miercuri, 27 mai 2015

Călătoria –Arcturienii


De Suzanne Lie

Dragi Arcturieni,
Ne puteți spune ce se întâmplă?

Preaiubiților,
Vă răspundem vouă și tuturor celor care citesc această transmisie. DA, ESTE ceva ce vi se întâmplă VOUĂ TUTUROR. Toată lumea primește frecvențele mai înalte ale energiei care se mișcă în și prin corpurile voastre într-un mod trans-mutațional ciudat.

S-ar putea spune că învelitoarea protectoare a câmpului de energie mai jos dimensional care a fost plasată în jurul corpurilor voastre la naștere, începe să cadă. Nimeni nu știe nimic despre această învelitoare de protecție, deoarece este o componentă naturală a anatomiei voastre fizice.

Cu toate acestea, anatomia voastră se transmută de la frecvența voastră fizică, trei dimensională pe care ați cunoscut-o întotdeauna, într-o frecvență ușor mai înaltă, pe care ați putea-o numi eterică. Cu toate acestea, deoarece voi experimentați cea mai mare parte a lumii în funcție de percepția voastră asupra lumii, s-ar putea să nu vă dați seama de această schimbare deoarece și lumea se schimbă deodată cu voi.

Acum, aici termenul nostru de ”voi toți” se schimbă. Nu toți, adică umanitatea ca întreg, vor avea aceiași experiență. Ba mai mult, NU veți avea toți această experiență în același ACUM. Prin urmare, le vorbim în primul rând voluntarilor noștri care și-au luat o formă fizică pentru a o ajuta pe Gaia.

Voi, voluntarii noștri în a purta corpuri umane formate din aceleași elemente ca și corpul planetar al lui Gaia, v-ați luat aceste forme pentru că v-ați oferit voluntar să trăiți în ”antrenare” cu Gaia. Atunci când trăiți în antrenare cu planeta, pe măsură ce vă transmutați elementele propriului vostru corp uman într-o frecvență mai înaltă, o ajutați pe Gaia să-și transmute corpul Său planetar într-o frecvență mai înaltă.

Simultan, pe măsură ce Gaia își transmută planeta într-o frecvență mai înaltă, voi rămâneți în aliniere/antrenare cu frecvența mai înaltă a Pământului. Prin urmare, pe măsură ce voi permiteți acestor câmpuri de energie mai înaltă să vă transmute corpul uman, voi faceți acest lucru în parteneriat cu Gaia. Simultan, pe măsură ce corpul lui Gaia se transmută într-o frecvență mai înaltă, voi rămâneți în aliniere cu acea schimbare.

Așa cum o mișcare este inițial înceată pentru a face o piatră să se miște din locul ei pe care îl ocupă de mult ”timp”, la fel de încet este și impulsul de începere a recalibrării corpului vostru la frecvența miezului. Spunem ”frecvența miezului” pentru că această schimbare începe din interiorul miezului coloanei voastre vertebrale și își face încet loc spre periferia corpului vostru.

Mulți dintre voi ați simțit trezirea energiei voastre Kundalini în miezul coloanei voastre vertebrale chiar și pentru destul de puțin din timpul vostru. Acum, acea senzație începe să curgă în susul și în josul coloanei voastre vertebrale, iar voi o simțiți în întregul vostru corp. Cu toate acestea, creierul vostru trei dimensional nu este calibrat să primească aceste informații.

Dacă vă expansionați conștiința în undele alfa, conștiința patru dimensională, veți simți o senzație de furnicături prin corp, însoțită de un sunet bâzâitor în urechi care pare să fie din ce în ce mai puternic în fiecare zi. Acel sunet pare să ”bâzâie” pentru că creierul vostru trei dimensional nu poate traduce sunetele acestei realități mai înalt dimensionale.

De exemplu, este posibil să auziți un mesaj de 8.000 de Hz, dar nu va fi nici un ”ton” pentru el. Auzul vostru va experimenta probabil această frecvență ca pe un bâzâit. Cu toate acestea, mulți dintre copiii din ACUM-ul vostru se nasc cu capacitatea de a-și calibra atenția la frecvențele mai înalte astfel încât să le poată percepe conștient.

Urechile fizice ale celor mai mulți din generațiile mai în vârstă sunt calibrate pentru a auzi doar sunetele a căror frecvență este între 500 Hz și 4000 de Hz. Sub și deasupra acestor frecvențe sinele vostru fizic poate auzi doar un bâzâit în frecvențele mai înalte și o senzație în corpul vostru pentru frecvențele mai joase. Același lucru este valabil și pentru vederea voastră fizică. Așa cum vehiculul vostru pământesc poate auzi doar miezul/gama medie, tot așa poate percepe doar miezul viziunilor.

Acesta este ACUM-ul în care Sinele vostru interior Mai Înalt vă ajută să vă recalibrați percepțiile prin recalibrarea conștiinței voastre. Toate percepțiile voastre se bazează pe starea voastră de conștiință. Când conștiința voastră rezonează la undele beta, voi puteți percepe doar lumea fizică trei dimensională.

Când conștiința voastră rezonează la undele alfa, puteți percepe realitatea patru dimensională, dar numai dacă vă dezactivați percepțiile voastre trei dimensionale (să vă închideți ochii, de exemplu). În toate încarnările voastre de după căderea Atlantidei, voi ați fost învățați să credeți că numai percepțiile voastre fizice, 3D erau reale.

În perioada de vârf a Atlantidei și înainte de aceasta, frecvența de rezonanță a lui Gaia era mai înaltă. Prin urmare, oamenii puteau percepe cu ușurință dimensiunea a patra în timp ce erau în starea de veghe de zi cu zi. După ce Gaia a fost aproape distrusă la căderea Lemuriei și apoi la căderea Atlantidei, frecvența Pământului a căzut în dimensiunea a treia.

De atunci, majoritatea oamenilor au putut percepe dimensiunea a patra numai atunci când corpul lor fizic dormea sau în timpul meditației. Motivul pentru această schimbare în percepție este dată de faptul că, modul în care cineva își atașează forma la orice realitate dată este prin alinierea conștiinței sale cu frecvența acelei realități. De exemplu, există o versiune cinci dimensională a Pământului, dar voi o puteți percepe numai atunci când conștiința voastră este calibrată la dimensiunea a cincea.

Cu toate acestea, datorită faptului că conștiința colectivă pe Pământ este în creștere, mulți dintre voi începeți să percepeți acest Pământ cinci dimensional atunci când sunteți în meditație profundă. Din cauza faptului că voi purtați un corp trei dimensional, voi puteți percepe Pământul cinci dimensional numai în timp ce conștiința voastră este calibrată la frecvența celei de-a cincea dimensiuni.

Ba mai mult de atât, din cauza faptului că voi aveți ”obiceiul” și ”credința” că ”numai lumea fizică este reală”, creierul vostru 3D interpretează experiențele voastre pe Pământul cinci dimensional drept ”imaginația voastră” sau ”un vis”.

Una dintre cele mai provocatoare componente ale ascensiunii voastre va fi să ignorați semnalele creierului vostru fizic și să acordați atenție semnalelor minții voastre multidimensionale. Dificultatea este că voi nu vă puteți vedea mintea multidimensională din cauza faptului că frecvențele joase nu pot percepe frecvențele mai înalte.

Bineînțeles, nu vă puteți vedea nici creierul fizic, pentru că acesta este închis în craniul vostru. Cu toate acestea, deoarece ”creierul vostru fizic” face parte din realitatea voastră consensuală, toată lumea știe că are un creier, și că ar muri instantaneu fără el. Așa că, toată lumea crede că are un creier fizic, chiar dacă nu-l poate vedea.

Pe de altă parte, NU face parte din realitatea consensuală trei dimensională faptul că toată lumea are o minte multidimensională. Dar, deoarece dimensiunile mai înalte pot percepe aceiași frecvență sau frecvențele mai joase, vă PUTEȚI percepe mintea multidimensională prin intermediul percepțiilor voastre cinci dimensionale.

Sinele vostru cinci dimensional poate privi și prin craniul vostru 3D pentru a vă vedea creierul. De fapt, sinele vostru cinci dimensional vă poate percepe cu ușurință întregul vostru sine 3D, dar sinele vostru fizic nu vă poate percepe sinele cinci dimensional.

Dar, dacă aveți un vis sau o meditație mai înalt dimensională conștiința voastră se va expansiona în dimensiunea a cincea, iar voi veți fi în măsură să vă percepeți Corpul de Lumină cinci dimensional. Din fericire, atunci când dormiți sau sunteți în meditație profundă, conștiința voastră se expansionează dincolo de corpul vostru fizic.

Avantajul meditației este că puteți documenta ceea ce s-a întâmplat în timpul meditației sau imediat ce vă întoarceți la conștiința voastră trei dimensională. Prin urmare, chiar dacă, probabil, veți uita ceea ce s-a întâmplat în timp ce erați în stările mai înalte ale meditației voastre, veți avea ”dovada” a ceea ce ați experimentat.   

Desigur, vă puteți documenta visele, ceea ce este destul de util. Cu toate acestea, trebuie să vă treziți imediat după vis sau îl veți uita probabil în timp ce creierul vostru 3D se focalizează asupra lumii fizice.

De-a lungul ”timpului” vostru au existat mulți ”mediumi” care au putut percepe lumile mai înalte. Din nefericire, pentru o mare parte din ”timpul” dintre căderea Atlantidei și ACUM-ul vostru prezent realitatea consensuală nu a crezut că acești oameni aveau dreptate.

Oamenii care puteau experimenta în mod conștient dimensiunile mai înalte au fost adesea etichetați cu nume derogatorii și adeseori pedepsiți sau uciși. Forțele întunecate ale omenirii care au guvernat mulți ani după căderea Atlantidei, au putut percepe doar dimensiunea a treia din cauza faptului că conștiința lor era prea joasă.

În consecință, dacă cineva putea percepe ceea ce cei întunecați NU puteau percepe, autoritatea acelei persoane era pusă la îndoială. Mai rău încă, cei întunecați au proclamat adeseori că energiile ”psihice” erau diavolești. Ceea ce este foarte interesant, pentru că ”diavolul” era singura ființă pe care cei întunecați au putut-o vedea și pe care au venerat-o.

Oamenii întunecați au venerat ființele planului astral mai jos dimensional pentru că acestea rezonau la o dimensiune ușor mai înaltă decât a lor. Aceste ființe astrale joase puteau să-i perceapă cu ușurință pe întunecații trei dimensionali și au căutat să-și unească forțele cu ei.

Odată ce oamenii întunecați au permis accesul acestor ființe astrale mai jos dimensionale în conștiința lor, ei au câștigat o putere întunecată asupra altora. În tandem cu ființele astrale joase, acești oameni întunecați au putut să dea foc unor obiecte fizice cu ajutorul minții lor, să facă schimbări în lumea fizică și chiar să intre în mințile altor oameni care venerau puterea asupra altora.

Aceste ființe astrale ”strigoi” au putut intra în corpurile și/sau conștiința oamenilor care le percepeau și au permis ca atenția lor să fuzioneze cu câmpul de energie al planului astral de jos. Aceste ființe astrale întunecate își puteau schimba forma, lucru care i-a impresionat foarte tare pe oamenii întunecați, și le-au dat informații despre lumea fizică.

Oamenii din partea întunecată le-au venerat pe aceste ființe astrale joase pentru că au fost impresionați de puterea lor asupra altora. Oamenii întunecați au vrut să aibă putere asupra altor oameni, așa că le-au permis ființelor astrale joase să câștige putere asupra lor.

Cei întunecați nu și-au dat seama că ființele astrale joase erau doar pachete de energie care au fost dezvoltate mai întâi în dimensiunea a treia. Ei nu știau că dacă nimeni nu hrănește acel pachet de energie întunecată, pachetul moare. Ei știau doar că atunci când venerau aceste entități întunecate, puteau câștiga un anumit control asupra lumii lor trei dimensionale.

Când acești oameni ”putere asupra altora” au murit, ei au intrat în colectivul TUTUROR ființelor astrale joase, întunecate, crude, care rezonau la cea mai joasă frecvență a aurei lui Gaia. După mulți eoni de cruzime, război, tortură și suferință, câmpul astral jos al lui Gaia a devenit dens cu acești întunecați cruzi.

Acest plan astral de jos nu a fost umplut cu Diavoli creați de Dumnezeu, ci cu Diavoli creați de omenire. Cu toate acestea, conducătorii întunecați le-au spus oamenilor needucați, vulnerabili că Dumnezeu a creat acești Diavoli care le-ar provoca mult rău lor și familiilor lor dacă nu s-ar supune. Deoarece acești conducători întunecați au devenit conducători în comunitatea lor sau chiar în biserica lor, oamenii au început să creadă că puterea asupra altora era o modalitate bună pentru a deveni conducător.

Ceea ce se întâmplă în acest ACUM este că pendulul a început să se balanseze dincolo de polaritatea întunericului în polaritatea luminii. Partea dificilă a unei realități polarizate trei dimensionale este că aceasta poate rămâne în întuneric pentru un ”timp” îndelungat.

Partea frumoasă a unei realități polarizate, trei dimensionale, este că aceasta se va întoarce în cele din urmă la Lumină. Unul dintre principalele puncte de cotitură a început în August 1987 cu Convergența Armonică.

Motivul principal pentru care Convergența Armonică a devenit un punct de cotitură a fost din cauza faptului că atât de mulți oameni s-au adunat împreună ca să mediteze pentru iubire, pace și lumină încât au creat o schimbare în realitatea consensuală trei dimensională.

Această forță colectivă de forme gând pozitive, iubitoare care au fost create de către oameni au ajutat la ”schimbarea direcției valului” de la conștiința separării la conștiința unității. Acest câmp de energie colectiv a aprins și speranța în inimile omenirii.

Acesta a marcat, de asemenea, și începutul sfârșitului celor întunecați. Știm că deceniile care au trecut de la sfârșitul anilor 1980 până ACUM au părut a ține o veșnicie pentru cei care au trecut prin propaganda ”în cine aveți încredere”.

Vă spunem la TOȚI, în cine ar trebui să aveți încredere este propria voastră expresie mai înalt dimensională a SINELUI. Așa cum ați învățat să meditați pentru unitate și pace, vă rugăm să vă amintiți să meditați pentru UNIREA cu propriul vostru SINE mai înalt dimensional.

Sinele vostru mai înalt vă va păstra ancorați în dimensiunile mai înalte și, totodată, vă va oferi o frecvență de siguranță în care să vă puteți relaxa. Pentru că lăcomia, întunericul, războaiele și minciunile v-au condus lumea pentru atât de multă vreme, este ușor ca voi să deveniți nerăbdători.

Vă rugăm să vă amintiți că nerăbdarea este o formă de frică care vă poate coborî conștiința. Pentru că voi percepeți realitățile care rezonează la frecvența stării voastre de conștiință, asigurați-vă că vă mențineți conștiința în dimensiunea a patra de sus și a cincea.

Apoi, dacă temporar vă pierdeți în frica și întunericul trecutului, propriul vostru SINE Mai Înalt vă va ajuta să rămâneți în legătură constantă cu iubirea necondiționată și lumina multidimensională a dimensiunilor mai înalte.

Cel mai important, ceea ce credeți este ceea ce percepeți. Dacă credeți că lumea voastră este plină de frică, furie și durere, asta este ceea ce creierul vostru 3D va căuta. Creierul vostru 3D are un acord cu gândurile voastre în care, creierul vostru va crede ceea ce gândurile voastre îi vor spune să creadă.

Dacă veți avea numai gânduri de cât de dificilă este viața, creierul vostru 3D va căuta percepțiile care dovedesc acele gânduri. În acest caz, gândurile și percepțiile voastre vă vor dovedi că lumea este un loc întunecat și înfricoșător.

Pe de altă parte, dacă credeți că viața este bună  și că în fiecare zi lumea voastră face tot ce poate mai bine pentru a crea o realitate mai bună, creierul vostru va spune percepțiilor voastre să caute dovezi că lumea este bună și că devine din ce în ce mai bună pe zi ce trece.

Sperăm că acum puteți înțelege mai bine modul în care VOI sunteți creatorul realității voastre. Tot ceea ce puteți concepe există, dar îl veți percepe numai dacă credeți în el. Mai mult, dacă credeți că ceva există, creierul vostru trei dimensional, sau mintea voastră multidimensională, vă va ajuta să experimentați ceea ce nu puteți percepe înainte de a crede.

De exemplu, când gândurile voastre spun ”viața este bună” sau ”viața este rea”, creierul vostru 3D face o căutare pentru a găsi dovezi că gândurile voastre sunt corecte. Bineînțeles, uneori viața ESTE bună și uneori viața ESTE rea. Ambele realități există simultan în milioanele și trilioanele de versiuni ale realității.

Voi trăiți într-un magazin imens în care puteți ”cumpăra” orice realitate. Fiecare realitate rezonează la o anumită stare de conștiință. Voi mișcați ascensorul acestui magazin în sus și în jos prin schimbarea stării voastre de conștiință. Dacă vreți să ”cumpărați” o realitate cinci dimensională, este nevoie să vă calibrați conștiința la dimensiunea a cincea.

Vă amintiți când erați UNA cu sinele vostru mai înalt dimensional și ați ales să ”cumpărați” aventura unei realități trei dimensionale? Ați crezut că ați putea să o ajutați pe Gaia, așa că ați intrat în această aventură.

Apoi, v-ați luat mai multe încarnări și/sau mai multe dezamăgiri decât ați putea număra pentru a vă îndeplini misiunea. Din fericire, acum că vă conectați din nou cu SINELE vostru mai înalt dimensional, nu mai sunteți la parter privind în sus.

Mai degrabă, VOI sunteți în ACUM-ul lui UNU, care vă oferă o ghidare constantă prin labirintul vieții în și a ascensiunii dincolo de iluziile celei de-a treia dimensiuni.

Binecuvântări dragilor,
Sunten cu voi ACUM,
Arcturienii și Familia voastră Galactică




Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.