joi, 18 iunie 2015

Actualizare 18 Iunie 2015



Vă spuneam ieri că este foarte important să stăm cât mai mult posibil în centrul nostru de echilibru, în interiorul nostru, în pacea și liniștea netulburată din noi. Și dacă am ieșit din el, lucru normal încă ținând cont de distragerile din jurul nostru, să facem tot ce ne stă în putință să ne întoarcem înapoi. În cazul în care ați atins un punct critic în această dez-echilibrare, unii dintre voi s-ar putea să experimentați momente de cădere psihică și energetică, de presiune și chiar de rău fizic manifestat prin stări asemănătoare leșinului. Atunci chiar ați ”călcat pe bec” și va fi destul de dificil să vă ”redresați”.

Unora nu vă este greu, după multe experimentări de acest gen, să recunoașteți simptomele și ați învățat să vă retrageți atenția, și nu numai, procedând în regim de urgență la re-echilibrarea voastră. Folosiți din plin Centrele frecvenței de recalibrare deoarece avem mare nevoie să fim în starea noastră cea mai bună pe care ne-o putem oferi acum.

Un aspect foarte important al momentului prin care trecem, de dinaintea Solstițiului precum și în timpul lui, deosebit de încărcat energetic, este să avem ÎNCREDERE în proces. Să avem ÎNCREDERE că suntem, fiecare, acolo unde este necesar/nevoie să fim atât pentru noi personal cât și pentru planetă. Că Planul Divin este în cursul de desfășurare prevăzut și că nimeni și nimic nu poate schimba acest lucru.

ÎNCREDEREA aduce pacea minții și elimină nevoia de a mai face ceva (îngrășa porcul în ajun) ca nu cumva să ratăm ceva, să rămânem pe dinafară sau Planul să nu reușească din cauză că noi n-am făcut ceva. Așa ceva nu există decât în mințile noastre și în sistemul de operare al ego-ului. ÎNCREDEREA că totul este perfect așa cum este, ne va ajuta să ne relaxăm și să putem rămâne în starea de pace, calm, echilibru, bucurie și dulce anticipare.

Nu uitați că gândurile și emoțiile noastre ne crează realitatea. Iar acum această creație se petrece ACUM, nu mâine, nu poimâine și nici la anul sau peste zece ani. Urmăriți-vă și supravegheți-vă gândurile și emoțiile și dacă ele vă scot din echilibru și vă dau goluri prin stomac, iubiți-le, acceptați-le, nu vă învinovățiți pentru ele și cereți Focului Violet să le transmute în formele lor mai înalt dimensionale.

Pace, Calm, Echilibru și Încredere sunt cuvintele de ordine ACUM. Și nu uitați că, oricare ar fi întrebarea, răspunsul este Iubirea! Respirați Iubire, emanați Iubire, FIȚI Iubirea care sunteți!

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.