vineri, 22 mai 2015

Actualizare 22 Mai 2015



Va fi din ce în ce mai greu pentru cei care au pornit pe calea trezirii lor, pe calea evoluției lor spirituale și care mai sunt încă profund legați de/supuși dogmelor bisericii. Trezirea și evoluția presupun întoarcerea individului la SINE, întoarcere pe care o poate realiza doar SINGUR fără nici un intermediar, cu sau fără sutană.

Am spus de nenumărate ori că nu te poți sătura cu ceea ce mănâncă altul/alta și nici ”ușura” doar prin faptul că altcineva o face; este ceva ce nimeni nu poate face în locul tău/meu. Exact la fel este și problema cu trezirea. Nu se poate trezi nimeni în locul meu/tău. Și nici nu poți sluji la doi stăpâni. La un moment dat, că vrei că nu vrei, va trebui să faci o alegere.

Biserica și dogma ei te învață că eși mic, slab, păcătos și că trebuie să te supui cuiva. Și lista celor cărora trebuie să te supui este cam lungă. Interminabilă aș zice, dar cu siguranță tu nu ești pe propria ta listă. În același timp, spiritualitatea vine și-ți spune că ești nelimitat, puternic și pur în esența ta și că nu trebuie să te supui decât Iubirii care TU EȘTI. Cam greu de pus una lângă alta.

Biserica și dogmele ei te limitează, iar spiritualitatea îți redă aripile care ți-au fost cu bună știință tăiate. Una te înlănțuie, cealaltă te înalță. Una îți spune că ești un muritor nevolnic, cealaltă îți spune că ești o minunată Ființă de Lumină Eternă pentru care moartea nu există. Una urmărește să te îngenuncheze, cealaltă să te elibereze.

Acesta este adevăratul haos care se va manifesta în curând, se manifestă deja, în mințile multora. Și numărul lor crește pe zi ce trece. Energiile din ce în ce mai înalte vor dezvălui tot mai clar întunericul care s-a ascuns în biserică și în dogmele ei. Manipularea este atât de evidentă, iar semnele trezirii au început să apară și în această ”zonă crepusculară”.

Cineva îmi spunea acum ceva vreme că a îndrăznit să-i vorbească preotului la spovedanie despre preocupările sale spirituale. Iar preotul a pus-o să se ”spele” de acest ”păcat” prin repetarea de un anumit număr de ori a uneia sau mai multor rugăciuni. Dilema ei era ce să facă acum. I-am recomandat să-și asculte imboldul inimii. Punându-mi această întrebare mi-a fost clară nehotărârea ei.

Nu vă așteptați ca biserica să capituleze atât de ușor. Ce o va ține în viață dacă marea masă a credincioșilor ei va vedea dincolo de minciunile și manipulările ei? A fost în stare să inițieze războaie, să ardă pe rug mii și mii de nevinovați, să distrugă biblioteci întregi care ar fi putut fi o amenințare pentru ea arătând, dovedit științific, ADEVĂRUL.

Adevărul meu și adevărul tău pot trăi liniștit unul lângă altul. Al bisericii NU. NU vă lăsați prinși sau atrași în astfel de ”lupte” inutile. Cei prinși în urzeala bisericii poate vor vedea, poate nu, adevărul. Dar asta nu este treaba mea/ta, este treaba FIECĂRUIA. Dăruiți Iubirea Necondiționată împreună cu Focul Violet tuturor celor care simțiți că au nevoie de ele pentru a-și găsi PROPRIA lor cale. Oricare ar fi aceasta. Onorați Divinitatea din fiecare, fie că el/ea și-o vede, fie că nu. TU, cel care o vezi, ONOREAZ-O!


Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.