luni, 20 iulie 2015

Circuitul Dus - Întors Acasă



Arcturienii

De Suzanne Lie

Dragi Ascendenți,

Noi Arcturienii suntem întotdeauna fericiți să răspundem unor întrebări pe care le-am perceput în conștiința voluntarilor noștri pe Pământ. Nu vom formula întrebările,ci vom aborda direct răspunsurile. Răspunsurile noastre vor fi percepute diferit atunci când sunteți în stări diferite de conștiință.

De exemplu, în starea voastră de conștiință a undelor beta 3D ați putea crede că știți Adevărul, dar atunci când sunteți în undele alfa 4D sau, mai ales, 5D ale conștiinței gamma, veți ști că trebuie să trăiți adevărul.

Cunoașterea Adevărului, sau ceea ce voi percepeți în mod curent drept adevăr, se bazează pe timp, deoarece aceasta este o interpretare trei dimensională a unei informații/experiențe inter-dimensionale.

Pe de altă parte, atunci când trăiți adevărul, voi curgeți afară din timpul 3D în ACUM-ul vostru 5D – și apoi din nou înapoi. Atunci provocarea voastră este ”Cu ce frecvență a creierului/conștiinței mele ar trebui să împărtășesc această informație?”

Creierul 3D este total confuz atunci când primește o informație 5D și are nevoie de o masivă explicație chiar și pentru cel mai simplu concept 5D. Frecvența informației primite din conștiința voastră cinci dimensională nu poate fi bine tradusă în conștiința voastră trei dimensională.

Prin urmare, o mare parte din această informație 5D trebuie să fie stocată în aura voastră 4D. (Ea poate fi stocată și în Mintea Multidimensională, lucru pe care l-am discutat deja.) Acesta este motivul pentru care, printre altele, îi purtăm pe oameni prin dimensiunea a patra.

Când vă expansionați conștiința în dimensiunea a patra prin meditație sau stări înalte de visare, creierul vostru 3D poate aduna temporar informații 5D. Desigur, aceste informații vor trebui notate/înregistrate imediat, deoarece ele NU vor adera la sinapsa fizică a creierului vostru 3D. Vă vom răspunde acum unor întrebări și vom lăsa la discreția voastră să determinați dacă veți primi și/sau trăi răspunsurile noastre.

Sunt mulți care întreabă ”Când este momentul Ascensiunii?”. Răspunsul nostru este că Ascensiunea are loc întotdeauna ACUM, pentru că atunci când ascensionați voi ieșiți din timp. Mulți dintre ai noștri care se întorc primii au fost în stare să ”iasă din timp” pentru o vreme.

Cu toate acestea, ei uită de obicei acea experiență în momentul în care re-intră în timpul/spațiul celei de-a treia dimensiuni. Vă spunem tuturor, și voi știți cine sunteți, continuați să plecați/vă întoarceți, plecați/întoarceți să plecați din timp/vă întoarceți în timp.

Când plecați/ieșiți din timp, voi ascensionați în pachetul vostru de energie cinci dimensional al Luminii Multidimensionale. Când sunteți în acel atemporal ACUM al lui UNU, voi vă reuniți cu SINELE vostru Multidimensional.

Apoi, când vă întoarceți la sinele vostru fizic trei dimensional, vă simțiți ca și cum ați aștepta ”momentul” ascensiunii. De fapt, voi așteptați următoarea voastră aventură dincolo de timp.

Sinele voastre 3D și 5D au făcut înțelegerea ca din momentul în care vă amintiți cum să FIȚI ferm împământați în corpul vostru 3D și totodată deplin conectați la corpul vostru de lumină cinci dimensional, să începeți să vă amintiți viața voastră multidimensională.

Voi știți din alte încarnări că dacă nu ați fost pe deplin împământați în 3D și total conectați la 5D, atunci când v-ați întors la sinele vostru 3D, sinele vostru fizic a devenit foarte singur, deprimat și adeseori bolnav fizic.  

O parte din această problemă s-a datorat faptului că erați foarte tineri ca și ani trăiți de voi pe Pământ. O altă parte a fost faptul că frecvența lui Gaia a fost MULT mai joasă atunci. Prin urmare, atunci când v-ați întors dintr-o realitate 5D bazată pe iubirea necondiționată, a trebuit să vă întoarceți la o realitate plină de frică, ură, războaie, minciuni și iluzii.

Deoarece percepțiile voastre 5D erau încă ”în direct” când v-ați întors pe Pământ, voi ați putut vedea prin iluziile 3D ale ”Totul este în regulă”,  pentru a percepe cât de înfricoșătoare era lumea voastră 3D. În cele din urmă ați decis – aflându-vă în corpul vostru 5D – că această comutare înainte și înapoi era prea intensă pentru emoțiile voastre trei dimensionale.

Tulburarea emoțională a întoarcerii voastre a fost și ea foarte provocatoare pentru sănătatea voastră. Din cauza acestor probleme de sănătate mulți dintre voi ați decis să așteptați până când veți fi mai maturi sau lumea fizică mai sigură, înainte de a vă continua călătoriile inter-dimensionale.

Cu toate acestea, sinele vostru mult mai matur are și el multe probleme trei dimensionale, atât de mulți dintre voi nu sunteți încă pregătiți să vă întoarceți pe deplin la călătoriile voastre inter-dimensionale. De fapt, sinele vostru adult privește în urmă la sinele vostru mai tânăr cu jind după o viață mai simplă.

Mulți dintre voi chiar ați descoperit recent că atunci când le explicați altora pe deplin procesul vostru de bi-locare în SINELE vostru, voi puteți să-l explicați mult mai ușor propriului vostru creier 3D. Astfel ați început să împărtășiți în treacăt experiențele voastre inter-dimensionale cu alți ”Luptători pentru Lumină”.

Oamenii i-au privit întotdeauna pe luptători drept ucigași, dar noi Galacticii îi privim pe luptători drept salvatori ai oricărei forme de realitate care TREBUIE protejată până în momentul în care este ACUM-ul pentru marea schimbare. Ca luptător, voi învățați că trebuie să vă ascultați comandantul, care este un membru al propriului vostru SINE Multidimensional.

De asemenea, trebuie să fiți uniți și să aveți încredere în tovarășii voștri de luptă, precum și în comandanții voștri. Vă spunem acest lucru ACUM pentru că voi toți sunteți pregătiți să fiți un luptător pentru Gaia care este și ea pregătită pentru a se conecta pe deplin cu expresia Galactică a SINELUI Său.

Vedeți voi, voi toți vă pregătiți, oameni și planetă, să intrați în Unitatea cu Întreaga Viață în dimensiunea a cincea. De fapt, termenul de ”luptător pentru noua voastră viață” este transmutat în termenul de ”creator al noii voastre realități”.

Cu toate acestea, este important ca voi să vă experimentați stadiul vostru de războinic, deoarece este nevoie de mult curaj să fii creatorul unei realități. În versiunile trecute ale Pământului, numai bărbații puteau fi luptători, dar acest lucru s-a schimbat acum.

Prin urmare, termenii de ”masculin și feminin” au fost în mare măsură transmutați de la vechiul înțeles al separării dintre sexe la înțelesul de ACUM ca cei doi poli ai Spiritului. Pentru a înțelege ceea ce suntem pe cale să spunem, trebuie să vă amintiți că nu există nimic în Univers în afară de Spirit.  

Prin urmare, ori de câte ori vă simțiți ca și cum ați călători prin întuneric, voi călătoriți, de fapt, prin ILUZIA întunericului. Spiritul are doi poli. Este Polul Pozitiv (+), polul activ și de direcționare, precum și Polul Negativ (-), polul pasiv, de primire și asimilare.

Acești poli nu au nimic de-a face cu genul/sexul, dar au mult de-a face cu Creația. Întreaga Creație este într-o stare de ”devenire” și perfecțiunea este scopul. Polul pozitiv, cunoscut adeseori ca Prima Rază, al Spiritului se manifestă ca și energie care iese, iar polul negativ, cea de-a Doua Rază, este cunoscut ca și recipientul acelei energii.

Acești doi poli se unesc pentru a crea forma. Prima Rază a Spiritului ne-manifest intră în cea de-a Doua Rază. A Doua Rază primește acest Spirit ne-manifest și crează o formă pentru acest Spirit. Această dinamică a fost adeseori cunoscută ca și ”Tatăl/Mama Dumnezeu”.

Acești doi poli ai Spiritului și Materiei se alătură ACUM în UNUL pentru a crea un coridor prin care Pământul să intre în expresia Sa planetară Mai Înalt dimensională. Această manifestare, ca și toate manifestările, începe în INTERIOR.

Așa cum manifestarea unui nou om începe în miezul mamei, manifestarea unei noi planete începe în Miezul acelei planete. Tot ceea ce înseamnă viață nouă provine din Miez, cum ar fi miezul Mamei, al Planetei, al Sistemului Solar, al Galaxiei și miezul Universului.

Așa cum masculul/bărbatul plantează potențialul unui om în miezul femelei/femeii, Spiritul plantează potențialul creativității în miezul fiecărei ființe fizice. În acest fel, toate creațiile umane provin din propriul lor ”potențial de creativitate”.

Cu toate acestea, acest potențial spiritual trebuie plantat în materia lumii voastre fizice. Pentru că noi Galacticii rezonăm dincolo de timp, noi putem percepe faptul că omenirea va avea nevoie de ajutor de la familia lor galactică pentru a putea depăși marea îndoctrinare a prea multor epoci de întuneric.

Am încercat să aterizăm pe planeta voastră pentru a vă ajuta în procesul vostru de ascensiune, dar informațiile noastre au fost ascunse de cei întunecați și uitate de mase. Astfel, ne-am dat seama că va trebui să ne coborâm o componentă din rețeaua noastră de frecvență galactică personală în oameni fizici.

Prin urmare, unii dintre noi s-au oferit voluntari să-și ia o încarnare pe Pământ în ”timpul” vostru de mare transmutare. Odată ce vehiculul nostru pământesc a fost născut prin metoda tradițională 3D, esența sinelui nostru galactic mai înalt dimensional a fost implantată în acea expresie fizică a SINELUI nostru.

Această implantare trebuia să fie făcută fie la naștere fie în timpul unui eveniment în care acea persoană intra în conștiința undelor delta de început sau sfârșit de viață. Prin urmare, noi puteam planta esența mai înalt dimensională în învelișul pământesc atunci când portalul către acel înveliș/corp era deschis.

Unii dintre cei care s-au implantat dorm încă, unii au pierit într-o lume periculoasă, iar unii ne servesc în mod activ pe noi. Când spunem ”noi”, ne referim la membrii Federației noastre Galactice, care se extinde dincolo de noi, Arcturienii.

Voi, curajoșii voluntari din Federația noastră, ați fuzionat ACUM deplin cu expresia împământată a sinelui vostru. Am fost atenți să-i implantăm pe cei legați de pământ cu esența propriului lor SINE Multidimensional.

Prin urmare, propria voastră expresie mai înaltă a bi-locat o parte din esența lui/ei/sa în actuala voastră expresie trei dimensională.

Pentru mulți dintre voluntarii noștri să se alăture expresiei voastre trei dimensionale, este pentru prima dată de-a lungul multor milenii în care ați experimentat ”purtarea unei forme individuale trei dimensionale”.

La început acest lucru a fost o aventură, apoi a devenit o provocare, dar acum experiența s-a schimbat foarte mult. Această schimbare constă în faptul că ACUM vehiculele umane pământești încep să se transmute înapoi în corpuri de lumină cinci dimensionale.

Prin urmare, noi Galacticii avem o experiență unică a transmutării pe care unii dintre noi nu au experimentat-o niciodată. Unii dintre noi nu au purtat niciodată un înveliș fizic, dar ne-am oferit voluntar să purtăm un vehicul pământesc pentru că o iubeam pe Gaia.

Aceia dintre noi de pe Arcturus, Sirius și Pleiade care am avut o relație foarte apropiată/intimă cu ființa preaiubită cunoscută ca și Gaia. Gaia, cuvântul grecesc timpuriu pentru Pământ. Gaia este o ființă atât de evoluată încât numai un corp planetar i-a fost suficient ca să poată conține câmpul Ei de energie.

Gaia și-a încheiat acum turul Ei planetar în cea de-a treia dimensiune și este pregătită să transmute în turul Ei planetar în cea de-a cincea dimensiune. Când această transmutare are loc, acei Galactici dintre noi care s-au bi-locat într-o formă umană, în timp ce ne păstrăm și forma noastră galactică, vom avea experiența unică de a ne întâlni pe noi înșine/sinele nostru.

Suntem conștienți de faptul că vă percepeți pe voi înșivă ca și oameni pământeni. În același fel, și noi ne percepem pe noi înșine ca și ființe galactice. Unii sunt în formă umanoidă, iar unii nu sunt în formă umanoidă. Când sinele nostru uman ascende, noi vom întâlni această componentă a SINELUI nostru Multidimensional ca și pe o ființă aparent ”separată”.

Desigur, umanul nostru Pământean va purta atunci un Corp de Lumină cinci dimensional. Cu toate acestea, acea proiecție a sinelui nostru și-a luat propria sa ”identitate individuală”. Cum vom integra aceste versiuni ”individuale” ale sinelui nostru în societatea noastră galactică nu se știe.

Mulți dintre voluntarii noștri au devenit foarte atașați de Gaia și s-ar putea să aleagă să trăiască pe Noul Pământ cinci dimensional. Unii dintre ei/voi s-ar putea să doriți să vă întoarceți pe și/sau vizitați Lumea lor/voastră Natală și/sau Nava.

Aceste provocări nu sunt sub nici o formă o problemă. De fapt, pentru că noi trăim în ACUM, noi vedem soluțiile. Cu toate acestea, noi împărtășim aceste informații cu toți voluntarii noștri împământați astfel încât voi, la rândul vostru, să vă puteți gândi bine la ACUM-ul întoarcerii voastre la SINE.

Această ”întoarcere” este mai apropiată în ”timpul” vostru decât ați putea bănui. Prin urmare, vrem să le reamintim bravilor noștri voluntari care s-au bi-locat pe Pământul 3D că odată ce ați decis să vă întoarceți la Corpul vostru de Lumină veți fi în conștiința unității cu propriul vostru SINE Galactic.

În conștiința unității vă veți aminti toate versiunile SINELUI vostru pe care le-ați avut vreodată din momentul deciziei voastre inițiale de a intra în aventura de a vă lua o formă pe planeta Pământ.

Nu vă vom încărca creierul vostru 3D încercând să vă explicăm cum veți fi în stare să aveți cu ușurință toate aceste percepții în timp ce sunteți în ACUM. Am răspuns acestor întrebări pentru că dorim ca voi să cugetați la întoarcerea voastră la SINE.

Vă răspundem acestor întrebări pentru că începeți să vă amintiți SINELE vostru Multidimensional. Prin urmare, creierul vostru 3D încearcă să se conecteze cu creierul vostru 5D în propriile voastre stări mai înalte de conștiință.

Dragii noștri care vă întoarceți, continuați să-i permiteți creierului vostru 3D să pună întrebări care par imposibile sau chiar ridicole. Aceste întrebări sunt începutul rețelei neuronale care se trezește în creierul vostru 3D și care este atașată adevăratei expresii 5D a SINELUI vostru.

Cu cât mai mult vă gândiți la această conexiune, cu atât mai mult veți activa această rețea neuronală a acestor joncțiuni sinaptice cinci dimensionale. De fiecare dată când activați acea rețea în creierul vostru fizic, acea cărare devine uliță, apoi devine o stradă mai lată, iar în cele din urmă devine o autostradă dus-întors de informații.

În cele din urmă, acest circuit dus-întors vă va ghida ACASĂ
în Conștiința Unității cu SINELE vostru.
Noi așteptăm cu bucurie acel ACUM.

Arcturienii și Familia voastră Galactică.



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.