miercuri, 17 iunie 2015

Actualizare 17 Iunie 2015



Ne apropiem din ce în ce mai mult de un moment de cotitură în evoluția energiilor pe această planetă. Iar acest lucru îl simțim din ce în ce mai puternic. Stările noastre de spirit, emoționale, manifestările noastre sunt din ce în ce mai fluctuante parcurgând, în câteva secunde uneori, o gamă largă de frecvențe. Uneori parcă am fi ”prinși” în banda dintre agonie și extaz.

Foarte important, și subliniez, foarte important, este să încercăm (și să reușim, bineînțeles) să stăm cât mai mult în noi înșine, în centrul nostru de echilibru interior. Acest lucru nu este chiar foarte ușor mai ales pentru cei care lucrează cu ”publicul”, cu ”autoritățile” sau în colective în care nu se simt tocmai în largul lor. Indiferent de munca pe care o faceți, chiar dacă sunteți casnică sau proaspătă mămică, este mai mult decât necesar să vă găsiți o modalitate de a ”vă aduna” înapoi în voi înșivă ca să nu faceți poc.

Așa că, vă rog să vă găsiți o modalitate proprie de a vă acorda ”timpul” necesar să vă eliberați de energiile pe care le-ați adunat peste zi, să le ”dezbrăcați” de pe corpul vostru energetic așa cum vă dezbrăcați și vă schimbați hainele de pe corpul fizic atunci când ajungeți acasă și vă luați ceva mai comod pentru a vă putea relaxa. Stați în liniște, meditați, plimbați-vă, ascultați muzică, orice vă face să vă simțiți ”bine în pielea voastră.” Altfel va fi foarte greu (dacă nu imposibil) să faceți față la ce vine.

Imaginea pe care eu am văzut-o, legată de momentele prin care trecem, a fost a unui storcător de usturoi. Așa cum punem în storcător mai mulți căței de usturoi pe care apoi îi presăm, așa suntem și noi puși în ”storcătorul” energiilor. ”Zeama” care curge din el suntem noi, eliberați de limitările (cojile, pielițele) care rămân în urmă, dincolo de esența și miezul ”cățelului de usturoi” care am fost. Această esență eliberată poate curge în Unimea care suntem și care ne re-amintim că suntem.

Namaste!

Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.