luni, 25 mai 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 24 Mai 2015


Prin Marilyn Raffaele

Venim în iubire să îi asistăm pe toți în călătoria lor evolutivă de reamintire.

În acest moment lumea pare a fi plină de imagini intense atât ale binelui cât și ale răului – dualitatea exprimată în formele sale cele mai puternice și mai înalte. Acest lucru se datorează faptului că energiile în creștere ale Luminii afectează foarte tare stabilitatea a orice și a tot ceea ce este format din credințe și concepte vechi. Bucurați-vă dragilor, pentru că voi sunteți cei care faceți munca grea de a ridica și schimba conștiința lumii – exteriorul este întotdeauna o reflectare a interiorului.

Încet dar sigur, o conștiință a Unimii își face apariția. Din ce în ce mai mulți oameni sunt ghidați intuitiv să-i ajute pe alți oameni, animale, plante și mediul lui Gaia însăși în orice moduri par a fi necesare. O înțelegere a multora în Unul se naște treptat, începând de la nivel inconștient, mutându-se apoi într-o conștientizare conștientă.

Energiile mai înalt dimensionale servesc la deschiderea inimilor tuturor celor care sunt pregătiți, purtându-i în înțelegerea mai profundă că fiecare persoană, indiferent de culoarea pielii sale sau de limba pe care o vorbește, precum și toate formele de viață, sunt în și din substanța Unului și caută aceleași lucruri potrivit nivelului lor de înțelegere. Aceste lucruri sunt pacea, armonia, abundența, bucuria – toate aspectele iubirii necondiționate, esența Divină a Tot Ceea Ce Există, întotdeauna prezentă și întotdeauna dorită.

Adeseori, doar experimentarea unui aparent dezastru este cea care aduce această conștientizare celor care se mai țin încă strâns de un sentiment de separare, alegând să trăiască în turnurile albe ale neprihănirii de sine și puterii, și care se văd pe ei înșiși ca separați și mai buni decât toți cei din jurul lor. Când pentru acești oameni vine schimbarea, nu vă bucurați de aparenta lor ”cădere din grație” ci, mai degrabă, înțelegeți faptul că și ei învață și evoluează, dar o fac pe ”calea cea grea”.

Mesajul de astăzi este despre iubire, un subiect despre care se vorbește și se discută la toate nivelele în întreaga lume.
O înțelegere profundă și mai adevărată a naturii Divine a Iubirii este vitală pentru evoluția spirituală. Iubirea este activitatea unimii și este baza pentru tot ceea ce există. Ea este liantul care ține împreună toate lucrurile și este interpretată și experimentată potrivit stării de conștiință a individului.

De exemplu: Iubirea, energia de legătură dintre toate lucrurile în Conștiința Omniprezentă, când este interpretată dintr-o stare de conștiință ne-evoluată, se va manifesta în exterior ca război, viol, abuz și toate experiențele dualității și separării. Unul nu s-a schimbat niciodată și nici nu ar putea fi vreodată mai puțin decât ceea ce este. Starea de conștiință a individului precum și conștiința consensuală sunt cele care interpretează și se manifestă așa cum vedeți și experimentați lumea.

Un sentiment mai înalt de iubire începe să se trezească în inimile oamenilor. Iubirea, energia care leagă toate lucrurile vii începe să fie experimentată mai profund și recunoscută mai mult decât în sistemele de credință din trecut.

Cei mai mulți dintre voi aveți vieți în care iubirea a fost în general gândită numai ca ceva ce există între o mamă și copilul ei, sau poate între prieteni și iubiți și de multe ori cu atașare de stringuri. Iubirea a fost mai mult un schimb și aproape niciodată necondiționată. Adeseori în căsătorii era puțină iubire sau deloc, acestea fiind pur și simplu contracte care asigurau confort și siguranță pentru două țări sau două familii. Pentru cei mai săraci, adeseori căsătoria a reprezentat încă o pereche de mâini pentru a face munca care era de făcut.

De cele mai multe ori femeile au fost considerate monedă de schimb sau pur și simplu o avere mobilă, un mijloc pentru a atinge un anumit scop. Iubirea, chiar și în sensul uman, rareori a intrat în imagine. Când apărea iubirea romantică, ea era în mod frecvent descurajată sau chiar interzisă, dacă uniunea nu ar fi corespuns conceptelor și credințelor celor aflați la putere, fie că era vorba de familii simple sau regale.

A existat o foarte mică înțelegere a adevăratei naturi a Iubirii cu excepția ocazională a misticilor. Conceptele bazate pe dualitate și separare au guvernat conștiința omenirii viață după viață, condiționând și interpretând iubirea precum și orice altceva, în moduri foarte limitate.

Iubirea începe să fie recunoscută ca și mult mai mult decât un simplu atașament emoțional. De-a lungul timpului cei cu o stare mai înaltă de conștiință au încercat să dezvăluie iubirea necondiționată prin vorbele și faptele lor, dar cea mai mare parte a oamenilor a fost incapabilă să îmbrățișeze acel nivel de conștiință. Munca voastră interioară dă naștere unei noi conștiințe a lumii și omenirea dobândește abilitatea de a învăța despre și a trăi Iubirea ca și pe adevărul universal și necondiționat, care, de fapt, și este, al ființei.

Ați evoluat și sunteți pregătiți acum să acceptați și să integrați adevărul mai profund că iubirea necondiționată este tot ceea ce este. Aceasta este necesar să devină o stare de conștiință atinsă dacă este să vă mutați în energiile mai înalt dimensionale care apar și sunt disponibile în acest moment, ceea ce înseamnă conștientizare și practică din partea voastră. Nu trebuie să fi dobândit pe deplin această stare de conștiință pentru a merge mai departe, dar trebuie să aveți intenția sinceră de a o face. Dimensiunile mai înalte sunt dimensiunile Iubirii, și nu pot fi accesate atâta timp cât încă mai dețineți o conștiință a separării cu toată judecata și criticismul care o acompaniază.

Necesitatea de iubire necondiționată acționează ocazional ca un blocaj pentru individul pregătit spiritual care nu este capabil să îmbrățișeze ideea de a iubi pe toată lumea. Când se întâmplă acest lucru înseamnă că există o înțelegere greșită a ceea ce este cu adevărat Iubirea necondiționată. Este posibil să ai iubire necondiționată chiar și pentru cei care trăiesc la nivele foarte dense de conștientizare odată ce se înțelege că iubirea necondiționată nu este o acceptare a faptelor lor și nici o coborâre la nivelul lor de conștiință.

Aceasta nu este o atracție spre sau acceptarea tuturor și a toate indiferent de cât de mult haos pot să producă, și nu este nici o dorință emoțională de a fi cu persoana sau locul sau lucrul, deși pot face parte din ea. Iubirea Necondiționată este recunoaștere – recunoașterea a etern prezentei Divinități în toate lucrurile, chiar și atunci când obiectului nu-i pasă absolut deloc de acest lucru.

Iubirea necondiționată înseamnă că fiecare persoană sau situație de care deveniți conștienți, trebuie văzută cu ochi noi, lucru care, la rândul său, antrenează mintea să interpreteze lucrurile în moduri noi și mai înalte. Începeți să vizualizați un diamant în inima fiecărei persoane de care deveniți conștienți în timp ce ziua voastră se derulează. Faceți din acest diamant un simbol care să reprezinte Divinitatea înnăscută a persoanei, chiar dacă nu vă place sau nu respectați ceea ce aceasta reprezintă. Știrile, lumea, lucrurile despre care auziți sau le vedeți la televizor sunt toate oportunități să practicați binecuvântarea lumii prin recunoștință.

Apoi, va veni la un moment dat, o realizare a unimii în conștiința lumii dacă este ca aceasta să evolueze dincolo de dualitate și separare, iar voi sunteți Lucrătorii în Lumină care fac ca acest lucru să se întâmple.

Încercați și dați drumul judecății și criticii aparențelor pentru că frica, îngrijorarea și preocuparea nu fac altceva decât să le dea o putere pe care nu o au și cimentează orice energie iluzorie pe care nu o au. Acest lucru poate fi dificil pentru cei care sunt obișnuiți să se lupte în mod activ cu problemele negative ale lumii în căutarea voastră pentru schimbare.

Vi se cere acum să faceți următorul pas, care este o renunțare la rezistență și o mutare în iubirea necondiționată. Mintea voastră va accepta acest lucru după o vreme, deși la început se va răzvrăti, pentru că a fost antrenată în alt fel.

Acest lucru nu înseamnă că nu puteți semna o petiție sau să întreprindeți o acțiune pe care sunteți ghidați să o întreprindeți. Acest lucru înseamnă în primul rând că acum acțiunea voastră devine una de iubire necondiționată care poate sau nu duce la o acțiune viitoare.

Sunteți pregătiți pentru a atinge această stare de conștiință și a face următorul pas în călătoria voastră.


Noi suntem Grupul Arcturian 5/24/15


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.