marți, 18 august 2015

Acceptarea Luminii Mai Înalte Partea a 1-a


Arcturienii


Atunci când percepem energia
         Putem curge cu energia
                 Ceea ce ne permite să citim energia astfel încât
                           Să putem urma instrucțiunile încorporate în acea energie.

Pe măsură ce devenim din ce în ce mai cinci dimensionali, vom începe să avem senzații ale Corpului de Lumină și ale Limbajului Luminii. Aceste senzații încep de multe ori de la baza coloanei noastre vertebrale sau uneori chiar din spatele inimii noastre. Aceste senzații provin din energia Kundalini care este Corpul nostru de Lumină interior, personal, fără formă.

Destul de înțelept, mulți dintre noi cei care am coborât în vehiculul nostru trei dimensional începem să ne amintim încet cum era în alte întrupări ale noastre trei dimensionale. Așa că am fost în stare să ne amintim că atunci când am venit pe Pământ, noi nu am venit cu o navă sau o barcă sau o navă spațială, ci am venit pe Pământ în esența noastră.

Cu alte cuvinte, i-am permis esenței noastre să curgă într-un vehicul fizic Pământesc. În același timp, am lăsat un procent mai mare din fluxul nostru de viață în corpurile noastre mai înalt dimensionale și în dimensiunile mai înalte. Prin urmare, acea componentă mai înaltă a sinelui nostru ne poate trimite mesaje și comunicări care să ne ajute în timp ce noi ne trăim viața noastră de zi cu zi în care purtăm un vehicul pământesc 3D.

Am venit în acest vehicul trei dimensional atunci când în forma noastră s-a deschis un portal. Prin urmare, am venit la naștere, când a existat o experiență din apropierea morții, o febră mare, un accident sau o boală extremă. Toate aceste experiențe i-au permis vehiculului nostru Pământesc trei dimensional să se deschidă frecvențelor mai înalte ale sinelui nostru.

Din momentul în care frecvențele mai înalte din SINELE nostru mai înalt dimensional au intrat în vehiculul nostru trei dimensional, ele s-au amestecat cu conștiința noastră trei dimensională. În acest fel, noi oamenii, suntem ființe multidimensionale chiar aici în dimensiunea a treia.

De asemenea, deoarece aceste scântei ale propriei noastre esențe mai înalte cărora noi le-am permis să intre în noi prin portalul nostru deschis, noi ne-am conectat la lumina mai înaltă a ACUM-ului lui UNU. Noi am venit într-adevăr din UNUL, și în UNUL există numai ACUM.

Pe măsură ce ne îmbrățișăm pe deplin lumina mai înaltă, ne putem aminti cea mai pură esență a noastră și ne amintim că separarea este o iluzie a realității trei dimensionale. Noi, esența noastră, ne amintim că acesta este ACUM-ul întoarcerii noastre.

Cu toate acestea, mulți am devenit atât de atașați de sinele nostru uman și de Pământul nostru fizic, încât nu vrem să părăsim această planetă până când nu o putem experimenta pe Gaia în marele, regalul Ei sine planetar cinci dimensional.

Această dimensiune a cincea a lui Gaia se va umple cu cei ascensionați care au creat o ”societate de vârf” în care sufletele mari, artiștii și ființele mai înalt dimensionale, multidimensionale sunt în măsură să-și locheze propriul lor câmp de energie în acea esență cinci dimensională.

Acea frecvență cinci dimensională a lui Gaia este ceea ce vom numi Noul Pământ. Acesta este Pământul cinci dimensional. Noi am trăit pe Pământul trei dimensional și am trecut prin roata vieții și a morții de la dimensiunea a treia la a patra la a treia la a patra. Acum suntem pregătiți să promovăm pe Pământul cinci dimensional și putem alege să fim printre cei care încep să locuiască și să însuflețească acea frecvență a lui Gaia.

Doar ființe cinci dimensionale pot locui într-o realitate cinci dimensională. Astfel, pentru ca noi să putem locui pe Gaia cinci dimensională, noi trebuie să ne transmutăm în propriul nostru vehicul Pământesc cinci dimensional. Mulți dintre noi ne-am luat încarnări în alte timpuri pe Gaia sau pe alte planete, care erau similare cu ceea ce se petrece acum pe Pământ.

Ori de câte ori o realitate este în ciclul de urcare către o societate de vârf sau într-un ciclu de coborâre dintr-o societate de vârf, există o oportunitate pentru o imensă creștere a sufletului. Odată ce ne întoarcem la sinele nostru cinci, șase, șapte sau mai înalt dimensional, uităm de timpul petrecut între urcare și coborâre pentru că nu mai rezonăm cu frecvența care deține timp.

Prin urmare, ne putem aminti ACUM-ul în care o nouă societate se află în plină expansiune simultan cu Acum-ul în care o societate cade în propriul său declin. În acest fel am avea o experiență intimă a ciclului nașterii și a ciclului morții.

Ne-am luat aceste vehicule Pământești pentru că din perspectiva sinelui mai înalt noi nu putem înțelege o societate extrem de polarizată. Cei mai mulți dintre noi provin din societăți Galactice în care nu au existat conflicte de la sfârșitul marelui război galactic. De aceea, atunci când coborâm într-o societate trei dimensională este destul de șocant să ne dăm seama că există atât de multe conflicte și frică fără să existe suficientă Iubire și Lumină care să echilibreze acel întuneric.

O altă dificultate reală este că în acele societăți, așa ca și cea din care Gaia iese, ființele sunt atât de profund implicate în actul de a fi uman încât nu-și dau seama că și alte specii sunt simțitoare. Ele nu văd simțirea și în animale. Ele nu văd simțirea în plante.

Și cel mai important, ele nu văd simțirea planetei lor. Ele știu că ele sunt ființe simțitoare dar cumva nu-și dau seama că imensul glob pe care locuiesc este și el simțitor. Din fericire acea iluzie veche se încheie pe măsură ce Lumina mai înaltă devine din ce în ce mai puternică.

Ați putea întreba ”De cât de multă Lumină înaltă avem nevoie și ce frecvență ar trebui să aibă?” Răspunsul nostru este că Lumina mai înaltă este infinită. De asemenea, Lumina mai înaltă nu are limită și nici timp sau spațiu.

Vorbim de Lumina multidimensională care a fost întotdeauna acolo, chiar dincolo de percepția voastră, pentru că conștiința voastră nu se putea acorda la o frecvență a realității care era cu mult mai înaltă decât frecvența conștiinței voastre.

Înainte de a fi început să acceptați lumina mai înaltă, voi ați trăit doar în frecvența trei dimensională, fizică, iluzorie. Dorim să vă reamintim că fiecare realitate este, și întotdeauna a fost, în Acum-ul lui Unu.

Și că prin acest proces al:
percepției câmpurilor mai înalte de energie ale realității,
          fuzionării cu aceste câmpuri de energie,
                  curgerii cu aceste câmpuri de energie,
                           și ascultării mesajelor din acele câmpuri de energie,

VOI, ascendenții lui Gaia, sunteți în stare să treceți în frecvența mai înaltă a Pământului pe care o populați ACUM.

Voi ați populat dimensiunea a treia atunci când erați în viață pe Pământ, apoi:
                Ați ”murit” în acea viață și
                               Ați populat inelul de frecvență patru dimensională din jurul lui Gaia.

Acum vă pregătiți să rezonați la inelul de frecvență cinci dimensională din jurul lui Gaia, care este versiunea cinci dimensională a Pământului.

Vă spunem toate acestea dragii noștri deoarece voi sunteți uimitoare Portaluri deschise care sunt capabile ca zilnic să accepte o Lumină din ce în ce mai înaltă prin creștetul capului vostru, pe care o trageți în jos prin toate cele șapte chakre pentru a împământa această energie în miezul lui Gaia.

V-ați oferit voluntar și să vă păstrați Portalul deschis. Prin urmare, vehiculul vostru fizic pământesc servește ca și un Portal deschis prin care energia cinci dimensională poate curge pentru a fi împământată în miezul lui Gaia. Să fii un Portal deschis nu este o sarcină ușoară și nu ne așteptăm ca voi toți să fiți în stare de un asemenea serviciu pentru tot ”timpul” vostru 3D.  

De fapt, atunci când sunteți în timp sunteți acolo pentru că conștiința voastră a căzut și voi sunteți ocupați cu experiența de a fi oameni. Apoi, când aveți ”timp” să meditați puteți intra în ACUM-ul lui UNU și să vă deschideți Portalul.

Când vă deschideți Portalul, Lumina mai înaltă coboară prin corpul vostru și în miezul lui Gaia și orice este mai puțin decât rezonanța sinelui vostru cinci dimensional este eliberat de iluzia corpului vostru fizic pe care îl purtați.

În acel moment s-ar putea să experimentați emoții intense, boli sau răniri. Ceea ce se întâmplă de fapt, este că acea Lumină mai înaltă care intră slăbește orice blocaje pe care le-ați avea în interiorul corpului vostru și care vă limitează capacitatea de a vă expansiona pe deplin conștiințe în dimensiunea a cincea și dincolo de ea.

Vă rugăm să rețineți că acestea nu sunt sentimente pentru a fi avute, ci sentimente care să fie eliberate. Vă reamintim tuturor, dragii noștri Ascendenți, că actul de a da drumul la ceea ce este încheiat este cel care vă permite să îmbrățișați pe deplin ceea ce începe.

Noi, Arcturienii, ne vom întoarce cu partea a doua a acestui mesaj.


Binecuvântări vouă tuturor și rămâneți conectați la propriile voastre ”mesaje de acasă”.  


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.