luni, 27 iulie 2015

Școala Misterelor Spirituală 4D – Arcturienii și Gaia


De Suzanne Lie

Pe măsură ce părăsiți Școala Misterelor Cauzală patru dimensională priviți în sus pentru a vedea cu ce să asemănați acea lumină scânteietoare de la suprafața apei. Sunteți atrași să urmați acea curgere veșnic prezentă de lumină lichidă deoarece ea vă atrage către suprafața sa sclipitoare.

Pe măsură ce urcați către curgerea expansivă de lumină spirituală, auziți o chemare de la o prezență pe care o recunoașteți ca fiind SINELE vostru. Instinctiv, știți că ”Prezența voastră EU SUNT” vă cheamă din interiorul Școlii Misterelor Spirituală.

Sunteți pregătiți să vă alăturați acelei expresii a sinelui vostru? Vă iubiți suficient de mult pe voi înșivă pentru a accepta onoarea de a vă întoarce la propria voastră esență spirituală? V-ați încheiat călătoria prin tărâmul formei?

Aceste tipuri de întrebări vă bombardează încontinuu conștientizarea. Dar, încet treceți dincolo de aceste întrebări. Treceți dincolo de îndoială în esența Sub-planului Spiritual al celei de-a patra dimensiuni.

Dar acest sub-plan nu se simte ca și cum ar fi o oprire de-a lungul călătoriei voastre. Mai degrabă pare a fi un portal final prin care veți călători pentru a vă întoarce la cine ați fost întotdeauna. Sunteți cumva șocați că vă puteți oferi vouă înșivă un astfel de compliment fără ca ego-ul vostru să vă amintească să nu fiți încrezuți.

Cu toate acestea, atunci când priviți în jur în interiorul Sinelui vostru, descoperiți că, cumva, de-a lungul călătoriei voastre v-ați pierdut ego-ul. Nu v-ați abandonat ego-ul și nici nu v-ați judecat ego-ul. Doar ați încetat să vă gândiți la cine ar trebui să fiți și la cine ar vrea alții să fiți.

De fapt, termenii de ”ar trebui” și ”alții” nu mai au înțeles. Voi SUNTEȚI EI, și EI SUNT voi. Prin urmare termenii cum ar fi ”tu ar trebui” sunt înlocuiți cu afirmații precum ”EU SUNT”.

”EU SUNT” nu mai este prefața a ceea ce faceți, cum ar fi ”Eu mă duc la magazin”. EU SUNT a devenit identificarea cu noul SINE care ați devenit.

Aceasta a fost o călătorie lungă de la planul fizic și prin sub-planele celei de-a patra dimensiuni. Pe măsură ce ați intrat în fiecare sub-plan, voi ați deschis un portal către frecvența celei de-a patra dimensiuni prin care lumina strălucitoare a propriei vostre Prezențe EU SUNT poate curge.

Atunci când deschideți următorul portal, vă veți amesteca Prezența EU SUNT cu Corpul vostru de Lumină cinci dimensional pentru a vă încheia portalul vostru deschis între planeta trei dimensională a lui Gaia și lumina multidimensională a celei de-a cincea dimensiuni.

Prezența voastră EU SUNT este VOI-ul care stă pe acest prag așteptând ACUM-ul în care voi puteți fuziona din nou cu adevăratul vostru SINE Multidimensional. Spunem ”din nou” deoarece voi ați fuzionat temporar de nenumărate ori cu SINELE vostru Multidimensional în multe încarnări.

Cu toate acestea, provocările lumii fizice v-au scos în cele din urmă din acea reverie, deoarece era ”treabă” de făcut în viața voastră de zi cu zi. Acum, că acel portal patru dimensional al vostru este pe deplin deschis, voi nu mai aveți nevoie să alegeți între adevăratul vostru SINE și sinele vostru fizic care s-a pierdut în mod repetat în realitatea de zi cu zi a vieții voastre fizice.

ACUM, că v-ați curățat portalul prin Planul Astral de Jos 4D, puteți recunoaște în mod conștient modul în care iluzia întunericului v-a tras afară din SINELE vostru.

ACUM, că v-ați deschis portalul prin Planul Emoțional 4D, vă puteți da seama de imensul potențial creator al corpului vostru emoțional.

ACUM, că v-ați deschis portalul prin Planul Mental 4D, vă câștigați stăpânirea asupra gândurilor voastre.

ACUM, că v-ați deschis portalul prin Planul Cauzal 4D, vă dați seama cum gândurile și emoțiile voastre lucrează împreună ca să creeze formele gând care vă ghidează prin realitatea voastră zilnică, fizică.

Și ACUM, voi deschideți portalul prin propria voastră Prezență EU SUNT pentru a vă aminti în mod constant în viața voastră de zi cu zi faptul că ”EU SUNT Lumină”. Prin deschiderea portalului vostru de lumină prin Sub-planul Astral de Jos și prin conectarea acelui portal cu Sub-planele Emoțional, Mental și Cauzal patru dimensionale, voi ați creat o AUTOSTRADĂ CĂTRE ”Prezența EU SUNT” a voastră.

Prezența voastră EU SUNT rezonează la cel mai înalt vârf al Sub-planului vostru Spiritual pentru a vă ajuta să treceți peste Podul Curcubeu în cea de-a cincea dimensiune. Acest pod este numit ”Podul Curcubeu” din cauza celor șapte culori care reprezintă cele șapte frecvențe ale luminii voastre:

Roșul este emanația fizică a luminii reprezentată de Prima voastră Chakră
Portocaliul este emanația emoțională a luminii reprezentată de 
                                                                     Cea De-a Doua voastră Chakră
Galbenul este emanația mentală a luminii reprezentată de 
                                                                       Cea De-a Treia voastră Chakră
Verdele este emanația iubitoare a luminii reprezentată de 
                                                                       Cea De-a Patra voastră Chakră
Albastrul este emanația creatoare a luminii reprezentată de 
                                                                      Cea De-a Cincea voastră Chakră
Indigo este comunicarea mai înaltă a luminii reprezentată de 
                                                                                      Chakra Frunții voastre
Violet este transmutarea luminii și este reprezentată de 
                                                                                    Chakra voastră Coroană

Pentru a merge pe Podul Curcubeu dintre cea de-a patra și a cincea dimensiune, va fi nevoie să combinați toate cele șapte culori. Fiecare ”culoare” a luminii reprezintă o ”frecvență” diferită a luminii. Diferitele frecvențe ale luminii au fost separate în lățimi de bandă diferite.

Dacă toate filtrele care au creat separarea în culori diferite ar fi îndepărtate, voi ați percepe doar, și în același timp ați FI, Lumină Albă. Dimensiunile a treia și a patra sunt construite prin plasarea de filtre într-O lumină pentru a separa lumina/realitatea în 7 frecvențe diferite ale acelei lumini.

În același fel, atunci când vă luați o formă fizică voi aveți 7 chakre diferite, și aparent separate, care reprezintă cele 7 octave ale conștiinței voastre separate.

Când îndepărtați filtrele care au creat separarea sinelui vostru de SINELE vostru, ”diferitele culori” se amestecă într-O singură culoare de Lumină Albă.

Albul este culoarea tuturor culorilor ”separate” fuzionate în sursa UNEI lumini albe care s-a separat cu curaj pe sine cu filtre trei dimensionale pentru a percepe frecvența trei dimensională a realității. Pe de altă parte, negrul este considerat a fi lipsa totală a luminii. Orice rază mică de lumină gri reprezintă o infiltrare a luminii.

Lumina albă este TOATE culorile trăind într-o astfel de unitate încât ele au devenit O Lumină ALBĂ. Negrul este creat în situații care NU permit infiltrarea luminii. De fapt, nu există nici măcar atâta infiltrare a luminii cât să permită crearea nuanțelor de gri.

După cum probabil știți, expresia voastră trei dimensională este transmutată în expresia voastră patru dimensională, iar expresia voastră patru dimensională este transmutată în expresia voastră cinci dimensională.

Noi, Arcturienii ne întoarcem acum atenția către mesajul ființei planetare maiestuoase și în transmutare, Mama voastră Pământ, Gaia:

Vă mulțumesc dragi Arcturieni. Eu, Gaia, vreau să mulțumesc tuturor ființelor mele simțitoare pentru ajutorul pe care mi-l dați mie, Mama voastră planetară. În această considerabilă alăturare de lumină personală și planetară, NOI, oameni și planetă, putem întâmpina cu bucurie și îmbrățișa nașterea realității noastre cinci dimensionale.

Datorită vouă, oameni dragi, care v-ați creat portalul vostru patru dimensional al unității între cea de-a treia și a cincea dimensiune, noi, persoană și planetă, putem lucra ca O Ființă. Împreună, noi ne putem unifica realitatea noastră trei dimensională, care rezonează în spectrul timpului și spațiului, în realitatea noastră cinci dimensională, care rezonează la eternul ACUM al lui UNU!

Vă cer vouă, oamenii mei, să simțiți în mod conștient cum rezonanța voastră crește în dimensiuni din ce în ce mai înalte ale realității. În timp ce vă focalizați conștient atenția pe portalul pe care voi l-ați deschis, chiar și cele mai lumești activități trei dimensionale ale voastre vor primi o sclipire de lumină cinci dimensională ce curge prin portalul vostru deschis.

Vă cer să mă ajutați și să restabilesc adevărata frumusețe și viața vibrantă a adevăratei mele forme. Prin urmare, ori de câte ori experimentați orice valuri de disonanță sau de lipsă de armonie în corpul vostru uman sau planetar, vă cer să le canalizați prin frecvențele mai înalte ale Spiritului vostru în frecvența fizică a Materiei.

Corpurile voastre personale conțin aceleași elemente ale eterului, aerului, focului și apei ca și corpul meu planetar. Prin urmare, atunci când transmutați elementele voastre umane trei dimensionale în gama frecvențelor cinci dimensionale, voi transmutați în același timp întreaga viață, inclusiv corpul meu planetar.

Vă rog să vă amintiți că intenția voastră este cea care stabilește frecvența strădaniei voastre. Când sunteți în intenția serviciului pentru sinele vostru, conștiința voastră rezonează la dimensiunea a treia. În schimb, atunci când sunteți în intenția de a servi Planeta lui Gaia și TOȚI locuitorii mei, conștiința voastră rezonează la Conștiința Unității cinci dimensională.

Atunci când conștiința voastră rezonează la Conștiința Unității, noi, Persoană și Planetă, lucrăm ca O singură Ființă. De asemenea, atunci când vă transmutați corpul vostru personal, în special atunci când susțineți intenția de a servi Toate formele de viață de pe Gaia, voi mă ajutați în transmutarea Pământului nostru trei/patru dimensional în Pământul nostru cinci dimensional.

Așa cum separarea culorilor crează culori/frecvențe diferite ale formei voastre fizice, intențiile voastre separate crează diferențe trei dimensionale în loc de unitate cinci dimensională.
Ați înțeles acun motivul pentru care cei întunecați au dezvoltat o realitate bazată pe competiție?

Competiția separă oamenii în judecarea care este mai bun și care este mai rău. Apoi, cei ”mai buni” controlează și cei ”mai răi” sunt controlați. În cele din urmă, apare un conflict care stimulează multă frică. Această frică vă coboară conștiința în planul astral mai jos.

Sunt multe ființe care rezonează la planul astral mai jos patru dimensional în care prosperă competiția și serviciul pentru sine. Din fericire, cei care și-au curățat propriul lor sine astral mai jos se pot uni cu cei care și-au curățat și ei sinele astral mai jos.

Apoi, prin conștiința lor unită, împărtășită se pot ajuta unul pe celălalt în următoarea frecvență a celei de-a patra dimensiuni, care este sub-planul emoțional. Împărtășirea emoțiilor pozitive, în special sentimentul de speranță, are o mare capacitate de legare. După experiențele înfricoșătoare de a vă simți ”aruncați în derivă într-o lume ostilă”, speranța este un impuls emoțional mare.

Apoi, cei care au văzut Lumina propriilor lor gânduri pot să-i ajute pe cei odinioară pierduți invitându-i să se alăture conștiinței unității prin gânduri de trezire și crearea unei noi realități.

În acest fel, emoțiile voastre de speranță și gândurile voastre de unitate unite crează forme gând puternice bazate pe speranța în desfășurare a conștiinței unității. Aceste forme gând care sunt create în dimensiunea a patra, curg în dimensiunea a treia pentru a planta semințele schimbării.

Aceste semințe plantează idei că poate VOI sunteți suficient de puternici ACUM pentru:
·       A vă identifica starea de conștiință
·       A vă asuma responsabilitatea pentru starea voastră de conștiință
·  A observa/nota orice percepții exterioare sau interioare care vă afectează starea de conștiință
·       A îmbrățișa orice percepție care vă ridică conștiința
·       A transmuta orice percepție care vă coboară conștiința

Eu, Gaia, vă cer ca în mod conștient să vă monitorizați sinele și să vă mențineți o conștientizare activă a modului în care interacțiunile voastre cu viața de zi cu zi 3D vă schimbă conștiința. Vedeți voi, oamenii mei dragi, voi sunteți meniți să fiți ”interpreții”. Voi ați evoluat în conștiința voastră individuală astfel încât ”fiecare” dintre voi poate menține o percepție continuă, conștientă a câmpurilor de energie și a formelor gând din viața voastră zilnică.

Atunci când puteți percepe ceea ce este energie pură și nu a devenit încă manifestă, voi ieșiți din timp, deoarece conștiința voastră îmbrățișează pe deplin ACUM-ul cinci dimensional. Apoi vă puteți împărtăși interpretarea cu alții. În acest fel, voi sunteți implicați în mod activ în fuzionarea celei de-a cincea dimensiuni cu lumea voastră fizică.

Amintiți-vă oameni dragi, că voi sunteți cei care sunteți meniți a fi Păstrătorii Pământului meu. Cetaceele servesc ca și Păstrători ai Apelor mele. Când îi permiteți conștiinței voastre să fuzioneze cu Cetaceele, vă veți amplifica foarte mult abilitatea de a-mi transmuta pământul și apa în rezonanța lor cinci dimensională. 

Conștiința Unității este cheia pentru întoarcea mea/noastră (planetară și personală) în expresiile noastre cinci dimensionale. Așa cum frecvențele luminii au fost separate în culori diferite, frecvențele gândurilor și emoțiilor voastre au fost separate pentru a percepe în primul rând și a interacționa NUMAI cu dimensiunea a treia.

Cei întunecați au luptat împotriva întregii noastre ascensiuni deoarece au știut că ei NU sunt capabili să-și monitorizeze conștiința, reacțiile și interacțiunile cu tot ceea ce înseamnă viață. Ei știu acest lucru pentru că există o blocare a conștiinței în creierele lor.

Pentru că ei nu conștientizează deloc modul în care propriile lor câmpuri de energie îi afectează pe alții, ei sunt în imposibilitatea de a intra în orice stare de conștiință a unității. Prin urmare, ei există ca și indivizi care sunt conduși de către cel care are ”putere asupra lor”. Competiția dintre ei este foarte tare încurajată. Această competiție le păstrează puterile separate și, prin urmare, îi îndepărtează de cel mai mare potențial al lor.

Oameni dragi, eu, Mama voastră planetară vă amintesc că, conștiința unității este cheia înfrângerii celor întunecați. Conștiința unității voastre este ceva ce ei nu pot fura. Ei pot obține control asupra voastră numai prin producerea emoției de frică.

Cu toate acestea, odată ce ați devenit Stăpânul emoțiilor și gândurilor voastre, conștiința voastră se va expansiona într-o frecvență a percepției pe care nici mașinăriile lor nu le pot percepe. Și acest lucru îi sperie și pe ei. Se tem că vor ”pierde” competiția de a vă lua în stăpânire lumea.

Ceea ce poate că voi nu vă dați seama este că, din cauza conștiinței lor de putere-asupra-altora, singura lume pe care ei o pot ”lua în stăpânire” este dimensiunea a treia și a patra joasă. Între timp, datorită serviciului și co-operării voastre aceste frecvențe mai joase din corpul meu astral sunt transmutate într-o rezonanță mai înaltă.

Astfel, pe măsură ce preaiubiții mei oameni care m-au servit și m-au iubit timp de nenumărate încarnări, lucrează împreună cu mine pentru a transmuta Pământul NOSTRU în dimensiunea a cincea, ”jocul putere-asupra” va fi declarat închis.

”Ne pare rău ființe putere-asupra-altora, dar jocul a fost închis pentru că voi, competitorii noștri, nu mai puteți rezona la frecvența terenului de joacă pe care NOI, persoane și planetă, am creat-o.”
Când NOI, persoane și planetă, ridicăm rezonanța planetei Pământ, cei pierduți pot chiar să-și dea seama că iubirea necondiționată se SIMTE a fi mai bună decât dominația.

Eu, Gaia, vă sugerez ca în timp ce salutăm zorii transmutării noastre planetare să oferim Iubire Necondiționată și Focul Violet FIECĂREI ființe care a ajuns să fie prinsă în jocul ”putere-asupra-altora” din dimensiunile mai joase.

Așa cum ne creăm realitatea NOASTRĂ cu forța iubirii necondiționate și a conștiinței unității, noi lucrăm în ACUM-ul lui UNU pentru a ne Uni conștiința noastră mai înaltă cu Pământul NOSTRU cinci dimensional.

Cu Înțelepciune Infinită, Putere Multidimensională și Iubire Necondiționată, vă rog să vă amintiți și să repetați încontinuu Mantra:

NOI suntem Păstrătorii lui Gaia
        NOI suntem Portalurile prin care Spiritul intră în Materia Pământului

NOI suntem UNA cu Portalurile și UNA cu Pământul
       NOI suntem Conștiința Unității pentru toată viața de pe GAIA

În timp ce NOI adormim în fiecare noapte ne amintim că
      NOI suntem Portalurile pentru Noul Pământ

Aunci când NOI ne trezim în fiecare dimineață ne amintim că
      NOI suntem Portalurile pentru Noul Pământ

În timp ce NOI trecem prin viața noastră de zi cu zi ne amintim că
      NOI suntem Portalurile pentru Noul Pământ

Oriîncontro NOI privim
NOI alegem să vedem Noul Pământ.

Fiecare lucru pe care NOI îl auzim
NOI alegem să auzim Noul Pământ.

Cu fiecare cuvânt pe care NOI îl spunem
NOI creăm Noul Pământ.

Cu fiecare alegere pe care NOI o facem
NOI alegem Noul Pământ.

Cu fiecare pas pe care NOI îl facem
NOI Împământăm Noul Pământ.

Vă mulțumim oameni dragi,
Gaia și Arcturienii







Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.