vineri, 31 iulie 2015

Interpreții – Arcturienii și Întoarcerea Acasă




De Suzanne Lie

Dragi Arcturieni, într-unul dintre ultimele voastre mesaje ați afirmat că noi, voluntarii voștri care ne-am luat un vehicul pământesc pentru acest ACUM, suntem meniți a fi ”interpreții”. Puteți să ne spuneți ceva mai multe despre acest lucru?

Răspuns Arcturian: ”Da, suntem fericiți să explicăm. Mai întâi vă rugăm să mergeți înapoi la mesajele noastre începând cu 2 Ianuarie 2015 și să le citiți sau să vă re-informați cu acele informații, începând cu Undele Cerebrale și Conștiința.

V-am pregătit pe toți să recunoașteți și să citiți forme gând și câmpuri de energie. Gaia își crează/permite tranziția în frecvența cinci dimensională în care NU există timp. De fapt, planeta voastră trece printr-un câmp de energie important către sfârșitul acestui septembrie 2015.

Escaladarea și accentuarea energiei electromagnetice de la Soare precum și alte energii cosmice se vor expansiona în timpul lunii August și vor atinge punctul culminant în jurul datei de 23-24 Septembrie 2015. Vă spunem acest lucru pentru a atenua orice ”frică de necunoscut”. Câmpul de energie al fricii provoacă rezistență și vă face să ”împingeți înapoi” împotriva câmpului de energie.

Pe de altă parte, câmpul de energie al iubirii, mai ales al iubirii necondiționate, permite o curgere în și o îmbrățișare a câmpului de energie. În plus, dacă vă expansionați conștiința în undele cerebrale mai înalte ale undelor gamma cinci dimensionale, veți fi capabili să experimentați conștient aceste câmpuri de energie și să permiteți mesajele încorporate în ele în conștiința voastră.

Amintiți-vă că o formă gând are nenumărate versiuni ale aceleași informații. Prin urmare, fiecare ”individ” poate percepe informația din propriul său punct de vedere personal. Este, de asemenea, foarte puternic dacă v-ați creat un ”grup” de voluntari având aceleași idei. În acest fel vă puteți combina toate experiențele individuale într-o experiență colectivă.

Desigur, deoarece acest câmp de energie este în mare parte cinci dimensional, va fi nevoie ca voi să fiți în Conștiința voastră a Undelor Gamma cinci dimensională pentru a obține cel mai clar mesaj. De asemenea, trebuie să eliberați ÎNTREAGA frică de necunoscut.

Când conștiința voastră este cinci dimensională, veți fi în aliniere cu aceste câmpuri de energie cinci dimensionale. Atunci veți fi mult mai în măsură să ”citiți” formele gând inter-dimensionale și pachetele de energie încorporate în această curgere cosmică de lumină mai înaltă.

Atâta timp cât vă puteți menține o stare de conștiință cinci dimensională, veți fi capabili să percepeți aceste tipare energetice de o frecvență mai înaltă și să recunoașteți că ele conțin o formă de Limbaj al Luminii.

Din starea voastră de conștiință mai înaltă, nu numai că puteți percepe aceste pachete de energie, dar veți face acest lucru și înainte ca ele să iasă din dimensiunea a cincea și să cadă în ”timpul” realității voastre trei și patru dimensionale.  

Prin urmare, veți în măsură să contribuiți cu iubire necondiționată, lumină multidimensională și Foc Violet, lucru care o va ajuta foarte mult pe Gaia să integreze aceste frecvențe mai înalte în forma sa planetară.

Avem nevoie de voi, voluntarii noștri galactici, ca să lucrați cu conștiința lui Gaia. Da, și Gaia are o conștiință și Ea ESTE o ființă simțitoare. Prin intermediul conștiinței voastre cinci dimensionale veți fi în măsură să comunicați cu Elementalii lui Gaia Eterul, Pământul, Aerul, Focul și Apa.

Așa cum corpul vostru înglobează toți elementalii voștri proprii, corpul lui Gaia înglobează elementalii Ei. Regatul elementalilor face parte din regatul Devic și servește ca și deținători ai formei. Acești elementali curg de la oameni la planetă și de la planetă la oameni – precum și către toate formele de viață.

Deoarece acești elementali rezonează la o frecvență dincolo de dimensiunea a treia, ei pot ajuta forma trei dimensională să se adapteze la lumina mai înaltă prin capitularea în câmpurile de energie care vin fără nici o rezistență trei dimensională.

Atâta timp cât puteți menține o stare de conștiință cinci dimensională, veți fi în măsură să ”recepționați” limbajul Luminii încorporat în valul de energie mai înalt dimensional și să-i permiteți să vă ghideze prin transmutarea voastră personală și planetară.

Cea mai mare provocare a voastră va fi să vă păstrați conștientizarea trei dimensională ”on-line” și conectată la experiențele voastre cinci dimensionale. Atâta timp cât portalul vostru personal dintre stările de conștiință trei spre/prin patru și spre cinci dimensionale rămâne deschis, veți fi capabili să vă amintiți comunicările cinci dimensionale.

Din fericire, valul de energie mai înaltă va activa probabil ADN-ul vostru 97%. Biofizicianul și biologul molecular rus Pjotr Garjajev și colegii săi, care au făcut și ei cercetări asupra ADN-ului deșeu, au crezut că tiparele luminii în vid cauzate de ADN au fost, de fapt, găuri de vierme magnetizate. Cumva ADN-ul a transformat lumina în găuri de vierme care erau încă prezente și după ce ADN-ul a fost îndepărtat.

Aceste găuri de vierme sunt echivalenții microscopici ai așa-ziselor poduri Einstein-Rosen, teoretizate că ar exista în vecinătatea găurilor negre (lăsate de stelele care au ars) – tunele prin care informația lumină poate fi transmisă în afara spațiului și timpului din diferite zone în univers.

Poponin, Garjajev și alți oameni de știință ruși cred că ADN-ul nostru deșeu atrage biți de informație lumină și îi transmit în conștiința noastră. Această trecere inter-dimensională de informație este numită ”hiper-comunicare”.

Acești oameni de știință au presupus că energia din afara spațiului și timpului curge prin aceste găuri de vierme și că găurile de vierme au fost activate de existența ADN-ului. Dacă ADN-ul a fost cel care, de fapt,  a deschis aceste găuri de vierme, este posibil ca chiar ADN-ul nostru să fie capabil să primească particulele de lumină subatomice care alcătuiesc matricea ”super-hologramei”?

Ar putea exista atunci o situație ”oul sau găina” în care matricea de lumină subatomică poate activa găurile de vierme în ADN, deoarece în același timp, găurile de vierme activate sunt cele care pot percepe și accepta imaginea holografică a particulelor de lumină subatomice.

Cercetătorii ruși s-au alăturat cu lingviști și geneticieni pentru a explora ADN-ul deșeu. Ei au descoperit că ADN-ul deșeu urmează regulile limbajului uman. Potrivit lor, ADN-ul nostru deșeu servește la stocarea de date și comunicare.

În explorarea comportamentului vibrațional al ADN-ului, Garjajev și colegii săi au descoperit că cromozomii vii funcționează exact ca și computere holografice. Acești cercetători au modelat anumite tipare de o frecvență înaltă într-o rază laser ca să influențeze frecvența ADN-ului și, astfel, informația genetică însăși. Deoarece ADN-ul nostru deșeu și limbajul au aceiași structură, nu este necesară nici o decodare a ADN-ului. Cineva poate pur și simplu folosi cuvinte și fraze în limbajul uman pentru a influența ADN-ul.

Garjajev crede că ADN-ul deșeu din țesutul viu va reacționa întotdeauna la limbaj – raze laser modulate și chiar și la undele radio – dacă sunt folosite frecvențe mai înalte pentru a proiecta mesajul. Cercetările lui Garjajev explică motivul pentru care afirmațiile, hipnoza și altele asemănătoare pot avea un efect puternic asupra oamenilor și a corpurilor lor. Ei au mai afirmat și că, cu cât este mai înaltă conștiința individului, cu atât este mai puțin nevoie de folosirea vreunui tip de laser.

Cercetările asupra ADN-ului deșeu și holografic arată că oamenii sunt de fapt receptori plutitori printr-o mare de frecvențe de tipare de interferență ale luminii. Noi alegem să percepem și, prin urmare, să ne creăm realitatea din nenumăratele realități posibile pe care super holograma le proiectează de dincolo de timp și spațiu ca noi să le recepționăm prin portalurile noastre personale (găurile de vierme).

Odată ce recepționăm aceste informații de lumină, noi le procesăm prin intermediul creierului nostru holografic astfel încât să ne putem proiecta imaginea realității noastre în lumea fizică pentru a contribui la conștiința colectivă și planetară. În acest fel noi suntem toți O singură ființă care primește UN singur mesaj prin mai multe portaluri diferite.  

Vă spunem ACUM că voi NU veți percepe dimensiunea a cincea în același fel în care percepeți a treia, sau chiar cea de-a patra dimensiune. Cel mai apropiat exemplu pe care vi-l putem oferi pentru percepțiile cinci dimensionale este că ele sunt simțite ca și cum ar fi ”doar imaginația voastră”. Prin urmare, pentru a trece în următoarea octavă a realității voastre, va fi nevoie ca, în cele din urmă, voi să vă dați seama că imaginația voastră chiar este REALĂ.

Adevărul este că dimensiunea a treia este doar o proiecție holografică. Prin urmare, realitatea voastră 3D NU este reală. Voi ați crezut că realitatea începe în lumea fizică ȘI că poate exista posibilitatea ca visele voastre să vă poată ghida – uneori.

În realitate, viața voastră de vis patru dimensională este portalul care conectează SINELE vostru adevărat, cinci dimensional cu proiecția holografică trimisă din dimensiunea a cincea prin dimensiunea a patra în Matricea 3D a celei de-a treia dimensiuni. Ați avut vreodată vreun vis despre care ați crezut că este ”real” până în momentul în care v-ați trezit?

Voi sunteți ACUM în procesul de a vă trezi la adevăratul vostru SINE. Acest VOI adevărat, este de fapt SINELE vostru Corp de Lumină care se află în stare latentă la baza coloanei voastre vertebrale. Acest câmp de energie a fost numit ”Șarpele care Doarme”. De ce șarpe?

”Vreți să spuneți că noi toți suntem doar iluzii?” ați putea întreba. ”NU” vă răspundem noi. ”Voi, SINELE vostru Corp de Lumină cinci dimensional NU este o iluzie. Cu toate acestea, măreața voastră lumină multidimensională a fost proiectată în Matricea 3D din expresia voastră cinci dimensională.”

Pentru a vă asigura că puteți intra în contact cu propria voastră sursă de lumină, aceasta este stocată în vehiculul fizic care este atașat matricii fizice 3D a Pământului. Vă spunem acest lucru pentru că nu vrem să vă fie frică din cauza flash-urilor realității voastre în dimensiunea a cincea.

Nu este nevoie să fiți speriați pentru că dimensiunea a cincea este locul în care adevăratul VOI, păpușarul, îl ghidează pe fizicul voi, păpușa de lemn, prin povestea pe care VOI ați creat-o. Ceea ce conectează păpușarul și păpușa este sinele vostru astral patru dimensional.

Realitatea voastră patru dimensională este visul, fantezia și lumea aspirațională prin care informația dus-întors între 3D și 5D poate curge. Pe măsură ce vă stăpâniți abilitatea de a vă regla propriile voastre stări de conștiință, veți fi capabili să urmați curgerea:

Conștiinței Undelor Beta, trei dimensională într-a voastră
Conștiinței Undelor Alfa, patru dimensională într-a voastră
Conștiinței Undelor Gamma, cinci dimensională – și înapoi din nou.

Cu alte cuvinte, veți fi capabili să călătoriți pe ”râul vieții”. Voi știți atunci când călătoriți pe un râu că apa din vârful muntelui nu este separată de apa de la baza muntelui. Unele dintre moleculele de apă s-au evaporat, o parte din apă a fost luată din râu sau canalizată pentru a iriga malurile uscate, dar apa de la baza muntelui este UNA cu apa din vârful lui.

În același fel, frecvența mai înaltă a luminii din dimensiunile mai înalte nu este separată de lumina din planul vostru fizic. Ea poate fi diluată sau greu de recunoscut, dar dacă vă folosiți percepțiile cinci dimensionale, veți fi capabili să recunoașteți diferitele frecvențe care sunt în lumina care vă scaldă în mod constant planeta.

Așa cum trebuie să alegeți un anumit canal sau frecvență la dispozitivele voastre de comunicare fizice, vă veți aminti cum să vă alegeți canalul cinci dimensional în propriul vostru creier multidimensional.

Creierul vostru fizic pare a fi doar realitatea voastră fizică. Cu toate acestea, expresiile sinelui vostru mai înalt dimensionale nu rezonează doar în jurul vostru. Ele rezonează în voi mai întâi, deoarece întreaga creație începe în miez.

Prin urmare, dacă vă calibrați atenția la tiparele de o frecvență mai înaltă din cel de-al Treilea Ochi al vostru și din Inima voastră Înaltă, veți găsi semințele multidimensionalității care au fost întotdeauna în voi.

În același fel în care alegeți canalul 3 la televizorul vostru pentru a vedea un spectacol, canalul 4 pentru un alt spectacol și canalul 5 pentru un alt spectacol, veți alege ceea ce doriți să percepeți prin reglarea stării voastre de conștiință.

Canalul 4 vă permite să vedeți spectacolul ”treaz” sau spectacolul ”adormit”. Pe de altă parte, canalul 5 vă permite să percepeți orice pe canalele 3, 4 simultan în același ACUM. Cum poate creierul vostru 3D să perceapă trei canale diferite deodată?

Nu poate! TV-ul/creierul vostru 3D ar vedea diferite percepții interferând unele cu altele. TV-ul/creierul vostru 4D ar percepe imagini cu umbre oscilante care fac dificil ca acestea să fie văzute cu claritate. Pe de altă parte, TV-ul/creierul vostru 5D va fi capabil să perceapă nenumărate imagini întrepătrunse toate și lucrând ca UN sistem co-operativ.

Când aveți din ce în ce mai multă comunicare cinci dimensională veți descoperi probabil că aceste comunicări 5D sunt adeseori însoțite de senzația că forța voastră Kundalini se mișcă în sus și în jos prin măduva spinării voastre.

Această senzație este foarte euforică și vă oferă un puternic ”DA, aveți o experiență cinci dimensională”. Această senzație este similară cu o invitație la comunicare, așa cum ar fi soneria de la telefon sau de la ușă.

Cu toate acestea, aceste mesaje sunt mai degrabă kinestezice decât auditive sau vizuale. Corpul vostru vă este de foarte mare ajutor dându-vă un răspuns kinestezic puternic ”Da” prin activarea Kundalini sau printr-o emoție plină de iubire și/sau un gând plăcut. Pe de altă parte corpul vostru va spune ”Nu” printr-un sentiment de gol interior care este accentuat prin depresie și/sau anxietate.

Când vă amintiți cum să mențineți o conștiință cinci dimensională pentru din ce în ce mai mult din ”timpul” vostru, vă veți aminti și cum să citiți formele gând și câmpurile de energie cu înnăscutul, cu tiparele de rezonață ale formei voastre fizice.

Senzațiile kinestezice de care v-am vorbit mai sus sunt comune pentru toată lumea. Există și declanșări personale, răspunsuri, emoții și reacții kinestezice pe care le-ați învățat în încarnarea voastră prezentă.

Veți descoperi că este de foarte mare ajutor să recunoașteți și să notați aceste reacții la viață, deoarece corpul vostru NU POATE minți. La fel cum iubitul vostru câine sau pisică sau pasăre nu pot minți pentru că sunt incapabile de înșelăciune în această manieră umană, și corpul vostru vă va spune adevărul.

Cu toate acestea, corpul vostru vă poate spune adevărul numai dacă vreți adevărul și dacă sunteți dispuși să-l primiți. Societatea voastră trei dimensională v-a învățat să vă mințiți pe voi înșivă și să-i mințiți pe alții ca să NU aveți NECAZURI.

Noi am experimentat prin voluntarii noștri că venirile și plecările constante între diferitele linii temporale 3D, 4D și 5D pot provoca o mare confuzie în memoria secvențială 3D a cuiva. Pentru mulți dintre voi întoarcerea atenției către dimensiunea a treia nu are loc întotdeauna în secvența naturală a acelui ”timp”.

Cu alte cuvinte, este posibil să aveți o ”scurtă meditație” în legătură cu un mesaj cinci dimensional și să descoperiți că a trecut mai mult de o oră atunci când vă întoarceți atenția asupra treburilor voastre 3D. De fapt, multe dintre călătoriile voastre inter-dimensionale nici măcar nu sunt observate de către percepțiile voastre fizice. Prin urmare aveți experiența de a fi pierdut ”timpul” sau de a fi ”pierdut șirul lucrurilor”.

În mod evident, atunci când pierdeți timpul, secvențele legate de timp ale evenimentelor vor deveni foarte derutante. Timp pierdut este atunci când credeți că au trecut doar câteva minute și când vă uitați la ceas vedeți că a trecut mai bine de o oră.

Pe de altă parte, secvențe pierdute sunt și acele situații în care vă regăsiți într-un alt loc și/sau altă treabă, dar nu vă puteți aminti ”în-între”-ul dintre unde ați crezut că sunteți/faceți și cum ați ajuns acolo unde vă aflați ACUM.

Cu alte cuvinte, ați călătorit inter-dimensional dincolo de 3D și v-ați întors în vehiculul vostru pământesc după ce sinele vostru 3D și-a mutat locația fizică. Odată ce vă reconectați cu conștiința voastră 3D, sinele ego, nu vă puteți aminti unde ați fost sau cum este corpul vostru acum într-o altă locație.

Această dinamică este chiar mai comună pentru ”timpul pierdut”. Vă uitați la ceas și vedeți că este o anumită oră. Apoi, vă implicați într-o treabă care vă activează conștiința cinci dimensională, care este dincolo de timp. Atunci practic ieșiți din timp. Nici o persoană trei dimensională nu va vedea că acest lucru are loc pentru că percepția 3D nu crede că această situație este reală. Așa că, dacă nu o puteți crede, nu o puteți percepe.

Cu toate acestea, dacă sunteți conștienți, veți observa imediat că ceva s-a schimbat și că ați pierdut tranziția dintre ceea ce a fost înainte și ceea ce a devenit atunci când v-ați întors. Desigur, din moment ce nu știți că ați plecat, nu știți nici că v-ați întors. Asta este, nu știți acest lucru cu conștiința voastră trei dimensională.

Vă spunem aceste informații pentru că intrați într-o zonă a spațiului în care există multe valuri de energie de o frecvență mai înaltă. Prin urmare, acesta este ACUM-ul să vă activați pe deplin conștiința voastră multidimensională. Dacă nu faceți acest lucru ACUM, veți începe să vă îndoiți de sinele vostru și să vă puneți la îndoială percepțiile.

Îndoiala de sine este foarte periculoasă în lumea aflată în schimbare pe care o experimentați pentru că ea poate iniția frică. În momentul în care experimentați frica, onsștiința voastră va scădea. Apoi veți deveni complet confuzi deoarece nu vă amintiți cum sau de ce conștiința voastră a căzut de la a vă simți bine la a vă simți speriați.

Vă veți simți probabil ca și cum tocmai v-ați prăbușit aterizând în dimensiunea a treia, dar s-ar putea să nu vă puteți aminti de unde ați aterizat, încotro mergeați și/sau ce ați făcut. În trecutul vostru, asta însemnând anii timpurii ai tranziției voastre planetare, ați fost cu toții confuzi și ați râs de asta.

Acestea au fost în cea mai mare parte presupuneri, așa că a fost în regulă. Ați învățat să zburați și ați avut unele aterizări accidentate. Cu toate acestea, acesta este ACUM-ul la ceea ce atunci doar ați cugetat, sau chiar ați planificat. Prin urmare, v-ați putut pierde focalizarea fără prea multe consecințe.

Cu toate acestea, ACUM, consecințele pot deveni extreme. Prin urmare, trebuie să vă păstrați o linie de comunicare constantă cu propriile voastre expresii mai înalte. Atâta timp cât conștiința voastră umană se simte oarecum informată, puteți rămâne deasupra fricii.

Cu toate acestea, din momentul în care vă pierdeți legătura cu SINELE vostru Mai Înalt, vă veți simți speriați și nu vă veți aminti de ce. Evitarea fricii și trăirea în cele mai înalte stări de conștiință pe care le puteți atinge este unul dintre cele mai importante lucruri pe care să vi le amintiți în acest ACUM.

Prin urmare, dragi cercetași în  ”curajoasa voastră lume nouă” CUNOAȘTEȚI-vă SINELE. Ceea ce NU știți despre sinele vostru este o ușă deschisă prin care frica poate intra. Dacă aveți îndoieli, dacă simțiți VREODATĂ ORICE fel de frică, amintiți-vă să spuneți

”Trimit Iubire Necondiționată și Focul Violet!”

Noi, Arcturienii și Familia voastră Galactică, suntem aici pentru a vă ajuta. Cu toate acestea, Gaia este o planetă bazată pe liberul arbitru, așa că trebuie să CEREȚI să vă ajutăm. Cu toate acestea, noi vă putem cere ajutorul. Trimitem multe mesaje voluntarilor noștri pe Pământ. Căutăm mai mulți ”interpreți” prin care să putem vorbi.

Vă rugăm să candidați pentru această poziție în propria voastră Inimă Înaltă.
Familia voastră Galactică este cu voi.
Ne puteți vedea cu conștiința voastră cinci dimensională.

Dar cel mai mult dintre toate, vă rugăm să vă amintiți că
VOI veniți ACASĂ




Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.