentul lor doresc să vă mențină în vechile limite în care vă puteau controla și manipula.

O zi minunată vă doresc, plină de bucurie și împliniri.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.