vineri, 3 iulie 2015

Actualizare 3 Iulie 2015




Dragii mei, energiile care se vor face simțite în acest sfârșit de săptămână se anunță a fi foarte puternice, pentru unii. Alții le vor percepe, sau nu, ca pe un disconfort doar. Asta depinde și de nivelul la care ați ajuns fiecare, precum și de planul pe care îl aveți, mai ales pentru următoarele trei luni. Unii dintre noi simt acest val care ne va ”lovi” de 2-3 zile și știu că va avea un impact deosebit deoarece aduce activări mai profunde ale unor percepții.

Așa că, este posibil să manifestatți o stare de somnolență atipică, neobișnuită, pentru a vă proteja corpurile care trec acum prin transformări uluitoare. Dormiți fără să vă puneți întrebări sau să vă faceți reproșuri pentru acest fapt. Un somn chiar și de o jumătate de oră – 1 oră contează imens de mult pentru echilibrul vostru. Fiți siguri că nu vă va face nimeni treaba, iar efortul pe care îl aveți de depus atunci când vă împotriviți cerinței corpului vostru pentru somn, vă poate epuiza și slei și de puținele resurse pe care le mai aveți.

O altă experiență care v-ar putea ”încerca” este o durere la nivelul frunții și o mâncărime în zona celui de-al Treilea Ochi. Ați putea simți uneori cum parcă cineva vă ”dăltuiește” capul/fruntea. Toate aceste senzații sunt semne că evenimentele pe cale să se manifeste sunt în cursul lor firesc. Luați-le ca și confirmări, bucurați-vă de ele, onorați-le, transformând astfel disconfortul în bucurie și sărbătoare. Veți descoperi că este mult mai ușor de trecut prin ele.

Și încă o stare care este caracteristică acestor energii, este începutul, pentru unii, experimentării expansiunii celulare. Puteți avea impresia că, la un moment dat, corpul vostru este mai mare decât îl puteți vedea cu ochii fizici și că, în ciuda acestui fapt, devine mai ușor ca și cum gravitația Pământului ar scădea. Ancorați-vă cât mai bine în corpul fizic pentru a putea primi și integra această componentă a darului pe care aceste energii ni-l aduc.

Ca de obicei, împământarea în Pământ și în corpul fizic, ieșitul în Natură, adăugarea înotului, băilor de Soare și în piscină, mare, ape curgătoare ajută foarte mult la calmarea simptomelor și integrarea mai ușoară a ceea ce avem de primit în urma alegerilor făcute de noi de fiecare. Căutați compania celor cu care rezonați pentru a vă proteja sistemul nervos care este și el expus și solicitat la maximum.

Fiecare dintre noi experimentează și conștientizează în mod diferit stările prin care trece, așa că concentrați-vă mai mult pe ceea ce simțiți fiecare nu pe ceea ce pare a fi un trend. Sunt stări care sunt comune, dar sunt și stări care sunt foarte personale. Indiferent de ceea ce simțiți, onorați procesul.

O zi minunată și plină de bucurie vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.