sâmbătă, 25 iulie 2015

Puterea Necunoscutului și Frica de Schimbare



De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii

Pe măsură ce vă deschideți necunoscutului, experienței personale spontane, voi creați poduri către cele mai înalte posibilități ale purei și adevăratei Ascensiuni. Multora, faptul că nu știu ce se întâmplă le crează disconfort. Acesta este momentul în care vă simțiți cel mai vulnerabili în aceste energii noi în care exteriorul v-ar putea trage afară din centrul vostru. Discernământul, mai degrabă decât judecata, și Neutralitatea Divină sunt o alegere înțeleaptă pe măsură ce sunteți expuși stărilor de conștiință mai înalt dimensionale.

Razele cosmice ale evoluției care vin, și care vă vor transforma conștiința dacă participați la propria voastră dezvoltare, vor deveni cu adevărat acute în scopul lor Divin. Ele consolidează alegerea de a fi neînfricați, nu nesăbuiți. Este un pasaj de o profundă maturitate spirituală pentru mulți dintre voi. Pentru unii, aceasta este răsplata mai multor încarnări petrecute în căutarea serioasă a Iubirii Divine. Pentru alții este punctul culminant al mii de ani petrecuți în serviciul Divin în rolul de Arătători de Cale. Indiferent de cauză, efectul evolutiv asupra Sinelui vostru încarnat mai Jos devine cu intensitate evident multora.

Portalul Pre-Lunar: Echilibrarea influxului prin A FI Pace

Focalizarea Portalului din 25 – 29 iulie este transmutarea oricăror rămășițe de frică în legătură cu întruparea, cu actuala Schimbare care este în curs de desfășurare, sau cu Ascensiunea în sine. (O amintire împământată: tribul înat-vibrațional este monitorizat pentru cât de bine reacționăm, ne adaptăm, integrăm și ne deschidem nivelelor mai înalte de lumină.)

Înțelegeți că susținerea tărâmului Mai Înalt în ceea ce privește transformarea voastră este cu mult mai mare decât structurile, programele și oamenii amatori de amăgiri care au mai rămas în nivelele mai joase. Vă amintim în acest moment acum că, ceea ce încearcă să întârzie procesul evolutiv al Ascensiunii sunt creații Umane, și numai Umane. Pe măsură ce alegeți Iubirea, Pacea și Echilibrul în locul fricii, stagnării și întârzierilor, conștiința voastră mai înaltă se va expansiona automat, se va ridica și se va alinia cu nivelele de susținere oferite de multele nivele de lumină care în curând vă vor fi dezvăluite multora dintre voi.

Acordul colectiv trebuie să fie angajat pentru ca cele mai înalte posibilități a Portalurilor/Porților viitoare să se desfășoare în cel mai înalt scop al lor. În timp ce susținerea energetică pentru re-crearea dinamicilor 3D va funcționa în gol din 2016, momentul Acum oferă o vastă accelerare pentru cei care rezonează cu Conștiința Christică/Cristalină a Unității/Cosmică. Și mulți dintre voi treceți prin această Schimbare în acest an, chiar acum, cu o claritate din ce în ce mai crescută. Pe măsură ce ieșiți din tărâmul ambiguității sau a experimentării rătăcitoare, își fac prezența și provocările finale ale Ascensiunii.

Fricile asociate cu Schimbarea

În serviciul colectivului Ascendent, vă oferim ultimele frici ca să le revizuiți, să cugetați la ele și să le examinați în propria și unica voastră experimentare a curgerii vieții. În locul încercării de a vă rescrie subconștientul, vă îndemnăm să vă bucurați de experiența transformării ultimelor straturi ale vechiului Sine. Acesta este un mod excelent de a vă demonstra puterea Iubirii voastre, Inimii voastre, precum și transformarea voastră personală la un nivel mai înalt de conștiință.

Unele dintre acestea au fost oferite în transmisiile ”Cum să-ți pierzi mintea fără să-ți pierzi mințile”. Pentru claritate le vom enumera aici, deoarece mulți au fost distrași de către forțele exterioare de nivele mai joase (au fost declanșați de valurile de lumină de nivel mai înalt și de activitățile împământate). Ca întotdeauna, lucrarea și acceptarea ei, sau rezistența opusă ei, vă arată în ce punct vă aflați în călătoria voastră. Cel puțin oferiți-le considerația voastră. În Măiestria voastră, meditați asupra lor în numele colectivului și împărtășiți-vă intuițiile cu echipele voastre Divine.

Frica de non-judecată: Găsirea siguranței în confortul judecății. Judecarea Tribului sau a capacității/incapacității sale de a demonstra îndurare/iertare atunci când se află sub presiune. Deținerea unor convingeri religioase sau new-age în legătură cu non-judecata. Dezvăluirea dinamicilor fricii de pedeapsă ca fiind lipsite de sens sau a non-judecății ca nefiind în aliniere cu Sursa.

Frica de moarte sau de a nu Ascensiona în această încarnare: Găsirea siguranței în scenariile de salvare, în predicțiile transformării a toți deodată pentru toată lumea sau o nevoie constantă de informări/validări exterioare ale experienței voastre. Examinați-o pe aceasta îndeaproape, dragilor. Plasarea credinței în viitor, sau a scenariilor de îndreptățire, în loc de în prezent, dezvăluie probleme de responsabilitate, auto-împuternicire și incapacitatea de a îmbrățișa pe deplin realizarea de sine. În ultimă instanță acestea indică o frică de moarte, de a nu Ascensiona sau frica de a vă bloca aici (de a reveni din nou aici). Folosiți-vă înțelepciunea mai înaltă și meditați asupra acestor lucruri.

Frica de a fi abandonat de Sursă: Găsirea siguranței în activările constante de la alții, probleme de vrednicie (voi trece de Poartă), probleme de responsabilitate (a nu fi responsabil de propria Ascensiune). În ultimă instanță dezvăluie judecarea de Sine, frica de Sinele Divin sau frica de Sine-ca-Sursă. Găsirea siguranței în a da vina pe Sursă, pe alții, pentru ceea ce s-a întâmplat aici sau pentru calitatea Ascensiunii voastre. Dezvăluie încrederea în propria voastră capacitate de a Ascensiona.

Frica de Schimbare: Evitarea interacțiunilor de nivel mai înalt și a activărilor propriei Ascensiuni pentru că nu puteți vedea în mod clar sau prezice rezultatele acelei activități. Frica de necunoscut, de teritorii nedocumentate. Schimbarea are loc relativ repede. Mulți dintre voi sunteți în acest stadiu al procesului vostru pentru că sunteți dispuși să acceptați ceea ce se petrece în conștiința voastră, în câmpurile voastre de energie și în vehiculul corp în fiecare moment. În această etapă lumina poate fi orbitoare, suprinzătoare și nefamiliară. Aceia dintre voi care intrați în aceste nivele de lumină cu o inimă și minte deschise, să știți că voi schimbați totul pentru cei care vor călca pe urmele voastre. Pe această planetă voi sunteți podul către o conștiință mai înaltă.

Frica de Transcendență: Frica de dizolvarea în Prezența pură. Găsirea siguranței în distragerile preocupărilor exterioare: griji pentru familie, prieteni, animale, lucruri materiale care pot fi lăsate în urmă sau propria voastră moștenire (pământeană sau Galactică). Nivele mai joase se pot sumeți cu întrebări cum ar fi Cum voi putea să mă descurc/merg în această lume în timp ce rezonez cu o alta? Cum vor reacționa ceilalți dacă Eu nu mai Sunt în starea joasă de conștiință? Ce vor face cei dragi mie fără prezența mea de un nivel mai jos? Am făcut destul aici?

Frica de Predare Iubirii Divine: Frica de a pune capăt visului 3D/4D. Frica de a încheia călătoria și de ceea ce se întâmplă în continuare. Momentul predării finale când Sinele Mai Înalt începe să rescrie conștiința pentru a vă alinia complet cu Sursa din nou. Întâlnim acest lucru adeseori în acest an și reformarea ființei noastre se desfășoară (din fericire) rapid. Se simte ca și o dispariție; vechiul Sine și experiențele sale alunecă la o parte.  

Multe dintre aceste frici dezvăluie o lipsă de înțelegere a însăși Ascensiunii și a procesului de evoluție care se defășoară pentru Umanitate și planetă în această fază. Amintiți-vă că aceasta este o schimbare la o stare mai înaltă de conștiință în care lucrurile merg mai ușor, mai simplu, mai puțin dens. Este dreptul vostru să alegeți să vă angajați în asta, ea nu este revărsată asupra colectivului fără permisiunea sa.

Aceia care întrupează în prezent starea de neclintit a Iubirii Divine, pacea interioară și starea de ființare Christică Cosmică Solară, tot ceea ce face parte din structura voastră trecută și prezentă este rescris pentru alinierea cu posibilitățile voastre viitoare mai înalte. Voi ați asistat la dispariția vechiului vostru Sine, sau o faceți acum, și înțelegeți implicațiile acelei activități asupra conștiinței colective. Mulțumim, vă iubim, vă binecuvântăm.


În Iubire, Lumină și Serviciu

Sandra




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.