vineri, 24 iulie 2015

Actualizare 24 Iulie 2015




Unul dintre obiectivele valului de energie care intră și curge deja pe planetă, vizează, din nou și din nou, relațiile. Și din nou, conform tiparelor care ne sunt atât de adânc impregnate, atenția noastră merge înspre relațiile noastre cu ceilalți, cu exteriorul ocolind din nou miezul problemei. Este așa cum spun uneori ”alergi de unul singur și ajungi tot pe locul doi”. De ce?

Destul de simplu pentru cei care au înțeles, deși uneori uită, că exteriorul nu este altceva decât pura reflectare a ceea ce purtăm în noi prin gândurile, emoțiile, faptele și reacțiile noastre la diferiți stimuli. Dacă noi nu avem o relație echilibrată, armonioasă, plină de iubire cu noi înșine, cum vom putea reflecta acest lucru în relațiile pe care le avem cu ceilalți și cu întreaga viață vie?

Și totul pornește de la relația pe care o avem cu întregul care suntem, adică de la celula corpului nostru până la Cel Mai Înalt SINE al nostru pe care îl putem conștientiza. Dacă nu ne apreciem și respectăm trupul pe care tot noi ni l-am ales, înseamnă că nu acceptăm alegerile pe care le-am făcut la nivel de SINE înainte de a ne întrupa.

Am avut o discuție cu cineva care își trata corpul prin cuvintele ”nevoiașul, nevolnicul” pentru că asta reținuse din doctrina ortodoxă că reprezintă trupul și îl privea ca pe ceva murdar, efemer, păcătos și cred că cei care cunosc această doctrină înțeleg ce vreau să spun, ceilalți – nu ați pierdut nimic dacă nu înțelegeți. Summa summorum, toată această gândire i-a adus un dezechilibru al metabolismului pentru care medicii nu au găsit nici o explicație și nici un tratament, motiv pentru care dieta sa a ajuns să fie drastic modificată.

Cea mai importantă relație pe care o avem de revizuit și îmbunătățit, este relația pe care o avem cu sinele nostru deoarece până nu avem o relație armonioasă, plină de iubire cu sinele nostru în toate aspectele sale, nu vom putea stabili o relație constantă cu SINELE nostru. Când relația noastră cu lumea 3D nu este acceptată la toate nivelele și sub toate formele sale, atenția noastră nu va fi eliberată de această lume și nu se va putea îndrepta spre realități mai înalt dimensionale.

Degeaba încearcă bietul nostru creier 3D să se conecteze cu creierul nostru 5D și cu Mintea Multidimensională pentru că atâta timp cât noi îl denigrăm și-l punem la colț ca și incapabil și inutil, în loc să-l susținem și să-l încurajăm, așa cum am încuraja echipa noastră favorită sau atletul nostru favorit aflat într-o cursă sau într-un meci, îi îngreunăm și mai mult eforturile.

Într-o astfel de situație este normal să ne creăm singuri probleme și apoi tot noi să ne plângem de efectele propriilor noastre gânduri și neacceptări. Până nu ne vom privi în ansamblul nostru ca un întreg armonios, nu vom putea trece la nivelul următor. Trebuie să fim siguri că stăm la linia de start cu cea mai bună și puternică ”mașină de curse” la care toate frânele funcționează, motorul este în perfectă stare, accelerația este la dispoziția și sub controlul nostru în fiecare moment din toate momentele.

V-ați duce la o astfel de cursă cu o mașină care nu vă garantează, nu că veți câștiga cursa, ci că o încheiați și mai și rămâneți întregi și perfect funcționali? Pentru că pentru o astfel de cursă ne pregătim ACUM cu toții. Nu încercați să vindecați în exterior ceea ce nu ați vindecat în sinele vostru, pentru că atunci într-adevăr, veți intra în cursă singuri, dar veți ajunge tot pe locul doi.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.