marți, 21 iulie 2015

Actualizare 21 Iulie 2015




După influxul puternic de energie de zilele trecute urmează eliberări și apoi integrări ale noilor coduri de lumină care au intrat pe planetă și în corpurile noastre. Schema este cunoscută deja multora. Ea se poate observa foarte ușor deja de către cei care au o oarecare ”vechime” în această experimentare conștientă. Spun conștientă pentru că foarte mulți încă o experimentează la nivel inconștient și reacționează în moduri nu întotdeauna plăcute.

Prin urmare, cât mai mult calm, ancorare în voi înșivă și împământare în Mama Pământ. Ați putut observa că la un anumit nivel acest calm a devenit firesc și că acea stare și senzație de grabă undeva, nu se știe unde, a început să se estompeze. Este semnul că ne ancorăm , din fericire, din ce în ce mai bine în noi înșine și începem să eliberăm din structurile noastre timpul. Asta nu înseamnă că timpul va înceta să existe, ci că noi nu vom mai simți presiunea lui atât de puternic.

Acesta este un semn și că Sinele nostru Mai Înalt este din ce în ce mai prezent în noi ajutându-ne să ne concentrăm pe lucrurile care sunt cu adevărat importante pentru noi. Neutralitatea Divină se face simțită și astfel ne eliberăm și de sentimentul că de noi depinde împlinirea a ceva ce de multe ori n-am putut defini. Este un sentiment nou de încredere, de siguranță, de a pur și simplu ȘTI că TOTUL este în ordine. Care tot? Nu mai contează atât de mult definirea totului ci pacea și liniștea pe care le simțim în noi.

Avem mare nevoie de această liniște și pace pe care să o ancorăm cât mai profund în noi, pentru că din ce în ce mai mulți oameni încep să ajungă în impasuri majore în viața lor și la început crează multă tulburare și haos în jurul lor până când își dau seama că au la îndemână ajutorul de care au nevoie. Aveți încredere că Sinele lor și ghizii lor îi vor îndrepta în direcția potrivită pentru ei și încercați să nu fiți ”colac de salvare” atunci când nu vi se cere.

O zi plină de iubire, armonie, pace și calm în care ne concentrăm pe frumusețea vieții și pe aspectele ei pozitive fără se ne implicăm neinvitați, sau chiar și invitați, în dramele altora. Nu-i putem împuternici pe alții atunci când nu le permitem să ia decizii pentru ei înșiși și să-și asume responsabilitatea pentru propria lor viață. Chiar dacă ni se pare că o anumită decizie nu este iluminată, să nu uităm că nu cunoaștem planul acelui suflet pentru această întrupare.


O zi minunată vă doresc!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.