joi, 2 aprilie 2015

Suntem Toți UNA! Nu Există Separare!



De Bob Fickes

Noi credem că suntem singuri. Credem că suntem izolați și separați de lumea din jurul nostru. Credem că durerea noastră este unică și că nimeni nu înțelege ce simțim. Dar aceasta este tot iluzia gândirii că suntem un val izolat de ocean. Orice simțim noi, și oceanul poate simți. Orice simțim, bun sau rău, este în oceanul prin care noi călătorim. Nu ne aparține. Pur și simplu se află în acel loc și odată ce vom trece de el nu îl vom simți din nou. Când sufletul nostru găsește ceva murdar, cel mai bine este să facem tot ce putem mai bine pentru ca să-l curățăm. Niciodată nu luați nimic personal. Atunci când luăm lucrurile personal, credem că sunt ale noastre. Când credem că sunt ale noastre, devine din ce în ce mai greu să le dăm drumul. Gânditul că ar fi ale noastre este ca și lipiciul. Se poate lipi de noi pentru o lungă perioadă de timp. Când ne dăm seama că nu ne aparțin și le vedem doar ca pe o murdărie în casa noastră, putem lua o mătură și să o măturăm afară din casă!

Murdăria karmei este peste tot. Dacă nu ne supără murdăria și doar facem tot ceea putem pentru a ajuta la curățarea ei, ne vom simți mai bine și lumea va fi un loc mai curat decât înainte. Valul individual al sufletului nostru este direct conectat cu întregul ocean din care vin toate valurile. În zorii Iluminării ne dăm seama că fiecare val este conectat cu noi. Sufletul nostru Divin este un ocean, nu un val izolat de la suprafață. Noi suntem direct conectați cu toată lumea și cu tot ceea ce ne înconjoară.

Ne gândim că dacă cineva din jurul nostru este rău sau se află în suferință, va veni înspre noi ca o boală nedorită. Așa că încercăm să-l evităm. Acest lucru este teribil! Suntem toți una! Noi suntem un ocean cu multe suflete care trăiesc prin fiecare val. Dacă noi putem curăța oceanul, atunci toți oamenii din lume vor fi fericiți. Să simțim karma din jurul nostru, să simțim karma altcuiva este ceva foarte normal. Curățarea oceanului de suflete din lume ajută lumea să fie mai frumoasă și mai plăcută. Nu contează ”a cui karmă” o curățăm. Curățarea casei face traiul mai ușor pentru toată lumea care trăiește în casă.

De multe ori când ne simțim inconfortabil, nu este karma noastră. De multe ori este karma din atmosfera în care trăim sau prin care umblăm. Un val se mișcă prin ocean și ajunge într-o zonă unde este murdărie. Când valul trece prin murdărie, se simte murdar. Dar valul continuă să se miște dincolo de locul în care se află murdăria și se simte din nou curat. Poate vă gândiți că ar fi trebuit să evităm acea murdărie. Imposibil! Suntem născuți pentru a curăța acest Univers. Când ne vom dobândi Iluminarea, ne vom da seama că noi am fost întotdeauna întregul ocean al conștiinței care săslășluiește în fiecare corp și suflet. Toate valurile sunt doar expresii de suprafață ale aceleiași realități. Nu este nici o separare între noi. SUNTEM CU TOȚII UNA!

Nu vă faceți griji în ceea ce privește a cui karmă o curățați. Nu contează a cui karmă este. Aceasta este doar o murdărie în casa în care trăim cu toții. Oferiți iubire și faceți tot ce puteți pentru a curața tot ce puteți. Universul și toți Maeștrii vor vedea ceea ce voi faceți și vă vor ajuta să o curățați mai ușor. Aveți încredere că nu sunteți singuri. Nu există o karmă care să vă fi fost atribuită vouă singuri. Așa ca și murdărie, ea se află în casa în care trăiți. Curățați cât puteți și bucurați-vă de noua lume pe care o ajutați să fie creată. Ignorând murdăria sau dând vina pe cineva pentru murdăria din casă, nu va înlătura niciodată murdăria. Am argumenta doar cui îi aparține murdăria și am uita să o curățăm. Învățătorul meu a spus odată ”Vezi munca, fă munca și stai departe de mizerie.” Suntem cu Toții Una. Dacă vom lucra împreună mână în mână pentru a ne curăța casa, lumea va fi un Loc mai Iluminat pentru a trăi.



link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.