luni, 13 iulie 2015

MAHAVATAR BABAJI: Schimbați-vă modul în care experimentați această lume!


De Ute Posegga-Rudel

Preaiubiților,
Eu Sunt Babaji, salvatorul omenirii în măsura în care eu am grijă de supraviețuirea voastră ca rasă divină.

Eu sunt Conștiința de Lumină care direcționează forțele binelui pentru a inspira inimile oamenilor să aleagă calea cea bună. Și calea cea bună pentru omenire este întotdeauna cea a eliberării.

Staza nu conduce niciodată la eliberare. Și fiecare mișcare de înaintare este o alegere care vă duce la o conștientizare sporită, la o expansiune a conștiinței.

Staza este periculoasă pentru că după scurt timp are tendința de a se spirala în jos în tamasic (termen care în Ayurveda denumește o categorie de alimente care sunt uscate, vechi sau care nu pot fi consumate și care sunt considerate că promovează pesimismul, ignoranța, lenea, tendințele criminale și îndoiala) și apoi în tendințe auto-distructive.

Ea vă face să abandonați calea creșterii frecvenței voastre într-o lumină mai măreață și vă scufundă într-un întuneric și o inconștiență din ce în ce mai mare, până când uitați lumina.

Așa că, eu văd că omenirii îi este dată în mod constant oportunitatea de a crește către cel mai înalt potențial al său, care este Divinitatea voastră înnăscută.

Fără provocări nu există impulsul de a pune un picior în fața celuilalt pentru a le depăși, atunci când întunericul s-a stabilit deja. În mod similar, fără suferința din cauza a ceea ce nu doriți, voi nu vă începeți călătoria pentru a afla cum puteți obține ceea ce vă doriți.

De îndată ce vă începeți această călătorie, voi intrați, de fapt, pe calea spirituală. Pentru că, cu acea întrebare inițială vă veți da seama că nu vă puteți opri din a merge înainte până când nu descoperiți cine sunteți. Și fără să vă cunoașteți pe voi înșivă nu sunteți în stare să vă creați propriul vostru destin.

Pentru a vă crea propriul vostru destin voi trebuie să vă cunoașteți pe voi înșivă. Trebuie să descoperiți cine SUNTEȚI, descoperindu-vă astfel puterile voastre creatoare divine. Creativitatea și Divinitatea sunt cele două fețe ale unei monede, pentru că divinitatea nu există fără creativitate și nici nu vă puteți exercita puterile creative fără să vă cunoașteți divinitatea.

După cum vedeți, evoluția se produce pe pilonii dualității: În situația voastră lumina și întunericul, deoarece aceste două forțe sunt atât de dominante în experiența voastră prezentă. Apariția întunericului în aceste vremuri și lupta dintre forțele luminii și întunericului este pur și simplu un truc al propriei voastre Conștiințe Divine, pentru a vă permite să recunoașteți că aceste două forțe duale sunt proiecții din propria voastră stare de conștiință interioară umană, care, în realitate, se luptă în interiorul vostru – chiar dacă inconștient – încă.

Ceea ce voi percepeți în afara voastră este oglinda care vă reamintește ceea ce ați ales la un moment dat să vă jucați și să experimentați în această încarnare. Nu este decât o explorare a acestor posibilități, pentru că voi toți vă cunoașteți profund adevărata voastră stare de pură beatitudine și lumină pură. Dar voi v-ați întrebat și ați dorit să experimentați: dacă lumina s-ar diminua, dacă lumina ar înceta să mai existe care ar fi urmarea acestui fapt.

Acum, după atât de multă suferință și după ce ați căzut în groapa întunericului (întunericul este întotdeauna prezent imediat ce și numai o iotă din Lumina Absolută se diminuează) vă amintiți Lumina Infinită și Sursa sa, cumpănind dacă merită să mai continuați coborârea pe spirală. Acum mulți dintre voi sunteți chiar pe pragul pe care trebuie să luați o decizie importantă:

Vreți să vă continuați coborârea în uitarea Divinității voastre sau doriți să vă întoarceți la adevărata voastră Natură Divină? Aceasta este decizia pe care trebuie să o luați ACUM. Pentru că starea lumii voastre arată că nu ați făcut încă o alegere clară.

Nu v-a mai rămas mult timp pentru a amâna răspunsul la această întrebare. Ați avut o grămadă de oportunități și de experiențe pentru a ajunge la propria voastră concluzie.

Poate că vă este un pic frică să vă întoarceți la purul extaz al luminii pentru că l-ați explorat deja atât de bine și probabil că vă gândiți că ați putea fi plictisiți să vă întoarceți la această Stare (râde), lipsindu-vă de multele voastre jucării de care ați devenit dependenți între timp.

Dar, oricum ar fi, trebuie să luați decizia acum. Dacă vă decideți pentru lumină, vă rog să știți că această decizie presupune reguli:

Este necesar să vă stabiliți intenția de a exercita excluderea întunericului ca și o realitate dată din mintea voastră începând de acum. De ce? Pentru că cu fiecare gând, care crede în întuneric sub orice formă, voi îl întăriți. Vă re-întăriți identificarea sinelui cu o victimizare imaginată, în loc să știți că ați fost întotdeauna un zeu creator.

În fiecare moment de acum încolo, dacă vă decideți pentru lumină, trebuie să vă exercitați puterile creatoare, nu să vă uitați la ceea ce este, sau pare a fi, ci mai degrabă să căutați în fiecare moment posibilități Divine noi, infinite – și să alegeți în consecință.

Aceasta este noua voastră responsabilitate irevocabilă de acum încolo pentru a vă schimba modul în care experimentați această lume și să o transformați într-o nouă aventură.

Vedeți voi, în tărâmurile luminii nu vă așteaptă plictiseala, așa cum v-ar fi putut roade grija înainte, ci voi vă veți întoarce la lumină cu puteri divine creatoare noi care sunt una cu profunzimea Atot-Cuprinzătoarei Iubiri Divine, o putere pe care nu ați fost în măsură niciodată până acum să o realizați într-o asemenea măsură!

De acum încolo vi se va da posibilitatea de a participa la gloria Evoluției Divine care servește inspirația și exaltarea și expansiunea Creației Divine.

Ce surescitare vă așteaptă! Treziți-vă, dragii mei, și fiți conștienți de Darul Divin care vă este oferit acum. Nu numai să fiți conștienți de el, ci să-l și folosiți. Folosiți-l de dragul trezirii, libertății și fericirii planetare. Folosiți-l de dragul frăției și a unei umanități unite.

ACUM este momentul să vă decideți încotro doriți să mergeți. Puterile Creatoare Divine ale Iubirii vă așteaptă dacă urmați Lumina. Acesta este momentul în care evoluția voastră începe cu adevărat. Și nu v-a mai fost niciodată dată într-o asemenea glorie înainte.

Eu sunt sigur că veți alege cu înțelepciune.

Binecuvântările și Iubirea mea sunt cu voi!


Eu Sunt Mahavatar Babaji!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.