sâmbătă, 23 mai 2015

Actualizare 23 Mai 2015



Unii ați început să simțiți deja de 2-3 zile valuri energetice noi care s-au manifestat prin ceea ce numim acum ”simptome ale Corpului de Lumină”. Adică, dureri de cap, presiune foarte puternică la nivelul capului, în urechi, ca și cum auzul ar vrea să vă iasă afară din cap și vă sparge timpanele din interior spre exterior, dificultăți majore în focalizarea privirii, sau pur și simplu o stare de presiune generală care nu are nici o cauză aparentă.

Simptomele nu se opresc aici, deoarece fiecare suntem un aspect diferit al Divinului și fiecare avem de realizat/împlinit obiective diferite, așa că manifestările pot fi și și sunt diferite. Dacă nu ați avut aceste simptome, poate ați avut stări similare diareei sau un refuz al corpului de a urma același comportamente pe care le-a avut până acum, aducându-vă într-o stare de confuzie care vă îndeamnă să faceți o vizită la medic. Dacă așa simțiți, faceți-o.

Toate aceste manifestări au loc datorită faptului că suntem pe cale să realizăm o nouă integrare a unor aspecte mai înalt dimensionale ale Sinelui nostru. Deși, aparent, ar putea să vi se pară că ați luat-o înapoi ca racul, amintiți-vă că atunci când săream la groapa cu nisip ne dădeam cât mai în spate posibil ca să ne putem lua avânt și să facem o săritură cât mai lungă. Cam asta facem și acum, dar saltul va fi energetic și manifestarea lui va fi pe măsura saltului pe care îl putem face.

Lăsați ca toate aceste ”slăbiciuni” să treacă și priviți-le cu iubire și recunoștință că vă ajută să înaintați pe Calea pe care singuri ne-am ales-o. Nu vă lăsați prinși în ele, ci mai degrabă căutați să le observați fără nici o judecată lăsându-le să curgă și trimițându-le Iubirea și Recunoștința voastră. Ele nu sunt aici pentru a fi împotriva noastră, ci în folosul nostru.

Nu uitați că avem tot ajutorul de care avem nevoie, deoarece Sinele nostru și aspectele noastre care vin la integrare nu doresc să ne provoace suferință, dimpotrivă. Stați cât de centrați puteți în voi înșivă și nu vă lăsați ”agățați” de problemele care nu au, de fapt, nici o legătură cu voi și cu Cine Sunteți cu Adevărat. Cei care simțiți că puteți și doriți să dați o mână de ajutor celor din ”jurul” vostru, faceți-o, trimițând cât mai multă Lumină și Iubire, precum și Focul Violet in iluzie.


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.