marți, 7 iulie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 5 Iulie 2015


Prin Marilyn Raffaele

Salutări din nou dragilor.

Dorim să vă explicăm că, pentru că atât de multe lucruri se întâmplă în planurile mai profunde, trebuie să fiți pregătiți pentru schimbările care se vor manifesta în curând pe Pământ în multe domenii. Energii de transformare și curățare din ce în ce mai intense aduc o schimbare fizică, emoțională, mentală și spirituală nu numai pentru indivizi ci și pentru Gaia care este un suflet viu, nu o bucată de murdărie. Această informație nu vă este dată pentru a crea frică ci pur și simplu pentru a vă ajuta să înțelegeți că anumite evenimente sunt vitale și necesare pentru ca omenirea să evolueze. Să știți că întotdeauna, cei implicați în evenimentele de pe Pământ au fost de acord la nivelele mai profunde să fie parte a experienței.

Niciodată să nu uitați că voi nu sunteți simple corpuri din carne și sânge trăind pe o planetă fizică. A trecut de multă vreme momentul ca omenirea să înțeleagă, accepte responsabilitatea și să corecteze daunele aduse lui Gaia și tuturor formelor ei de viață în numele lăcomiei. Pe măsură ce din ce în mai mulți oameni se trezesc, schimbarea este inevitabilă, dar de multe ori este nevoie de o catastrofă sau de vreun eveniment devastator pentru ca oamenii să chiar pună sub semnul întrebării aceste lucruri și întrebarea este: Merită banii distrugerea continuă a vieții, inclusiv a aerului și a apei?

Pe măsură ce pe Pământ au loc schimbări, învățați să curgeți cu ele, nu opuneți rezistență sau să vă luptați pentru a menține starea de fapt/status quo-ul în credința că ”vechile zile bune de altădată” au fost mai bune. 

Statele Unite celebrează o vacanță de libertate în acest moment (Ziua Independenței SUA, în 4 iulie). Voi chiar înțelegeți cu adevărat libertatea sau continuați să credeți ce vi se spune despre cât de liberi sunteți? Priviți în jurul vostru, dragilor, și observați cum societatea a permis treptat ea însăși să fie lipsită de multe libertăți sub pretextul de a păstra siguranța. FRICA este un mijloc eficient de control. Aveți nevoie de aceste reguli în scopul de a fi în siguranță, nu-i așa ...? Acesta este un TIMP NOU.

Cercetați tot ceea ce ați acceptat până acum fără să puneți la îndoială, în credința că oricine aflat într-o poziție de conducere trebuie să știe ce este mai bine pentru voi. Sunteți într-un punct în călătoria voastră evolutivă în care trebuie să vă revendicați puterea și încrederea la care în mod ignorant ați renunțat. Începeți prin a avea încredere în ghidarea voastră interioară și nu mai acționați ca niște lemmingi (rozătoare de talie mică din tundra arctică) urmând orbește un conducător la fel de orb cocoțat pe o stâncă. Este momentul ca oamenii din toate țările să înceteze să fluture steaguri și să strige: ”Țara mea are dreptate sau greșește, țara mea”. Este momentul să intrați într-o conștiință a Unimii cu toți oamenii. Acesta este un TIMP NOU.

Ca rezultat al multor vieți trăite în energia trei dimensională a dualității și separării, o ignorare universală a unimii a devenit conștiința consensuală a omenirii. Acest sentiment de separare s-a manifestat în exterior în lume ca și cei care au și cei care n-au – unii cu putere, inteligență și tărie și unii fără. Acest sistem de credință continuă astăzi, permițându-le celor cu cei mai mulți bani sau putere să controleze pe toată lumea. Până în prezent cei mai mulți au acceptat pur și simplu acest lucru. Mai sunt încă mulți oameni care au nevoie de reguli și legi și cineva care să le spună cum să trăiască, dar pentru toate sufletele care se trezesc, acesta este un TIMP NOU.

Faceți o pauză și gândiți-vă înainte de a vota pentru individul cu cea mai răsunătoare voce care vă promite exact ceea ce vreți să auziți. Întrebați, cumpăniți și, ceea ce este cel mai important, mergeți în interior pentru a experimenta rezonanța stării de conștiință a candidatului. Simțiți-i energia, ascultați pauzele dintre cuvinte, având încredere în intuiția voastră ca să vă ghideze. Acesta este modul în care începeți să vă revendicați puterea voastră înnăscută și să treceți dincolo de agitația și zgomotul creat de cei care își doresc puterea.

Acest lucru va crea o democrație adevărată, ceea ce a și fost intenția părinților fondatori ai Statelor Unite. Statele Unite au fost fondate pe principiile profund spirituale care, de-a lungul timpului, au fost manipulate pentru interese personale și au permis astfel să fie deturnate de la focalizarea lor originală de o înaltă rezonanță. Când credințele religioase personale și conceptele înguste sunt permise la determinarea legilor care afectează totul dar sunt în interesul celor puțini, adevărata libertate se pierde și idealurile declarației de independență nu mai există.

Mulți mai susțin încă cu mândrie idealurile războiului. Și noi îi onorăm pe aceia care în mod altruist s-au jertfit, deoarece aceste suflete curajoase au trăit din cel mai înalt sentiment de dreptate. Trăirea din cel mai înalt sentiment de dreptate al nostru este tot ceea ce i se cere fiecăruia. Acest mod de a rezolva problemele a fost conștiința lumii în trecut și acum. Cu toate acesta, acesta este un TIMP NOU.

Există o zicală populară, ”Libertatea nu este liberă”. Libertatea ESTE liberă, sentimentul de separare și războaiele sunt cele care acționează pentru a împiedica acest lucru. Violența nu poate și nici nu va aduce niciodată pacea. Ele sunt două energii foarte diferite.

Sunteți pregătiți să experimentați adevărata libertate dragilor, libertatea care a fost întotdeauna prezentă ca și drept al vostru din naștere și nu vă poate fi luată niciodată deoarece ea este cine voi sunteți. Cu toate acestea, libertatea se poate manifesta doar dintr-o stare de conștiință care știe cine și ce este ea – nu cine și ce vi s-a spus că este ea.

Voi nu sunteți meniți să trăiți în acord cu capriciile corporațiilor, religiilor organizate și marilor guverne. Voi SUNTEȚI corporațiile, religiile și guvernele dacă alegeți să fiți. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să ieșiți în stradă strigând și protestând pentru că acestea dau de multe ori unei probleme mai multă putere, nu mai puțină. Acest lucru înseamnă că în tăcere, în secret și liniște, începeți să aveți încredere în abilitatea voastră de a face propriile voastre alegeri în ceea ce privește ceea ce credeți. Asta înseamnă să lucrezi pentru schimbare – să cercetezi, să chibzuiești, să mergi în interior și apoi să întreprinzi orice acțiuni poți fi ghidat să întreprinzi care pot fi pur și simplu să trimiți Lumină. Înseamnă să alegi să nu te limitezi pe tine însuți la ”credințele acceptabile” ale sistemului de credințe trei dimensional.

Spiritualitatea nu poate fi separată de viața de zi cu zi pentru că este una și aceiași dar, în general, lumea nu înțelege încă acest lucru. Dumnezeu nu poate fi rugat ca un grup să-l învingă pe altul – deoarece există numai UNUL. Aduceți-vă cel mai înalt nivel al conștientizării spirituale în fiecare activitate fizică, emoțională sau mentală din viața de zi cu zi și veți descoperi că o și mai mare conștientizare vă este oferită pentru că ați deschis ușa.

Înțelegeți că adevărata libertate poate fi experimentată personal și global numai atunci când evoluează o conștiință că toți oamenii și toate lucrurile vii sunt Divine și Una în acea Conștiință Universală pe care mulți o numesc Dumnezeu.

Libertatea este sufletul vostru, identitatea voastră, realitatea voastră ca ființe spirituale. Nu puteți fi niciodată separați de ea, cu excepția cazului în care voi credeți că puteți fi. Nu pare a fi așa deoarece în acest moment lumea manifestă o ignoranță grosolană a acestui lucru. Libertatea este esența adevăratei voastre ființe și pe măsură ce această conștientizare devine o stare de conștiință globală, ea se va manifesta în exterior ca și pacea pe care atât de mulți o caută, în timp ce cred, totuși, că războiul și separarea o vor aduce.

Sărbătoriți nașterea țării voastre dragilor, dar nu uitați niciodată adevărata focalizare și intenție care a adus-o în ființare. Evenimentul independenței pe care îl sărbătoriți în data de 4 Iulie nu este încheiat, el reprezintă doar primul nivel al multor pași evolutivi necesari ca omenirea să evolueze într-o conștiință a adevăratei libertăți.

Acest mesaj este oferit, ca de obicei, din iubire față de voi, frații și surorile noastre.


Noi suntem Grupul Arcturian 7/5/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.