luni, 10 august 2015

Actualizare 10 August 2015



Poate că mulți dintre voi simțiți o pace profundă, un calm și o liniște care par a veni de nicăieri, deși simțim că vin din noi înșine. Vin dintr-o siguranță apărută ca ”peste noapte” de parcă am fi încheiat cu bine ceva. Și chiar am încheiat. Am încheiat o etapă și ”bilanțul” nostru a ieșit pe plus, adică am ”ieșit în câștig” cum s-ar spune.

Punând cap la cap ceea ce am ”pierdut” și ceea ce am ”câștigat” constatăm că cele două s-au completat atât de frumos încât până și pierderea s-a transformat în câștig. Unii dintre noi putem privi acum cu mai multă încredere în ceea ce ne așteaptă, pentru că simțim că ceva mare și puternic ne așteaptă.

Dar, în același timp, simțim și că rădăcinile noastre au devenit atât de puternice încât nu ne mai sperie atât de mult ceea ce simțim că vine. Am dobândit o pace, un calm și o seninătate interioară care ne spun că totul este așa cum trebuie să fie, că în ciuda aparențelor, noi ȘTIM că nu mai există nici un fel de distrageri care să aibă vreo putere asupra noastră.

Putem privi cu iubire și compasiune la tot ceea ce se petrece în jurul nostru FĂRĂ a ne mai identifica cu ele. Nu este pentru prima dată când simțim acest lucru, dar ACUM o simțim altfel. Nu ne mai întrebăm dacă am devenit insensibili pentru că simțim Iubirea și Compasiunea care ne umplu inima și ȘTIM că totul este în regulă.

Parcă suntem asemeni cailor care după o cursă îndrăcită simțim că finish-ul este aproape și ne așteaptă o recompensă binemeritată. Și, deși știm că mai avem puțin până la acea linie de sosire, nu mai simțim nevoia să mărim ritmul pentru că ACUM ȘTIM că recompensa ne așteaptă oricând vom ajunge la ea. Parcă dorim să mai savurăm acele ultime momente mai profund, să ni le întipărim în toate simțurile noastre pentru a ni le putea aminti mai bine după ce vom trece de acea linie care ne spune că am încheiat cursa.

Indiferent de ceea ce urmează, vă recomand să stați cât de mult puteți în această stare, să o împământați în voi, în toate simțurile și percepțiile voastre pentru că astfel o împământăm în Mama Pământ și în TOȚI locuitorii ei, iar unii dintre ei au mare nevoie de ea. În acest moment calmul, pacea, siguranța și încrederea din noi sunt cele mai frumoase și de preț daruri pe care le putem aduce Mamei și fraților și surorilor noastre.

O zi în Pace, Calm, Încredere și Siguranță vă doresc TUTUROR!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.