vineri, 14 august 2015

Activarea Particulelor Monoatomice ale lui Dumnezeu – Pregătirea pentru Luna Însângerată – AA Metatron și Dimensiunea a 33-a



De Anna Merkaba

Salutări tuturor,
Înainte de a începe această canalizare aș vrea să adaug o notă personală. De curând am început să descarc diferite sigilii de de activare ca și pregătire pentru Luna Însângerată din Septembrie și ”Schimbarea adusă de Valul X – un mare val de frecvență electromagnetică”, nume dat de Dr. Simon Atkins, val care este setat să declanșeze o trezire masivă în Septembrie.

Astăzi aș dori să împărtășesc cu voi o astfel de activare numită – Activarea Particulelor Monoatomice ale lui Dumnezeu. După canalizare vă voi vorbi despre modul în care să folosiți acest sigiliu și vă voi vorbi mai mult despre aceste particule.

Acum, aveți aici canalizarea pe care am primit-o de la AA Metatron și Dimensiunea a 33-a.

Dragi copii preaiubiți ai Luminii,

Definiția particulelor monoatomice ale lui Dumnezeu simplu spus este piatra de temelie a realității voastre, realitatea așa cum voi ați înțeles-o coerent a fi. Particulele monoatomice ale lui Dumnezeu sunt particulele care fac parte din fenomenul energiilor instructive ale privitorului și care traduc acele energii în realitatea fizică care ocupă timpul și spațiul vostru din continuum. Particulele monoatomice ale lui Dumnezeu sunt adepte ale încălcării diferitelor realități bazate pe programare în scopul de a trezi adevărul bunăvoinței sinelui chiar din miezul structurilor voastre pământești ale FIinței.

Căci prin particulele monoatomice care plutesc în jur în eterul vostru și chiar în celulele voastre, va avea loc transformarea de la o societate bazată pe competiție și individualism într-o societate bazată pe unitate și unime care începe să apară. V-am vorbit cu bucurie despre acele schimbări care au loc momentan în structurile voastre biologice. V-am vorbit cu bucurie despre diferitele activități care au loc în celulele și organele voastre și în toate părțile vehiculului ales de voi pentru acest moment.

Și așa a sosit momentul să discutăm despre efectele cognitive ale acestor particule monoatomice ale lui Dumnezeu. Haideți atunci să începem cu explicarea adevăratei naturi a blocurilor care vă zidesc realitatea, manipularea acestora și abilitățile voastre înnăscute de a încălca toate acele structuri care au fost setate pentru voi de către cei care le cunosc.

De fapt, fiecare dintre voi este echipat cu mecanismele biologice și eterice care, la cererea voastră, se vor activa și vor străpunge barierele realității voastre cognitive cunoscute, bombardând prin structura celulară a principiilor voastre vibraționale ale ființei. Datorită acestei activări, mecanismele voastre lumești  exterioare duale cu care sunteți toți echipați vă vor permite tuturor să vă conectați pe deplin cu divinitatea, nu numai în propria voastră structură interioară a cunoașterii ci și în cunoașterea celor din jurul vostru, fabricând un câmp de influență necunoscut în realitatea voastră prezentă.

Ceea ce încercăm să vă spunem, preaiubiții noștri, este că a sosit timpul ca voi să vă activați pe deplin acel mecanism pentru a vă conecta complet nu numai la divinitatea din voi ci și la splendida poartă cosmică deschisă pentru voi pentru a vă putea acorda la tapiseria bunăvoinței, pentru a construi o nouă realitate în care să vă puteți împărtăși din apele cerești.

Și așa, prin activarea acelui mecanism și prin urmarea cunoașterii înnăscute aflate în chiar ființa voastră, veți fi capabili să vă acordați la tapiseria universală a tonurilor armonioase ale ascensiunii. Tapiseria universală a tonurilor armonioase ale ascensiunii. Prin meditarea asupra numitelor principii veți fi în stare să înțelegeți și să vă pregătiți pentru activarea care se apropie cu repeziciune de realitatea voastră cognitivă. Așa că, vă cerem să împărtășiți următoare decrete cu fervoare și putere.

Acum, acestea fiind spuse, aș dori să vă atrag atenția asupra a ceea ce sunt Sigiliul și Particulele Monoatomice. Când pregăteam această canalizare pentru a o împărtăși cu voi toți, am fost ghidată spre Crucible.org unde am dat peste o explicație dată de Dr. David Wheeler.



Potrivit Dr. Wheeler,

”Elementele Monoatomice  sunt de obicei recunoscute ca fiind metale prețioase cum ar fi aurul, argintul, platina, rodiumul, iridiumul și altele, care apar ca molecule în starea lor de element individual precum și ca un atom legat de un altul. De exemplu, aurul în forma sa ca metal este compus din șase atomi legați împreună, în timp ce în altă formă, este un singur atom care există la un moment dat.

Teoria, pe care Dr. David Hudson o duce mai departe, este că atunci când aceste elemente – recunoscute în mod normal ca și metale – există ca singur atom la un moment dat în starea lor non-metalică, prezintă proprietăți super-conductive. Asta înseamnă că atunci când curenții electrici curg prin aceste elemente, nu există practic nici o impedanță la această curgere.

Problema este că nu există nici o cale, potrivit D-lui Hudson, ca tehnologia electrică modernă să poată măcar detecta elementele care să aibă astfel de proprietăți supra-conductive, din cauza faptului că instrumentele sunt păcălite de către supra-conductivitatea din diferitele elemente monoatomice.

Potrivit D-lui Hudson, minerii din minele de aur au fost fascinați de o substanță numită aur alb, care este sterilul (nămolul) rămas după extragerea aurului din pământ. Mulți oameni au încercat să găsească o cale de a extrage această substanță misterioasă din steril în cantități mari, dar nu au reușit până acum. Potrivit analizelor, aceste substanțe din steril au prezentat întotdeauna o proprietate stranie de a nu putea fi analizate – așa că au fost clasificate ca și substanțe necunoscute de către laboratoarele de testare.

După cum se pare, elementele monoatomice au și proprietăți de vindecare substanțiale. Aceste elemente există în corp, mai ales în sistemul nervos. Și multe plante conțin elemente monoatomice, întrețesute cu moleculele botanice. Potrivit unor cercetări, cu cât mai mult pot oamenii să-și crească cantitatea din aceste elemente supra-conductive în corpul lor, cu atât mai mare este capacitatea corpului de a se autovindeca.

Sistemul umanitar nu este altceva decât un sistem de comunicare, și prin creșterea vitezei și eficienței comunicării de la celulă la celulă, corpul poate identifica și elimina mult mai ușor boala. O altă ipoteză este că elementele monoatomice pot curăța și distorsiunile din moleculele de ADN – de la parterul funcției biochimice din corp, are loc o curățare a oricăror probleme de sănătate și tendințe de boală.

Celulele comunică între ele nu numai prin intermediul substanțelor chimice și electric prin intermediul sistemului nervos, ci și prin intermediul fotonilor. O lipsă de fotoni în celule, precum și nevoia de a fi organizați corect, va inhiba capacitatea sistemului imunitar de a fi în stare să recunoască și să elimine boala. Elementele monoatomice par a crește nivelul de fotoni din celule precum și reorganizarea funcției lor active în promovarea sănătății.”

Vă rugăm însă să rețineți că prin această canalizare și meditație specială nu pledăm pentru consumul Particulelor de Aur Monoatomice, deoarece această canalizare nu are legătură cu acest lucru. Prezentarea de mai sus are doar rolul de a vă ajuta să înțelegeți ce este un element monoatomic, așa că vă rugăm să aveți în vedere acest lucru în timp ce veți continua. Mai vreau să vă reamintesc că am intrat în Centura Fotonică, așa cum am canalizat cu câteva luni în urmă, și acum ne confruntăm cu activarea Particulelor noastre Monoatomice. Toate acestea, în aliniere cu imensa cantitate de energie fotonică care ne iese în cale este cu adevărat o binecuvântare miraculoasă cu care suntem dăruiți. Sper cu adevărat ca această activare vă va permite să vă deschideți cu adevărat energiilor acestei schimbări care vine în calea noastră foarte curând.

Deci, aici sunt instrucțiunile despre modul în care să folosiți Sigiliul Particulelor Monoatomice ale lui Dumnezeu.



Pasul 1: Ceea ce mi s-a spus este că trebuie să vă acordați un moment pe parcursul zilei voastre în care să stați într-o stare meditativă, pe deplin relaxați și să repetați următoarea ”mantră”:

”Prin intermediul principiilor încarnării  ale întâlnirilor benigne, Particulele Monoatomice ale lui Dumnezeu se vor activa total și complet în componentele structurii rețelelor din vehiculul meu.

Prin cererea acestei activări îi permit sinelui meu mai înalt să reverse asupra mea sacra cunoaștere a veacurilor, care a fost ținută închisă în molozul manipulărilor făcute în iazul genelor mele.

Recunosc aceste manipulări, le înțeleg bunăvoința și eliberez toate blocajele asociate acestor manipulări.

Eliberez toate blocajele care stau în calea mea pentru a putea accesa codicele universale ale luminii, codicele universale ale adevărului, bunăvoința și puterea, codicele universale ale iubirii și înțelegerii necondiționate. Recunosc, eliberez și permit acestor energii să se învârtă în înțelegerea mea cognitivă a FIinței, în beneficiul și începerea pozitivă a unei noi ere cu rezultate binevoitoare pentru toți cei implicați.

Eliberez și dau drumul tuturor obstacolelor percepute, tuturor amenințărilor percepute, tuturor fricilor percepute ca să ajung în sfârșit la un nou fundament construit pentru mine de către mine.

Prin această inițiativă îi permit sinelui meu mai înalt să-mi reconstruiască vehiculul fizic de timp și spațiu pentru a permite ca mai multă lumină să fie ancorată în însăși celulele mele și ca Particulele Monoatomice ale lui Dumnezeu să fie pe deplin și complet activate.”

Pasul 2: După ce ați verbalizat această mantră, sunteți pe deplin relaxați și faceți o respirație profundă în timp ce vă uitați la sigiliul pe care îl vedeți aici. Va trebui să dețineți cea mai înaltă vibrație posibilă, pur și simplu relaxându-vă și permițând numai gândurilor pozitive să intre în psihicul vostru. Dacă observați că vă îndreptați către gânduri de o vibrație mai joasă, faceți o respirație profundă și permiteți acestor gânduri să treacă în timp ce continuați să vă focalizați pe sigiliul din fața voastră.

Mi s-a spus că această meditație trebuie repetată timp de 5 zile, apoi 3 zile pauză, apoi repetată din nou 5 zile și 3 zile pauză și apoi repetată din nou 5 zile. În total o veți face timp de 15 zile maximum cam 5 minute pe zi.

Nu trebuie să repetați de fiecare dată această mantră atunci când meditați cu acest sigiliu, puteți trece direct la pasul 2 data viitoare când folosiți acest sigiliu.

Ca întotdeauna, urmați-vă propria voastră intuiție și dacă simțiți că ceva nu este în ordine, atunci nu mai folosiți acest sigiliu și această mantră. Dacă simțiți că 5 minute este prea mult pentru voi și că 3 minute este mai potrivit pentru voi, atunci așa faceți. Cel mai important Pas în trezire este să vă ascultați PROPRIA VOASTRĂ intuiție și ghidare. Așa că vă rog să vă acordați la voi înșivă și să vedeți ceea ce vi se pare potrivit pentru VOI.

Rămâneți împământați. Rămâneți în lumină! Vă iubesc pe toți atât de mult și sunt atât de recunoscătoare că împărtășesc această călătorie aici cu voi.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.