joi, 28 mai 2015

Actualizare 28 Mai 2015



Astăzi aș vrea să vă atrag atenția asupra a două aspecte. Poate că unii dintre voi experimentați o ciudată, dar profundă, stare de separare, de înstrăinare, ca și cum legăturile voastre cu tot ceea ce vă înconjoară, inclusiv cu Sinele vostru s-ar fi rupt. Ca și cum totul vă devine brusc străin și ați trăi într-o lume pe care nu o mai înțelegeți. Sau pur și simplu, simțiți că ego-ul vostru o ia la vale.

Această stare de separare are de-a face tocmai cu ego-ul, principalul responsabil cu supraviețuirea noastră ca indivizi în dimensiunea a treia, în Matricea hologramă a Pământului. Schimbările care au loc la nivel de frecvență a energiei au de-a face tocmai cu ego-ul, cel care până acum ne-a asigurat experimentarea stării de separare de care aveam nevoie pentru a putea ”trăi” în vechea energie.

Pentru că această stare mi s-a părut cumva opusă direcției în care mergem, spre unitate nu o separare și mai profundă, am întrebat ce se întâmplă pentru că mintea mea umană pare a o fi luat pe arătură. Răspunsul primit a fost ”Ai uitat că noaptea este cea mai neagră tocmai înainte ca zorii să-și facă apariția și Soarele să răsară?”

Hmmm ... am aplicat acest principiu doar în ceea ce avea legătură cu ”noaptea neagră a sufletului” asociind-o cu anumite stări sufletești de zbucium, durere, suferință, dar cum starea mea emoțională este relativ calmă, nu m-am gândit la o asemenea schimbare. Deși este adevărat că zilele acestea am lucrat destul de mult cu ego-ul și părea într-o stare de calm și ”la locul lui”.

Deci, dacă starea de separare se manifestă, este semn bun că ne îndreptăm tocmai în direcția opusă, spre unitate și că ceea ce experimentăm acum este conștientizarea acestui fapt. Ne luăm rămas bun de la un ”instrument” împreună cu care am călătorit nenumărate vieți și facem pasul spre conștiința unității și experimentarea ei în realitatea noastră curentă.

Al doilea aspect are legătură cu discernământul și vigilența noastră. Vă rog frumos să NU luați de bun orice citiți doar pentru că cineva ”la modă” a spus sau scris. Și aici mă includ și pe mine însămi. Dacă NU rezonați cu ceva ce eu spun sau scriu, înseamnă că pentru voi NU este adevărat. NU experimentăm toți aceleași lucruri în același moment.

Sunt însă unele lucruri de bază care nu-și schimbă modul de a funcționa și aceasta are legătură cu modul în care are loc Creația. NU uitați că, ”acolo unde merge gândul, merge și energia” și dacă îi mai adăugăm și emoția, am creat o formă gând care SE VA MANIFESTA.

Am citit ieri pe un blog, nu contează care, dar este unul ”la modă” acum, următoarea formulare ”De multe ori mi se pare că, cu cât mai mult vorbim despre ceva care nu s-a întâmplat/petrecut, cu atât posibilitatea ca (acel ceva) să se producă este mai mică, deoarece energia din jurul lui a fost epuizată/consumată deja.”  

Am o întrebare pentru voi: Poate fi energia epuizată/consumată? Prin faptul că discutăm despre un anumit eveniment catastrofal, care este POSIBIL să se producă, îi diminuăm șansa să se producă (pentru că i-am fi epuizat energia) sau i-o amplificăm pentru că începem să discutăm tot mai mulți și mai pe larg despre el?

Da, există posibilitatea să diminuăm probabilitatea producerii lui dacă o facem în mod CONȘTIENT și CREĂM alternative la acel eveniment nu să-l teoretizăm în genul ”drobului de sare” ca să îi ”epuizăm/consumăm energia”. Ar cam fi cazul să devenim ceea ce am venit să fim: CREATORII CONȘTIENȚI ai realității noastre. Nu vă mai lăsați prinși și tărâți în frică de tot felul de concepte ”interesante” doar pentru că au fost enunțate de ”autorități” în materie. NU EXISTĂ NICI O AUTORITATE MAI PRESUS DE NOI ÎNȘINE.

Cereți asistența Sinelui vostru în ORICE citiți și cereți-i să vă semnaleze falsul din ceea ce citiți/auziți/vedeți. Este cea mai sigură cale de a vă pune la adăpost de ”virușii” intenționați sau neintenționați care abundă acum în jurul nostru al tuturor. Fiecare dintre noi poate ”greși” la un moment dat în interpretarea unor semne, dar dacă avem ”anti-virusul pornit”, probabilitatea de a ne ”infecta” scade.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.