sâmbătă, 18 iulie 2015

Școala Misterelor din Planul Mental 4D



Arcturienii și Familia voastră Galactică

De Suzanne Lie

Când este ACUM-ul pentru a vă continua călătoria în următoarea Școală a Misterelor patru dimensională, vă adunați tot ceea ce ați învățat și v-ați amintit până acum și le aduceți în Inima voastră Înaltă.

În Inima voastră Înaltă, care se află între Chakra Inimii voastre și Chakra Gâtului, toate informațiile pe care voi le-ați adunat în călătoria voastră patru dimensională de până acum se vor amesteca cu Înțelepciunea, Puterea și Iubirea Flăcării voastre Întreite.

De fapt, acesta este pentru voi ACUM-ul să vă continuați călătoria prin intrarea în Sub-planul Mental al celei de-a patra dimensiuni astrale. Veți experimenta această călătorie prin propria voastră aură, precum și prin aura lui Gaia. Pe măsură ce călătoriți în Sub-planul Mental patru dimensional, observați nenumăratele gânduri pe care le-ați depozitat în conștiința voastră.

Poate că nu ați luat în considerare puterea gândurilor voastre, dar cum fiecare gând aleator trage o emoție potrivită lui din Sub-planul Emoțional, mintea voastră se focalizează pe formele gând pe care le-ați creat.

Atunci când conștiința voastră este focalizată în principal pe realitatea voastră fizică, conștiința voastră, și prin urmare percepțiile voastre, sunt în principal determinate de nenumăratele versiuni ale realității care sunt create de colectivul omenirii.

În schimb, atunci când călătoriți prin propria voastră aură, vă vedeți contribuția personală la acele forme gând colective care devin din ce în ce mai mult o realitate. Aveți voi, ca persoană, o influență mare asupra lumii exterioare care este împărtășită cu toate formele de viață de pe Gaia?

Instantaneu, vedeți cum gândurile voastre îndoielnice par a evada din mintea voastră. Chiar vreți ca acea îndoială să stea în aura voastră și să invite și mai multă îndoială?

”NU, Nu”, vă spuneți vouă înșivă. ”Văd cum gândurile mele pline de îndoială se alătură instantaneu cu emoții pline de frică pentru a trimite un gri lipsit de strălucire în aura mea. Dar cum pot schimba o formă gând pe care am creat-o deja?”

Felicitări, dragule, forma ta gând nu ți-a părăsit încă aura și ești deja conștient de efectul ei asupra ta și a realității pe care o vei percepe și crea. Îți amintești că starea ta de conștiință îți direcționează gândurile.

Acele gânduri îți direcționează apoi emoțiile pe care le-ai adunat în aura ta. În cele din urmă, gândurile și emoțiile tale se alătură ca și o formă gând care stă în aura ta pentru a-și aștepta ACUM-ul în care să-ți direcționeze atenția către acea percepție. Înainte de a vă angaja în această călătorie în propriul vostru sine patru dimensional, s-ar putea să nu fi avut un exemplu funcțional despre modul în care vă creați realitatea.

Când sunteți în Școala Misterelor din Planul Mental patru dimensională, vă veți concentra pe amintire, ”Ceea ce crezi, este ceea ce creezi”. De asemenea, în timp ce vă faceți călătoria prin acest Sub-plan Mental, voi puteți, de fapt, să vă percepeți gândurile.

Cu toate acestea, conștiința voastră va trebui să rezoneze măcar la undele alfa patru dimensionale pentru ca voi să puteți fi în măsură să percepeți cu claritate și să înțelegeți modul în care gândurile voastre se alătură cu emoțiile voastre pentru a deveni formele gând care vă crează viața 3D.

Puteți observa, de asemenea, că undele voastre de conștiință beta trei dimensionale sunt foarte reacționare. Voi, dragii noștri care v-ați luat un vehicul pământesc, ați fost instruiți de către lumea voastră exterioară că, în primul și în primul rând, trebuie să vă îngrijiți de nenumăratele voastre îndatoriri și responsabilități fizice.

Abia apoi, dacă aveți timp, puteți să vă ocupați de alte preocupări, mai puțin importante, cum ar fi să vă bucurați de viață și să fiți creativi. Din fericire voi, voluntarii noștri pentru a ajuta la Ascensiunea planetară, vă amintiți că există și o altă versiune a SINELUI vostru care vă percepe realitatea dintr-o frecvență foarte diferită.

Prin ascultarea chemărilor voastre interioare, imaginației și viselor voastre patru dimensionale, și chiar mai înalte, descoperiți cum să faceți diferența dintre gândurile care vin din interiorul sinelui vostru și gândurile cu care sunteți hrăniți de către realitatea voastră trei dimensională.

Pentru că ați studiat în Școala Misterelor din Planul Emoțional 4D, ați descoperit că emoțiile nu sunt numai sentimente. Ați descoperit că emoțiile voastre sunt o componentă vitală a tuturor comunicărilor voastre trei dimensionale și inter-dimensionale.

Emoțiile sunt, de asemenea, de foarte mare ajutor în comunicările inter-specii și inter-galactice pentru că ele nu sunt îngrădite de limbaj. De fapt, emoțiile vă permit să ”citiți gândurile”. Cum puteți citi gânduri cu ajutorul emoțiilor voastre?

Emoțiile vă trimit un simplu ”Da, continuă această omunicare” sau ”Nu. Nu vreau să mă angajez în această comunicare.” Cu alte cuvinte, comunicarea emoțională vă spune dacă să aveți încredere sau nu în acea persoană. Pe măsură ce treceți prin nenumăratele schimbări care au loc în prezenta voastră realitate 3D, veți descoperi că această informație ”în cine să ai încredere” este vitală.

Dacă răspunsul este ”Da, pot avea încredere în acea persoană și/sau informație”, puteți trece la faza următoare de împărtășire a gândurilor și/sau împărtășire a formelor gând cu acea persoană și/sau ființă inter-dimensională.

Cu alte cuvinte, veți începe să vă amintiți modul în care comunică Famila voastră Galactică prin intermediul Limbajului Luminii. Limbajul Luminii este limbajul formelor gând și a pachetelor de energie.

Limbajul Luminii vine de la ființele cinci dimensionale și mai sus, dar rămâne intact în timp ce călătorește prin dimensiunea a patra și intră în percepția celor care încă mai poartă vehicule trei dimensionale.

Limbajul Luminii nu este produs cu mecanismele voastre de vorbire fizice. Prin urmare, ele nu sunt limitate la cuvintele diferite pe care diferitele culturi le folosesc pentru același mesaj. Limbajul Luminii nu călătorește prin spațiul fizic și nu are nevoie de amplificator, telefon sau Internet pentru a fi trimis unei alte persoane.

Limbajul Luminii vine din conștiința unității celei de-a cincea dimensiuni, dar el este capabil să rămână în totalitate intact în dimensiunea a patra. De fapt, unul dintre motivele principale pentru care vă luăm în această călătorie prin cea de-a patra dimensiune, este pentru că este important ca Planul vostru Astral (aura) personal precum și Planul Astral (aura) planetar al lui Gaia să fie curate/clare.

Când aura voastră personală este clară, puteți primi mai ușor mesaje inter-dimensionale. Veți fi, în același timp, mult mai încrezători în faptul că emoțiile, gândurile și/sau dorințele voastre personale nu vor fi distorsionate.

Cu acest plus de încredere veți fi în stare să recepționați mult mai clar mesajele inter-dimensionale de la multele ființe mai înalt dimensionale care vă ajută ACUM în ascensiunea voastră personală și planetară.

Mulți dintre voi, dragilor, vă întâlniți adeseori cu noi în visele voastre din conștiința patru dimensională, dar nu vă puteți traduce acea întâlnire în realitatea voastră trei dimensională pentru că creierul vostru 3D nu poate accepta, înmagazina și repeta această frecvență a informației.

Prin urmare, voi vă uitați visele și toate comunicările vitale pe care le-ați primit în timp ce erați în corpul vostru astral patru dimensional. Din fericire, atunci când vă amintiți cum să comunicați cu propria voastră aură/corp astral, veți fi în stare să comunicați cu aura/corpul astral al altora.

Odată ce ați învățat/v-ați amintit să comunicați prin intermediul formelor gând și a câmpurilor de energie, veți fi în stare să comunicați conștient cu ființe patru și cinci dimensionale.

Desigur, totul trebuie să se expansioneze din interiorul miezului vostru. Prin urmare, va trebui ca prima dată să învățați/amintiți cum să comunicați conștient cu sinele vostru uman patru dimensional. Apoi comunicarea cu expresiile cinci dimensionale ale SINELUI vostru Multidimensional se va accelera foarte mult.

În cele din urmă, veți comunica cu SINELE vostru Multidimensional prin intermediul frecvențelor mai înalte ale ”sunetelor” pe care sinele vostru trei/patru dimensional nu le poate percepe. Propriul vostru Sine Mai Înalt vă va învăța cum să auziți și să luați parte la sunetele care sunt adeseori imperceptibile auzului vostru fizic.

Mulți dintre voi v-ați început deja comunicările inter-dimensionale. Prin urmare, conștiința voastră călătorește deja în aura voastră patru dimensională pentru a comunica mai bine cu propriul vostru sine patru dimensional.

Când limbajul vostru 3D interacționează cu ușurință cu limbajul vostru 4D, voi veți fi creat un sistem inter-dimensional de comunicare. Odată ce acest sistem de comunicare inter-dimensional este pe deplin conectat la SINELE vostru cinci dimensional, vă veți muta în ACUM-ul lui UNU.

Cu alte cuvinte, comunicarea voastră va rupe bariera timpului. Odată ce nu mai sunteți îngrădiți de limitele timpului, sunteți liberi și de limitările spațiului.

În ACUM
          Întreaga Viață este UNA
                    În veșnic-prezentul AICI

În acest ACUM, toate iluziile trei dimensionale ale separării se dizolvă într-o realitate a Unității, Adevărului și Comunicării Instantanee. Nu va fi nevoie să așteptați un anumit ”timp” pentru a primi mesajele inter-dimensionale.

Cu toate acestea, trebuie să fiți într-o stare de conștiință expansionată pentru a primi aceste mesaje. Odată ce sunteți în acea stare de conștiință, voi trebuie să ”dați drumul” limitărilor și percepțiilor voastre mai jos dimensionale.

Cu toate acestea, dacă vreți să vă documentați/notați comunicările, lucru pe care vi-l recomandăm foarte mult, va fi nevoie ca voi să fiți conștienți și de lumea voastră fizică astfel încât să puteți scrie, tasta și/sau înregistra informațiile pe care le primiți.

Vă spunem tuturor și FIECĂRUIA dintre voi că
sunteți TOȚI capabili să experimentați comunicarea inter-dimensională.

De fapt, creierele voastre sunt cablate pentru această abilitate. Cu toate acestea, această îndemânare, alături de nenumărate alte abilități inter-dimensionale, sunt ascunse în zona acelui 97% din creierul vostru fizic care este latent și nefolosit de către mulți dintre cei care fac parte din dragul nostru echipaj de la sol.

Cei întunecați, care au fost ”deținătorii” voștri pentru mai multe milenii decât ați vrea să știți, și-au ținut ”slujitorii” în modul supraviețuire astfel încât nu a mai rămas energie și pentru expansionarea conștiinței.

Cu toate acestea, Lumina Mai Înaltă intră în lumea voastră atât de rapid și atât de intens încât nu vă mai puteți ignora chemarea interioară pentru a vă aminti. Mulți oameni nu pot auzi acea chemare deoarece ea călătorește printr-o stare de conștiință pe care ei arareori o experimentează. Ei au muncit și au dormit, apoi s-au trezit din nou ca să muncească și să doarmă.

Tehnologia avansată care a fost pe planeta voastră timp de mulți ani de-ai voștri, dar a fost ascunsă de către cei întunecați, va fi eliberată de îndată ce va exista o chemare colectivă inter-dimensională care să reprezinte o majoritate a omenirii.

Pământul este o planetă a liberului arbitru. Noi, Galacticii, onorăm alegerea lui Gaia și nu vom comunica sau modifica realitatea celor care nu ne-au cerut acest lucru. Pe de altă parte, legile cosmice NU îi obligă pe cei pierduți. Ei sunt leneși care nu au reușit să ascensioneze în mai multe lumi și realități și au venit pe Pământ pentru a-l invada și a pune stăpânire pe el.

Ei sunt lipsiți de iubire și de conștiință. Prin urmare, ei nu pot ascensiona. Dar pentru că Pământul este o planetă a liberului arbitru, orientarea lor ”serviciu pentru sine” le permite să ia de la alții și să-i domine.

Atunci când îi întâlniți pe acești pierduți, vă rugăm să vă amintiți că chiar dacă ei par a avea putere în lumea voastră fizică, aceasta este limitată NUMAI la dimensiunea a treia. Vă mai cerem și să vă amintiți că lumea voastră este pregătită ACUM să continue procesul transmutării într-o frecvență mai înaltă a realității.

Fricile omenirii sunt cele care încetinesc procesul. Dar, dacă deveniți mânioși sau nerăbdători cu cei care trăiesc în frică, voi veți amplifica doar acea problemă. Vă cerem ca mai degrabă să le trimiteți Iubire Necondiționată și Focul Violet fiecăruia și tuturor celor pierduți în strânsoarea fricii.

Cei care servesc întunericul cunosc puterea voastră potențială. Prin urmare, își intensifică tacticile de a crea frică. Din fericire, voi deveniți Maeștri/Stăpâni ai celei de-a patra dimensiuni și mulți dintre acești pierduți pot accede numai Planul Astral de Jos 4D.

Sunt unii care pot intra în Planul Emoțional 4D și alții care pot vizita pentru câteva momente frecvențele cele mai joase ale Planului Mental 4D. Prin urmare, percepeți-vă pe voi înșivă drept ”Gardienii Planului Astral patru dimensional al lui Gaia”, precum și a propriei voastre aure patru dimensionale.

Deoarece mulți dintre voi puteți acum percepe și citi forme gând, voi puteți simți dacă un mesaj inter-dimensional este bazat pe iubirea necondiționată și pe focul violet. Dacă nu simțiți calma euforie a iubirii necondiționate, precum și puterea trans-mutațională a focului violet, să știți că sunteți chemați la datorie pentru a vindeca și transmuta această formă gând.

Propriul vostru corp astral mai jos este curățat, propriile voastre emoții sunt centrate, și în momentul în care vedeți glorioasa Școală a Misterelor Mentală strălucind chiar deasupra voastră (în frecvență), întoarceți-vă către cei pierduți pentru a le trimite iubire necondiționată și focul violet.

În timp ce faceți acest lucru, înțelegeți că mulți dintre cei pierduți își doresc și ei să le fie mai bine, dar au fost legați de o cultură bazată pe puterea asupra altora. Prin multele voastre încarnări pământești, voi sunteți foarte familiari cu sentimentul puterii asupra altora.

Prin urmare, înainte de a continua, priviți în voi înșivă. Există vreo componentă a propriului vostru sine care dorește să aibă putere asupra altora? Vă rugăm să priviți adânc, deoarece nu veți fi în stare să intrați în această Școală a Misterelor până când nu ați făcut această evaluare personală ...

Acum, priviți din nou în voi înșivă să vedeți dacă există vreo prejudecată față de orice gen, specie sau ființă galactică. Veți face această determinare prin trimiterea iubirii necondiționate. Dacă nu veți putea trimite iubire necondiționată oricărei ființe, atunci înseamnă că mai aveți prejudecăți care vă vor opri din călătoria în această Școală a Misterelor care urmează.

Pe cât de dificil vă este să vă stăpâniți emoțiile, poate fi chiar mai dificil să vă stăpâniți gândurile. În acest caz este de ajutor să vă întoarceți la conceptul potrivit căruia ”creația și percepția sunt UNA” în dimensiunea a cincea și mai încolo.

Această experiență în Sub-planul Mental al aurei voastre este o precursoare în ceea ce viața voastră fizică va deveni în curând. Vi se va cere să vă percepeți realitatea printr-un câmp de energie care va putea fi creat numai prin intenția emoțională a Iubirii Necondiționate și prin focalizarea mentală a transmutării tuturor formelor de viață prin Focul Violet.

Plecăm acum și vă lăsăm această însărcinare. Înainte de a închide, vă rugăm să observați scara aurie care duce la Școala Misterelor și Planul Mental Patru Dimensional.

Umpleți-vă percepțiile interioare cu acea viziune.
Umpleți-vă inima cu Iubirea Necondiționată care radiază din Școala Misterelor.
Umpleți-vă mintea cu intenția ascensiunii personale și planetare.

În timp ce urmați directiva noastră, vă simțiți plutind pe scară în sus către ușile deschise. Preoții și Preotesele plutesc în jos pentru a vă saluta și a vă conduce personal prin ușile deschise ale propriei voastre minți.

În încheiere vă reamintim să vă păstrați ÎNTOTDEAUNA mintea deschisă, deoarece:

Cel mai bun antidot pentru frica de schimbare este o minte deschisă.

Binecuvântări, ne vom întoarce pentru a vă lua prin Sub-planul Cauzal patru dimensional.


Noi suntem Arcturienii și Familia voastră Galactică.


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.