joi, 23 iulie 2015

Actualizare 23 Iulie 2015



Astăzi aș vrea să abordez o problemă care a afost abordată de multe ori și de mulți oameni, dar care pare că este necesar ACUM mai mult ca oricând să fie reamintită. Această problemă are legătură cu vindecarea, mai ales ”vindecarea” făcută de către terapeuți/vindecători sau cei ce se cred terapeuți/vindecători.

Un lucru foarte bine cunoscut și înțeles de către terapeuții/vindecătorii adevărați este că nimeni nu vindecă pe nimeni, ci fiecare se vindecă pe sine însuși/însăși, adică există doar auto-vindecare. Ceea ce face un vindecător adevărat este să ridice vibrația câmpului de energie al ”pacientului” său astfel încât acesta să poată vedea/conștientiza care sunt rădăcinile problemei/problemelor cu care se confruntă și să poată descoperi soluțiile care sunt valabile pentru sinele său.

Vindecătorul adevărat ȘTIE că este doar un instrument prin care Sinele Mai Înalt al pacientului îi trimite acestuia iluminarea de care are nevoie pentru a putea depăși o anumită situație. Vindecătorul adevărat ȘTIE că adevărata vindecare este făcută de către pacient pentru că acesta este cel care va avea de făcut pașii necesari în direcția auto-vindecării sale.

Oricine altcineva vă spune altceva, nu este în măsură să vă ajute pentru că informațiile care vin prin acea sursă pot fi deformate de către credințele și ego-ul vindecătorului care crede că el este cel care vă vindecă. De altfel, veți avea foarte repede un feedback prin adevărul pe care îl aveți/simțiți în Inima voastră și răspunsul pe care vi-l dă Înnăscutul vostru.

Și astfel ajung în punctul în care doresc să vă amintesc tuturor că fiecare dintre noi este un vindecător. Atunci când ne menținem propriul câmp de energie la o frecvență înaltă, noi îi ajutăm pe toți cei din jurul nostru să intre într-un proces de vindecare, de iluminare și avansare. NU trebuie să facem nimic altceva pentru că atunci am interfera cu informațiile pe care FIECARE Sine le trimite formei sale umane.

Singura treabă pe care o avem de făcut pentru a-i împuternici pe ceilalți, lucru care este de o importanță MAXIMĂ mai ales în această perioadă, este să ne păstrăm propriul câmp de energie în aliniere cu SINELE nostru. Cu cât mai mulți oameni vom împuternici să-și găsească singuri soluțiile valabile pentru ei înșiși, cu atât nivelul general de iluminare va fi mai înalt. Putem crea astfel o undă care să se propage peste tot pentru că ea se amplifică pe sine. De ce? Pentru că atunci când facem acest lucru suntem în Iubirea Necondiționată care atrage Iubirea Necondiționată a Sursei și se amplifică astfel de mii de ori.

Cu cât mai mulți oameni învață și au încredere să stea pe propriile lor picioare, cu atât mai repede societatea noastră ca întreg se va îndrepta către potențialul pe care toți ni-l dorim: o realitate bazată pe Iubire, Pace, Armonie, Bucurie, Echilibru, Compasiune, Recunoștință și Abundență.

Aceasta este lucrarea cea mai importantă a unui vindecător adevărat: să-i arate pacientului său calea către propria sa împuternicire, care îi aduce acestuia și auto-vindecarea. NU suntem unii mai buni decât ceilalți, mai divini sau mai puțin divini, suntem doar în puncte diferite fiecare pe Calea sa. Să ne onorăm unii pe ceilalți respectând acest lucru fie că el rezonează sau nu cu propriile noastre convingeri. Când suntem împuterniciți și în adevărul nostru, Totul Este Perfect Așa Cum Este.

O zi minunată vă doresc!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.