joi, 16 iulie 2015

Actualizare 16 Iulie 2015



Energiile care curg pe planetă sunt din ce în ce mai puternice și mai ușor de simțit și de conștientizat de către cei senzitivi și care, se deschid lor fără nici o prejudecată sau așteptare. Atunci când putem să le privim ca pe niște aliați care vin să ne ajute, vom putea colabora cu ele, nu lupta cu ele, le vom putea găzdui cu bucurie, nu împotrivi lor.

Dincolo de aspectele fizice care se manifestă, și cu care ne-am cam obișnuit măcar în parte, sunt foarte multe aspecte emoționale și mentale care par să apară pentru a ne răvăși, din nou, viețile. Am spus și am tot repetat că este foarte importantă delimitarea ca și instrument de conștientizare a emoțiilor și gândurilor care ne aparțin de cele pe care le-am putut ”culege”/atrage din conștientul colectiv.

Totuși, atunci când manifestăm o anumită emoție, gând, stare, ceva  din ea se află și în noi, pentru că altfel nu am manifesta-o. Important este însă să-i putem determina adevărata semnificație pentru noi înșine, să o observăm fără a o judeca sau, și mai rău, a o nega. Curățați, curățați, curățați tot ceea ce manifestați, simțiți sau gândiți și considerați că nu este în acord cu Cine Alegeți Voi să FIȚI.

Nu mai contează dacă vă aparține sau nu, nu mai pierdeți vremea cu despicarea firului în patru. Pur și simplu trimiteți iubire necondiționată, iertare necondiționată, acceptare necondiționată și Focul Violet la ceea ce NU mai doriți să facă parte din experiența voastră, pentru binele vostru cel mai înalt și al tuturor. Făcând acest lucru NU vă mai amestecați și NU mai stați în energii care nu vă sunt benefice.

Un aspect deosebit de important al acestei perioade este să înțelegeți că sinele nostru uman face tot ce poate pentru a ne susține și ajuta să ne urmăm calea mai departe. Faceți pace cu el, el nu este decât un aspect al SINELUI nostru Multidimensional și se confruntă cu situații cu care nu a mai fost niciodată confruntat. Așa că dacă îl mai încărcăm și noi cu alte ”bagaje” (așteptări, judecăți, nemulțumiri, îndoieli, etc.) nu facem altceva decât să ne auto-sabotăm.

Iubiți-vă sinele uman și vehiculul care-l poartă, aveți compasiune pentru el, pentru că face tot ceea ce poate el mai bine să supraviețuiască la ceva ce nu cunoaște. Respectați-i solicitările de odihnă, somn, repaus, relaxare pentru a-l ajuta să găsească cele mai bune căi pentru el de a ieși din impasul în care se află. Nu uitați nici o clipă că fără acest vehicul care este corpul nostru, călătoria noastră în ACEASTĂ experiență se încheie. Ori ceea ce noi am ales, unii, este Ascensiunea ÎN și CU corpul fizic. Pur și simplu ascultați-i și onorați-i solicitările, oricare ar fi acestea, exact așa cum faceți și cu mașina cu care vă deplasați.

Dacă noi nu ne iubim propriul nostru sine uman, cine să o facă? Sinele uman este un aspect de o frumesețe și complexitate nebănuită, doar că noi am fost învățați exact contrariul și îl privim, din nefericire, prin prisma minții care a fost hrănită și îmbuibată cu aceste concepte de către cei care au avut tot interesul să o facă. Dar acest lucru nu mai contează, pentru că ACUM avem șansa de a ne descoperi ADEVĂRATA frumusețe a SINELUI nostru UMAN. El este cel mai puternic și mai important aliat pe care îl avem în această ”luptă” a transcenderii dualității și separării. Sinele nostru Uman a înțeles acest lucru, mai rămâne să-l înțelegem și să-l acceptăm și noi.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.