luni, 18 mai 2015

Faza Purificării – Arhanghelul Metatron și Dimensiunea a 33 – a


De Anna Merkaba

Salutări tuturor! Înainte de a începe această canalizare aș dori să adaug o notă personală. Sper că toți o duceți fenomenal de bine! Știu că ultimele săptămâni au fost destul de agitate pentru mulți dintre voi. Cu multele schimbări care au loc și cu energia care se zbenguiește în toate direcțiile, multe emoții au fost eliberate și continuă să fie eliberate și contemplate în fiecare zi. Mult haos s-a desfășurat/se defășoară pe tot Pământul și totuși, în toată această turbulență adusă de haos poate fi simțită multă lumină și iubire care curge asupra și prin cele mai întunecate locuri de pe Pământ.

Pentru atât de mulți dintre voi miracolele abundă, așa cum îmi împărtășiți zilnic. Iar eu sunt ATÂT de recunoscătoare că simțiți schimbarea care are loc! Nu numai în propria voastră conștiință, ci și în conștiința celor din jurul vostru. Mulți se trezesc la adevărul a cine sunt ei și caută răspunsuri, și acesta este momentul în care voi intrați. Sunt atât de fericită să știu că atât de mulți dintre voi luați măsuri în direcția misiunilor voastre. Voi faceți cu adevărat o GIGANTICĂ diferență în fiecare moment al fiecărei zile!Și din fundul inimii mele vă mulțumesc foarte, FOARTE mult că SUNTeți, vouă tuturor pentru că umblați pe acest pământ oricât de bizar ar putea să ni se pară acest lucru tuturor în acest moment.


Una peste alta, ne deplasăm în direcția cea BUNĂ și multe surprize și schimbări minunate, pentru care mulți dintre noi s-au muncit, se manifestă și sunt pe cale să se manifeste în realitățile noastre. Faceți o treabă extraordinară! Și vă iubesc pe toți atât, atât de mult și vă transmit din nou mulțumiri din toată inima pentru transmiterea și difuzarea luminii și a energiilor înălțătoare pe care le primiți celor din jurul vostru.

Acum, acestea fiind spuse, aici aveți mesajul pe care l-am primit de la Arhanghelul Metatron și Dimensiunea a 33 – a.

Faza de purificare a celor determinați a atins apogeul de bunăvoință și putere a adevărului. Faza de purificare a celor aleși a fost încheiată și un nou set de decrete universale au fost dăruite celor care au ales să facă parte dintre sufletele care au dorit să ia parte la numitul experiment. Într-adevăr vălul uitării se subțiază zilnic pentru voi acum, permițând mai multă lumină, permițând mai multă bunăvoință, permițând o mai mare înțelegere a sinelui și tot ceea ce trebuie să strălucească prin și în psihicul vostru și al tuturor celor ce staționează pe Gaia.

Într-adevăr, experimentul a fost unul fenomenal, iar experiențele spicuite de către privitorii numitelor realități au fost acumulate, procesate și documentate în înregistrările Akashice pentru eternitate.

Pentru că, prin experimentarea durerii și suferinței, prin experimentarea efervescenței și bucuriei, prin experimentarea bunăvoinței și păcii, prin experimentarea tuturor octavelor emoționale ale spectrului înțelegerii umane de A FI, a fost formată o nouă cunoaștere în învățătura universală.

O nouă cunoaștere și înțelegere a structurilor emoționale ale FIinței. Pentru că planeta pe care voi vă aflați acum este un paradis unic, un paradis unic în care voi sunteți în măsură să experimentați FIința care sunteți! FIind prin roller-coasterul emoțional predominant pe planeta voastră.

Fiind capabili să experimentați întregul spectru al roții emoționale, libertatea alegerii, libertatea co-creației. Pentru că într-adevăr așa este, pentru că într-adevăr, voi toți cei care sălășluiți acum pe Gaia, toți cei care au făcut, fac și nu au făcut niciodată parte din experimentul roții umane a karmei, voi toți ați ales să experimentați numitele realități, prin vehiculul de exprimare pe care voi îl numiți corp uman.  

Lumea în care voi sălășluiți, matricea experimentală dacă vreți, v-a permis tuturor să experimentați ceea ce voi v-ați dorit, să experimentați ceea ce într-adevăr a fost necesar și dorit de către sinele voastre mai înalte în scopul de a culege, crește și expansiona conștiința a ceea ce voi sunteți. Cu toate acestea, a sosit timpul să vă treziți la ceea ce sunteți cu adevărat, eliberând ultimii biți de moloz și neînțelegere/înțelegere greșită a bunăvoinței, forței și puterii voastre. Pentru că, într-adevăr, voi toți sunteți ființe puternice mărețe! Co-creatori măreți puternici a ceea ce doriți să vedeți manifestându-se în lumea voastră.

Și astfel, așa ca întotdeauna, dorim să vă reamintim să vă păstrați echilibrați/stabili în bunăvoința voastră, să vă păstrați echilibrați/stabili în întâlnirile voastre cu tot ceea ce vedeți, în tot ceea ce vă scăldați zilnic, în toate spectrele ”pozitive” sau ”negative” ale activităților voastre de zi cu zi.

Fiți atenți la ceea ce citiți, fiți atenți la toate activitățile care se defășoară cu rapiditate în lumea voastră, înțelegând tot timpul că, ceea ce pare a fi haos, este construirea ordinii, a ordinii prin haos, așa cum v-am spus și înainte. Astfel, vă comandăm, vă iubim și ne înclinăm în fața voastră, pentru că voi sunteți într-adevăr Maeștrii ai Divinului, voi sunteți Maeștrii a Ceea Ce Este, voi sunteți cei care scrieți istoria umanității în timp ce respirați, în timp ce mergeți, în timp ce vorbiți, în timp ce gândiți, în timp ce dansați, în timp ce dormiți, în timp ce inventați, în timp ce CREAȚI.

Tot ceea ce voi sunteți, este Tot Ceea Ce Este. Tot Ceea Ce Este, este ceea ce voi sunteți! Rămâneți în echilibru/fermi în mersul vostru în timp ce vă îndreptați către eliberarea din amnezia care v-a învăluit la intrarea în această lume. Rămâneți fermi/în echilibru și permiteți, permiteți toate minunatele întâlniri cu sinele voastre mai înalte, precum și ca bunăvoința adevărului a ceea ce voi sunteți să se reverse în psihicul vostru. Înțelegeți că sunteți pregătiți, pregătiți să vă treziți pe deplin, pregătiți să vă luați locul care vi se cuvine în Univers ca și co-creatori, ca și dumnezei, pentru că într-adevăr sunteți! Credeți, știți și amintiți-vă. Amintiți-vă, știți și FIȚI în momentul eternității, FIȚI tot ceea ce ați venit aici să FIȚI.

Stați în echilibru, aveți grijă la pace și armonie prin înțelegerea necondiționată a tuturor culorilor din spectrul vieții. Toate culorile din spectrul vieții și roata emoțională a experienței umane.

Să știți că noi mergem cu voi, umăr lângă umăr și mână în mână. Să știți că așa este. Pentru că așa este!


Asta este tot ce avem pentru voi acum. Vă iubim. Suntem cu voi, la revedere pentru acum.


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.