duminică, 10 mai 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 10 Mai 2015


Primit prin Marilyn Raffaele

Salutări dragilor. Observăm că totul se desfășoară conform planului și cei mai mulți dintre voi începeți să recunoașteți și să experimentați noile și puternicele energii ale transformării. Experiența fiecăruia poate foarte bine fi diferită, așa că nu încercați să vă comparați experiența voastră cu ceea ce ați putea citi sau auzi în legătură cu experiențele spirituale ale altora. Fiecare persoană este unică în virtutea faptului de a fi trăit experiențe diferite de-a lungul multelor vieți, ajungând în cele din urmă la starea lor de conștiință prezentă. Curățați reziduurile a sute de vieți trăite în ignoranță și nici o persoană nu este exact la fel cu o alta.

Mulți dintre voi începeți acum să vedeți și să experimentați lumea dintr-un punct de vedere mai înalt dimensional, care se manifestă sub forma noilor căi, forme și idei despre acele lucruri cu care sunteți deja familiarizați. Realitatea (Ideea Divină) a tot ceea ce există în lumea exterioară rămâne mereu prezentă și infinită în Conștiința Divină. Evoluția spirituală vă permite să interpretați și să manifestați aceste idei Divine la nivele mai noi și mai înalte.

Un exemplu ar putea fi modul în care lumea trei dimensională vede moartea. Moartea înseamnă dispariția totală pentru cei care cred că nu există nimic dincolo de o viață, cu excepția unei slabe șanse de rai sau iad bazate pe cât de ”bună” a fost persoana. Astfel, pentru ei moartea este ceva de temut și de evitat cu orice preț. Cei care au o conștiință mai iluminată, care își dau seama că moartea nu ar putea fi niciodată reală, sunt cumva liberi de această frică și anxietate intensă. Întotdeauna există o anumită tristețe în legătură cu despărțirile, dar nu una de teroare și rezistență născută din ignoranță. Moartea este recunoscută a fi o tranziție, nu un sfârșit – o parte din călătoria evolutivă a fiecăruia pe Pământ, adeseori întâmpinată cu bucurie de către cei obosiți și pregătiți să meargă acasă. Ideea Divină aici este Omniprezența. Voi, ca și expresii ale Divinului, veți fi întodeauna ... locul nu are nici o importanță.

În curând veți începe să vedeți schimbări în guverne și legi pentru că conștiința omenirii se trezește rapid și este pregătită să-și revendice puterea personală predată în mod ignorant de-a lungul vieților. Din ce în ce mai mulți oameni încep să-și dea seama că ei nu sunt lipsiți de putere și această schimbare a voinței interioare se va manifesta la rândul ei ca schimbări în exterior.

Curățarea continuă a energiei vechi nu este menită să meargă la infinit și mulți dintre voi se mută acum într-un timp de creație. Pentru că ați început să acceptați că voi sunteți într-adevăr puternice ființe spirituale, gândurile și cuvintele voastre se manifestă mult mai repede. Pe măsură ce acum intrați într-o stare mai evoluată de conștiință, cele mai multe dintre vechile programări din viețile de ignoranță, care au servit la blocarea abilității voastre de a manifesta conștient, au fost dizolvate sau sunt în curs de dizolvare.

Timp de mii de ani omenirea a fost în cea mai parte inconștientă de adevărata sa natură și astfel conștiința lumii despre neputința individuală a devenit o credință consensuală. Cei aflați în poziții de dominare au lucrat întotdeauna să convingă majoritatea că ei nu au o putere a lor așa că trebuie să se uite la alții (la ei) pentru a le fi bine. Rezultatul a fost o lume de oameni ignoranți de cine sunt ei cu adevărat, crezând, supunându-se și urmând cererile celor bogați și puternici fără crâcnire. Acest lucru se va încheia atunci când majoritatea se trezește, servind la ridicarea și deschiderea conștiinței lumii către nivele noi și mai înalte de conștientizare.

Sculați-vă, dragilor, și amintiți-vă cine sunteți. Este timpul să vă revendicați calitatea voastră de fii Divini, fiind tot timpul atenți la ceea ce spuneți și gândiți, pentru că voi sunteți creatori.

Observați cum unele persoane care sunt experte în anumite domenii ale medicinii sau științei printr-un studiu intens, cercetare și credință, descoperă adeseori exact aceste probleme manifestându-se în propriile lor familii sau chiar în ei înșiși. Fiecare panou publicitar, anunț sau anunț cu privire la vreo campanie de combatere a unei boli sau stări servește la materializarea ei și mai fermă în sistemul de credință al tuturor celor care îl citesc, manifestând chiar și mai mult din această boală sau stare.

Când un individ este încurcat în sistemul de credință uman al dualității și separării, viața sa reflectă ceva bun și ceva rău. Lecțiile de viață dureroase sunt adeseori o parte a contractului încheiat înainte de naștere pentru a rezolva unele probleme karmice sau a învăța unele lecții care sunt necesare, dar experiențele trei dimensionale pot fi și impersonale, reflectând pur și simplu o stare de conștiință care acceptă două puteri.

Omul nu a fost menit să alunece atât de adânc în densitatea trei dimensională, dar voi încheiați munca grea care este necesară pentru a vă putea muta dincolo de aceasta și faceți o treabă bună. O muncă care a necesitat adeseori vieți de experiențe dureroase necesare pentru construirea curajului și tăriei. Amintiți-vă acest lucru ori de câte ori sunteți tentați să credeți că sunteți un eșec de orice fel, pentru că în realitate nu există eșec, doar experiențe de învățare.

Este dificil să vă mutați dincolo de gândirea populară până când adevărul nu devine o stare de conștiință atinsă, moment în care o mare parte din sistemul de credință trei dimensional începe ca pur și simplu să-și piardă relevanța și puterea asupra voastră. Vedeți și auziți aceleași lucruri ca toți ceilalți, dar nu mai reacționați în același fel.

Aceia dintre voi care citiți aceste mesaje vă mutați cu repeziciune într-o conștiință capabilă să discearnă adevărul acolo unde lumea vede discordie și începeți să recunoașteți într-un mod instinctiv ceea ce este reclamă și promovare în beneficiul finaciar al celor puțini. Învățați să vedeți lumea cu ochi noi și trăiți dintr-o conștientizare mai înaltă a ceea ce se petrece în jurul vostru. Datorită acestui fapt, voi ajutați la trecerea conștiinței lumii la noi nivele.  

Priviți în urmă la viețile voastre de acum câțiva ani și vă veți da imediat seama cât de departe ați ajuns într-un timp foarte scurt. Cu doar câțiva ani în urmă nu ați fi sărit din vagonul cu credințele populare 3D, și aceleași credințe le vedeți clar diferit astăzi.

Vă treziți, vă amintiți cine sunteți – ajungeți să vă dați seama că nu mai aveți nevoie să căutați, să vă rugați sau să invocați de la vreun zeu ”plăcintă în cer” binele pe care l-ați căutat în zadar viață după viață.

Bucurați-vă pentru că în final l-ați găsit acolo unde a fost întotdeauna – în interior – așteptând cu răbdare și iubire recunoașterea voastră.


Noi suntem Grupul Arcturian 5/10/15


Traducere Monica Poka


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.