duminică, 17 mai 2015

Ieșirea din Timp – Webinar Arcturian despre ”ieșirea din timp”


De Suzanne Lie

Mulți dintre voluntarii noștri au cerut să viziteze Nava Stelară. Dorim să vă reamintim că voi nu numai că vizitați Nava Stelară, dar și trăiți acolo. Cu toate acestea, mulți dintre voi nu s-au conectat încă pe deplin cu acea expresie a SINELUI vostru. O veți face în curând. Apoi experiențele voastre conștiente de a fi pe navă vor începe.

Veți începe prin a vă reaminti nu nava, ci pe acel VOI care trăiește pe ea. Din momentul în care vă amintiți acea realitate, veți fi pus piatra de temelie în realitatea voastră cinci dimensională. Toată lumea are o viață în care pune piatra de temelie, în care ”pășește într-o” expresie mai înalt dimensională a sinelui său multidimensional.

În curând fiecare va începe să-și amintească aceste detalii, viața voastră actuală este o realitate ”piatră de temelie”, la fel ca și alte încarnări similare. Cu toate acestea, secretul este să știți că tot ceea ce vă amintiți și tot ceea ce vă imaginați este REAL pentru că voi l-ați creat.

Cu alte cuvinte, în dimensiunea a cincea și dincolo, ceea la ce vă gândiți, este ceea ce creați. Acest stadiu final al ascensiunii în dimensiunea a cincea poate fi problematic pentru că voi trebuie să FIȚI stăpânul gândurilor și emoțiilor voastre.

Mai mult de atât, tot ceea ce gândiți și simțiți vă crează realitatea. În dimensiunea a cincea fiecare gând și emoție a voastră se va manifesta instantaneu. Din această cauză este vital ca voi să câștigați stăpânirea asupra fricilor voastre. Cele două instrumente vitale cu care să vă câștigați stăpânirea asupra fricii, sunt INFORMAȚIA și IUBIREA NECONDIȚIONATĂ.

În plus, dacă informația pe care o primiți nu o ”simțiți” ca fiind iubire necondiționată, atunci respingeți-o și căutați o sursă de o frecvență mai înaltă. Din fericire, iubirea necondiționată nu este numai un antidot pentru frică, ea este și zidul de protecție care împiedică frica să intre în conștiința voastră.

Dacă suspectați frică, protejați-vă Plexul Solar pentru că el este zona în care cei 12 Nervi Craniali ai voștri se conectează cu pântecele vostru. Aceasta este zona din vehiculul vostru pământesc în care gândurile și emoțiile voastre fuzionează pentru a forma forme gând. Nu vreți ca nici un fel de gânduri de frecvență joasă să intre în templul sacru al vehiculului vostru pământesc.

Prin urmare, vă cerem ca atunci când recunoașteți emoția fricii în chakrele situate în partea de jos a vehiculelor voastre, să alegeți să percepeți tiparele energetice ale acelei informații cu cel de-al Treilea Ochi deschis. Frica nu poate penetra prin cel de-al Treilea Ochi al vostru. Prin urmare, nu veți fi afectați de percepția ei.

De fapt, vă puteți folosi cel de-al Treilea Ochi pentru a transfera orice mesaj de frică Inimii voastre Înalte. Inima voastră Înaltă va trimite iubire necondiționată în acel mesaj, emoție și/sau formă gând. Simplul gând de iubire necondiționată vă va proteja și vindeca de frică.

Da, frica poate fi vindecată pentru că este o creație umană. Începeți să vă gândiți la fiecare gând și emoție ca și la propriul vostru câmp de energie uman, deoarece câmpul vostru de energie în mod natural va căuta și va fuziona cu alte câmpuri de energie de aceiași rezonanță.

Atunci când sunteți stăpânul gândurilor și emoțiilor voastre, voi sunteți un creator conștient al formelor gând pe care le trimiteți în mediul vostru. Acele forme gând, care sunt cam ca și ”copiii respirației voastre”, caută alte câmpuri de energie și forme gând de o frecvență mai înaltă.

Pe măsură ce vă expansionați propria voastră frecvență interioară a conștiinței, veți câștiga o mai mare stăpânire asupra gândurilor voastre, iar emoțiile voastre vor fi mai pline de iubire. Prin urmare, formele voastre gând vor crea tipare energetice care curg către și/sau în fluxurile de lumină mai înalt dimensională.

Dacă intrați într-un flux de lumină mai înalt dimensională și păstrați o frecvență a conștiinței suficient de înaltă pentru a rămâne acolo, veți curge într-o frumoasă călătorie inter-dimensională. În această excursie veți fi în măsură să percepeți realitatea din multe puncte diferite ale perspectivei în același ACUM.

Aceste percepții multidimensionale vă trag percepția dincolo de timp, și, prin urmare, afară din Matricea 3D. Matricea 3D este proiecția holografică, ”jocul video 3D al pământului fizic”, în care ați intrat atunci când v-ați luat un corp fizic ”avatar” în Matricea 3D a Pământului.

Când sunteți în ACUM doar pentru un moment, voi aveți senzația de a percepe toate realitățile, gândurile, emoțiile și oamenii în totala unitate a ACUM-ului lui UNU. Ca și cum ați învăța un dans prin repetarea acelorași pași din nou și din nou, veți învăța sentimentul de a ieși din Matrice ”pășind afară din ea” din nou și din nou.

Apoi, când conștiința voastră se întoarce la undele Beta și voi re-intrați în Matrice, voi ȘTIȚI că ați fost undeva, ați făcut ceva, dar creierul vostru fizic nu poate intercepta sau face legătură cu acea frecvență înaltă a luminii/informației.

Prin urmare, voi știți că ceva s-a întâmplat, că ați fost undeva sau ați făcut ceva, dar creierul vostru 3D nu va fi în stare că ”citească” acea frecvență a tiparelor voastre de memorie. După ce ați repetat această experiență din nou și din nou, începeți să recunoașteți succesiunea de evenimente care vă conduc la a  elibera toate secvențele și a vă întoarce la simultanul ACUM. Această realizare vă va permite ca încet să câștigați stăpânire asupra procesului de a părăsi timpul.

Creierul vostru 3D nu va fi în stare să vă ghideze prin acest proces, dar vehiculul vostru pământesc da. Motivul pentru care vehiculul vostru pământesc va fi în stare să se predea la ceea ce creierul vostru nu poate, este că vehiculul vostru pământesc este amabalajul vostru animalic care este creat din exact aceleași elemente și elementali cinci dimensionali ca și planeta.

Prin urmare, micul vostru vehicul se poate racorda la planetă pentru a amplifica schimbarea energiei pe care planeta lui Gaia și toți locuitorii Ei o experimentează. Cei care au suficiente informații pentru a fi în stare să înțeleagă și să accepte valurile de energie de lumină mai înaltă se vor amesteca cu acest ACUM în care fiecare atom al lumii fizice începe să-și crească viteza de rotație.

Când vă acordați simultan la un câmp de energie atât de mic ca și a unui atom ȘI atât de vast cât o planetă, creierul vostru 3D devine atât de dezorientat încât se deconectează de la Matrice. Această deconectare este cam ca și cum ați scoate dopul de la o sticlă și apoi l-ați pune imediat înapoi.  

Această intensă schimbare de o clipă, vă resetează conștiința într-un ”scurt moment al ACUM-ului”. În acel ”scurt moment” experiențele vehiculului vostru pământesc sunt ”oprite”. Cu toate acestea, conștiința voastră se poate avânta liber din corpul vostru legat de timp și se avântă în frecvențele mai înalte ca și o rachetă.

Odată ce conștiința voastră poate percepe o clipire de ochi a a-temporalului ACUM, ea deschide un nou portal de lumină care anterior v-a fost necunoscut în viața voastră de zi cu zi. Acest portal inter-dimensional călătorește prin AICI și ACUM care este liber de timp și nu deține NICI spațiu. Există numai AICI. Există numai ACUM.

În AICI și ACUM se află toate realitățile la care conștiința voastră mai înaltă poate adera și cu care se poate conecta prin intermediul noilor portaluri pe care voi le-ați conectat la fluxul vieții voastre. ”Fluxul vieții” voastre este ”frecvența semnăturii” voastre. În frecvențele mai înalte nu sunteți recunoscuți după după numele sau înfățișarea voastră. Sunteți recunoscuți după frecvența semnăturii voastre.

Începeți să înțelegeți că VOI sunteți un câmp de energie care curge prin ACUM și care a ales să ”viziteze” frecvențele mai joase ale timpului și spațiului. Prin observația voastră mai înalt dimensională, înnăscută, voi puteți alege să trimiteți un nou flux de viață în timp și spațiu.

Cu toate acestea, sinele vostru fizic nu este conștient de aceste decizii. Vehiculul pământesc pe care voi îl purtați nu este decât ”costumul spațial” în care voi vă limitați imensul vostru câmp de energie astfel încât să puteți experimenta lumea fizică în mod direct.

Ambalajul fizic al energiei voastre este înconjurat și integrat cu nenumărate câmpuri de energie multidimensională, forme gând și fluxuri de lumină. Voi puteți percepe numai componentele pachetului vostru de lumină personal care rezonează la starea voastră de conștiință.

Din fericire, pe măsură ce vă acordați din ce în ce mai mult la propriul vostru pachet de energie, conștiința voastră poate să experimenteze din ce în ce mai conștient curgerea continuă a fluxurilor de lumină, portalurile, formele și/sau câmpurile de energie prin care voi călătoriți.

Aceste percepții pot fi destul de derutante dacă sunteți începători în a vă aminti SINELE vostru Multidimensional pentru că sunt nenumărate realități posibile, probabile, alternative și paralele care curg simultan prin dimensiunile mai înalte.

Ba mai mult de atât, toate experiențele au loc în ACUM. Mulți care sunt începători în aceste experimentări aleg ca imediat ”să închidă” acest ”ecran” al realității. Dar scurta experiență de necuprinsă bucurie, unitate, scop și iubire șoptește în inimile lor să ”încerce din nou”.

La fel cum voi puteți intra și ieși din apă pentru a vă obișnui cu temperatura ei, conștiința voastră va curge în și afară din aceste percepții de o frecvență mai înaltă până când vă obișnuiți cu acele frecvențe ale realității.

De fapt, percepțiile voastre asupra acestor lumi mai înalte vă pot apărea la început ca și cum v-ați uita la ele sub apă. Aceste lumi mai înalt dimensionale curg ca și algele marine, multe creaturi se mișcă asemeni peștilor, și toate extremele se estompează în curgerea lui UNU.

Noi, Familia voastră Galactică și Celestă suntem atât de fericiți să-i vedem pe voluntarii noștri pe Pământ începând să-și amintească ceea ce ei au știut dintotdeauna. Cu toate acestea, întunericul extrem care a trecut prin lumea lui Gaia a creat frică în corpul vostru. Acea frică v-a coborât conștiința și v-a pus vehiculul pământesc în poziția ”luptă/fugi”.

Acest lucru s-a petrecut atunci când v-ați prăbușit pe pista matricii voastre trei dimensionale. Cu toate acestea, dacă vă puteți aminti să priviți prin matrice, mai degrabă decât la iluziile care sunt reflectate de către matrice*, vă veți aminti să vă uitați după identificarea ”frecvenței semnăturii” la tot ceea ce percepeți.

Veți găsi întotdeauna ceea ce căutați pentru că voi creați de fapt calea către ceea ce doriți să ”găsiți”. Pe de altă parte, frecvențele semnăturii nu sunt iluzii. Frecvențele semnăturii sunt ”scheletul de lumină” al formei voastre, zonei voastre, planetei voastre, etc.

Pentru că NU există separare între VOI și lumea voastră, voi puteți să identificați numai acele câmpuri de energie care rezonează în spectrul câmpului vostru personal de energie. În același mod, pentru că NU există separare în ACUM, tot ceea ce se află în gama voastră de frecvență este sensibil la câmpul vostru de energie.

Dacă vreți să percepeți o realitate de o frecvență mai înaltă, este necesar să vă calibrați conștiința la frecvența acelei realități pe care doriți să o percepeți. Odată ce sunteți conștienți de ACUM, puteți alege să vă ”deconectați” de la câmpul de energie joasă expansionându-vă frecvența semnăturii într-o dimensiune mai înaltă.

Frecvența de o rezonanță mai joasă va continua să existe, dar voi NU veți mai participa la ea. De fapt, atunci când apare o astfel de situație, vă rugăm să trimiteți iubire necondiționată și Focul Violet în acea frecvență de rezonanță joasă. Apoi, vă asumați deplina responsabilitate pentru viața voastră.

Pe măsură ce conștiința voastră continuă să se expansioneze, responsabilitatea pentru ”viața voastră” se expansionează pentru a cuprinde viața familie voastre, viața comunității voastre, viața națiunii voastre, viața voastră planetară și viața sistemului vostru solar.

Prin această stare de conștiință v-ați întors la deplina amintire a a vieții voastre galactice și celeste, precum și a Misiunii pe care VOI ați ales să o îndepliniți în această încarnare importantă. Vă veți aminti și că ”Viața ESTE peste tot și întotdeauna”.

VIAȚA voastră vă spune:
-          CINE sunteți,
-          CE creați,
-          CÂND experimentați o inițiere,
-          UNDE are loc această inițiere și
-          DE CE ați ales să intrați în vehiculul vostru actual.

Amintiți-vă să vă uitați la viața voastră pentru că ea sunteți VOI.

Notă de la Sue:

Când am terminat de scris această canalizare, am conștientizat că stăteam la masa mea de birou în biroul meu scriind la calculator. Cu toate acestea, nu-mi puteam aduce aminte cum am ajuns acolo. Când am căutat în memoria mea, ultimul lucru pe care mi l-am putut aminti a fost că stăteam pe canapea împreună cu soțul meu discutând cu el și cu un prieten de-al nostru.

Dar cum am ajuns să stau la biroul meu? M-am ridicat și m-am dus în camera de zi să-l întreb pe soțul meu, ”Am adormit pe canapea în timp ce vorbeam?”

El mi-a răspuns ”Da, și prietenul nostru a plecat acasă.”

Bun, acea parte este rezolvată, dar cum am ajuns de la a adormi pe canapea, la a mă trezi, merge în biroul meu și a scrie mesajul de mai sus? Procesul de a mă trezi, merge în biroul meu și a scrie acest articol a dispărut până când m-am ”trezit” brusc și am spus ”Stai Sue, cum am ajuns aici la birou?”

Orice s-ar fi întâmplat între trezirea mea și finalizarea acestui mesaj NU a aderat la creierul meu 3D și a fost uitat complet de către creierul meu fizic. Mă întreb de câte ori pe zi ”cad” afară din timp și apoi revin în timp?

Poate că sunt pregătită să răspund la această întrebare pentru că de această dată nu am ignorat faptul că am ”fost plecată”, ”bi-locată” și/sau am părăsit timpul 3D. (SPER)

Am auzit doar, ”Ascensiunea ta progresează exponențial.”

”Mulțumesc Arcturienilor, asta este bine de știut/amintit!”

*”reflectată de către Matrice”

Sue: Care este diferența dintre viața reflectată de către matrice și viața noastră ”reală”?

Arcturienii: Dă-ne te rog definiția ta operațională despre ”viața reală”.

Sue: O foarte bună punctare dragi Arcturieni. Voi avea nevoie de ceva timp să mă gândesc la răspuns.


Arcturienii: Acordă-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a-ți aminti ceea ce deja știi.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.