vineri, 15 mai 2015

Întrebări pentru Arcturieni și un MP3 gratuit


De Suzanne Lie

Când computerul meu a căzut, din greșeala mea, vorbeam cu prietena mea Shawnna, despre scopul mai înalt al acestei ”greșeli”. Am reflectat la acea întrebare pentru că una dintre nenumăratele ”realizări” ale procesului nostru de ascensiune este că ”NU există greșeli sau accidente.”Noi suntem creatorii realității noastre fie că acea creație apare din mintea noastră conștientă sau inconștientă.

Prin urmare, am decis să-i întrebăm pe Arcturieni care este motivul pentru care ”mi-am stricat computerul”, lucru care a pus în mișcare o mare provocare pentru mine. Eram în mijlocul unui mare proiect pe care a trebuit să-l fac folosindu-mă de iPhone și de tabletă. N-am putut niciodată vedea ”imaginea de ansamblu”, așa că a trebuit ca doar să ”continui” cât mai bine am putut. Aș vrea să pot spune că am fost întotdeauna calmă și adunată, dar asta NU era adevărat. Cred că aveam nevoie să-mi percep sinele în modul drama totală.

Mai jos este ceea ce au spus Arcturienii așa cum Shawnna a înregistrat și transcris mesajul lor ...

Mesaj de la Arcturieni pe 5 Mai 2015

Sue: Dragi Arcturieni, ajutați-mă să înțeleg de ce toată tehnologia mea a murit.

Arcturienii: Pe durata ”Evenimentului” cea mai mare parte a tehnologiei va slăbi/cădea. Pentru că totul va reporni într-o frecvență mai înaltă, așa că tot ceea ce voi ați ținut ca securitate, ușurință, comunicare, necesar și important va fi nevoie să fie temporar eliberat pentru că este nevoie să vă recalibrați la o percepție mai înaltă a realității.   

În timpul acestui provizorat va trebui să vă bazați pe tot ceea ce ați învățat în nenumăratele voastre încarnări pe Pământ, precum și în călătoria voastră de ascensiune care culminează în frecvențele mai înalte ale realității. Veți construi fundația pentru un nou mod de viață.

Haosul întotdeauna precede schimbarea. Ca să întâmpinați cu bucurie schimbarea, va trebui să întâmpinați cu bucurie și haosul. La momentul de ”în între”, veți păși cu toții în acel moment de a fi ”în între”. În între este o iluzie 3D, dar este o iluzie foarte puternică și încă una care va fi dificil de eliberat pentru mulți dintre împământații noștri.

În toate încarnările voastre pe Pământul fizic, ați trăit într-un anumit grad de separare. Întotdeauna a existat un ”în între”. Voi sunteți o persoană, acolo este o altă persoană și ”în între” este aer, spațiu, timp, etc. Pe măsură ce vă transmutați în Corpul vostru de Lumină 5D, nu mai există nici un ”în între”. Totul este una.

Veți simți fiecare ”altă” persoană, loc, situație sau lucru ca fiind UNA cu voi așa cum voi vă uniți și vă întrepătrundeți în scop, intenție, și cel mai important, în iubire necondiționată. Nu vor exista dușmani pe care să-i puteți acuza pentru dificultățile voastre. Nu vor exista șefi care să vă poată face să faceți ceea ce voi nu vreți să faceți.

Acolo vom fi ”noi” care împărtășim, ne îmbinăm, întrepătrundem și comunicăm cu toată viața din acel ACUM. Această schimbare extremă în percepții este ceea ce noi/voi, familia voastră Galactică și familia voastră Celestă facem/faceți efortul de a împărtăși, comunica și a vă educa.

”Evenimentul” va fi o schimbare completă în modul în care vă percepeți pe voi înșivă, îi percepeți pe alții și percepeți realitatea. Din perspectiva percepției voastre trei dimensionale, voi vă gândiți că mediul vostru se va schimba. Asta este de fapt, incorect.

Mediul vostru este deja multidimensional.
Ceea ce se va schimba va fi percepția voastră asupra mediului vostru.

Modul în care veți experimenta această schimbare va fi ca și cum ați fi trăit într-o realitate în care a fost întotdeauna un întuneric ca noaptea, iar apoi într-o zi apare un soare. Întunericul, frica și iluzia care v-au îngreunat percepțiile timp de eoni, în special de la căderea Atlantidei, vor fi transmutate în lumină.

Apoi veți percepe realitatea, realitatea VOASTRĂ, pe Pământ, în același mod în care noi, familia voastră Galactică și Celestă, vă percepem realitatea în ACUM-ul nostru.

Aș vrea să adaug, de asemenea, o lungă conversație pe care am avut-o cu Arcturienii zilele trecute. Ceea ce mi-au spus mie, este destinat tuturor.

Dragi Arcturieni,
Voi trăi să văd Zorii acestei Noi Ere?

A – Oh, draga noastră Suzille, tu și toți emisarii noștri ai luminii îi trăiți ACUM! Mulți dintre voi ne-ați servit timp de mai multe decenii. Ne-ați împlinit cu toții TOATE dorințele noastre cu cea mai mare abilitate a voastră, fără ajutor, fără bani și fără frică.

ACUM, mulți dintre voi sunteți pregătiți să vă începeți procesul amintirii vieților voastre pe Navele noastre Stelare. Aceste amintiri vă pot complica chiar și mai mult viața voastră 3D. Cu toate acestea, pentru cei care au scris în contractul lor de dinainte de naștere că vor trăi în două sau mai multe realități deodată, această oportunitate apare.

Vă mai amintiți de vremea când ”multidimensional” era un concept necunoscut? Va fi același lucru pentru cei care-și amintesc primii realitățile lor mai înalt dimensionale în timp ce încă poartă un vehicul pământesc. Sunteți pregătiți pentru această schimbare în realitate?

S – Da, da, da. Singura problemă este că noi toți purtăm sarcina de a trebui să facem bani 3D.

A – Dragilor, când începe viața voastră multidimensională, acolo nu vor mai exista BANI, cu atât mai mult facturi. Prin urmare, marele decalaj dintre bogați și săraci va fi pentru totdeauna închis. Fără NICI o problemă legată de bani, realitatea voastră se va schimba foarte mult, deoarece banii au fost întotdeauna ”marele divizor”.

S – Dragi Arcturieni, ce se va întâmpla cu Cabala? Știu că am mai întrebat acest lucru și înainte, dar se pare că recent ceva s-a schimbat.

A – Asta depinde în mare măsură de cei ce ascensionează. Dacă voi, membrii ascensiunii, puteți elibera TOATĂ frica și SIMȚI protecția SINELUI vostru Multidimensional, veți fi capabili să Fiți pe deplin în iubire necondiționată și în totală iertare față de Cabală. Ei au ales, sau au avut restricții karmice, să se nască în realitatea lor.

Dacă îți amintești să trimiți în mod regulat Cabalei Iubire Necondiționată și Focul Violet, ei vor începe să se trezească din interiorul propriilor lor ranguri. Ești dispusă să faci acest lucru?

S – Da. Sunt dispusă și dedicată să-mi recunosc toate gândurile și emoțiile pline de judecată și furie pe care le am față de Cabală. Voi șterge acele gânduri și sentimente trimițându-le Iubire Necondiționată și Focul Violet.

A – Ești sigură?

S – Lăsați-mă să privesc în interior pentru a  vedea ...
Oh, dragi Arcturieni, nu mă pot opri din plâns. Nu pot vedea nimic. Nu pot simți nimic. Tot ceea ce pot să fac este să-mi plâng nenumăratele peste nenumăratele vieți trăite ca victimă și agresor. Cum aș putea să-i judec, când am fost ”ei” în multe încarnări?

În timp ce intru din nou în mine, ecranul interior se rotește panoramic înapoi ca să pot vedea o hartă a timpului a multor ere în care m-am încarnat pe Gaia. Văd că de multe ori mi-am luat două vieți simultane în care am fost atât victima cât și agresorul. Văd aceste vieți ca ”cele două fețe ale aceleiași monede”, ”capul” ȘI ”pajura” monedei.

Nu pot ierta întunericul fără a fi Lumina sau FI Lumina fără a fi în același timp întunericul.

A – Te-au pregătit ultimele tale inițieri pentru această viziune?

S – Da, am avut o experiență în același ACUM în care am fost nevoită să dau drumul la tot ceea ce am făcut vreodată.

A – Felicitări. Aceasta este realizarea care este punctul de cotitură dintre a trăi în ”timp” și a trăi în ACUM. În timp există multe amintiri trecute și scopuri viitoare. În ACUM NU există trecut pe care să ți-l amintești și NICI viitor pentru care să speri. Prin urmare, în ACUM poți doar să Curgi.  

În acea curgere există nenumărate ”fluxuri de lumină” de diferite frecvențe și dimensiuni. Fluxurile de lumină sunt portaluri pe care le alegeți ca să intrați. Cu toate acestea, dacă există și măcar o secundă de îndoială, luare a deciziei sau/și de întrebare, veți cădea înapoi în ”timpul” acelei secunde și AFARĂ din Curgerea lui ACUM.

Când sunteți în timp, percepțiile voastre sunt limitate la dimensiunile trei/patru. Prin urmare, fluxurile de lumină către dimensiunile mai înalte nu mai sunt perceptibile. Procesul eliberării totale de îndoială, care vă împinge înapoi în ”timp”, cere o încredere totală în SINELE vostru!

Această încredere totală în SINELE vostru Multidimensional poate avea loc numai atunci când trăiți în ACUM-ul iubirii necondiționate, iertării necondiționate și acceptării necondiționate a sinelui vostru.

Binecuvântări tuturor celor care pot primi acest mesaj.
Vă rugăm să vă amintiți că în ACUM-ul SINELUI noi suntem TOȚI UNA.


Arcturienii




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.