duminică, 12 aprilie 2015

Revelația și Reformarea Realităților



De Sandra Walter

Binecuvântări Preaiubit Trib al Luminii

Vă mulțumesc pentru răbdarea pe care ați avut-o în ceea ce privește absența mea în timpul Portalului. Schimbări substanțiale au avut loc, nivelul Noii Lumini este spectaculos, și crește cu fiecare respirație Divină. Preaiubiților, am intrat într-unul din cele mai puternice pasaje din transformarea noastră.

Sunt sigură că mulți dintre voi sunteți la bord și că experimentați deja marea ridicare a Sufletelor. Sunt multe revelații de împărtășit în următoarele câteva săptămâni, inclusiv alinierile noului câmp de energie. Dumnezeule, ce experiență remarcabilă, suntem atât de binecuvântați! Cei care experimentați dificultăți, să știți că noi menținem un spațiu imens în care voi să intrați. Servitori ai Luminii, avem cinci luni de focalizare intensă asupra noastră.

Revelația și Reformarea Realităților

Pe măsură ce misterele sunt deblocate în cursul acestui pasaj de timp, realitățile noastre sunt complet recalibrate. Onorați revelațiile și sincronicitățile personale care vi se prezintă, în timp ce totul este aliniat cu Adevărul Mai Înalt. Ca întotdeauna, integrați rapid, nu insistați pe ceea ce este vechi, deoarece acesta pleacă.

Noile Nivele de Lumină, care cresc în fiecare moment acum, ar putea să vă facă să simțiți că celulele corpului vostru sunt împrăștiate în toate direcțiile. Implozia/Explozia Centrului Inimii Solare activate va face acest lucru, și va activa la rândul său structurile cristaline cu care ați lucrat în toți acești ani. De aici senzațiile de expansiune, expansiune, expansiune. Asigurați-vă că aveți grijă de corpul și de mintea voastră deoarece ele sunt modificate pentru a corespunde cerințelor Noilor Nivele de Lumină. Folosiți Respirația Creatorului, aliniați-vă și expansionați-vă. Cei care sunt înaintași vor trebui să păstreze mai departe frecvența pe durata lui 2015. Re-citiți ghidarea pe care am oferit-o mai înainte dacă simțiți că nu vă este clar ceea ce se petrece.

Dimensiuni care se Intersectează: Anomalii Magnetice

Salturi uriașe au avut loc în aspectul magnetic al Schimbării în timpul Portalului Echinocțiului – Lunii Însângerate. Amintiți-vă că vălurile personale, planetare și colective sunt direct legate de magnetism. Mulți dintre voi puteți fi orbiți de, sau îngrijorați în legătură cu, vizibila activitate a tărâmurilor mai înalte din jurul vostru în acest moment. Este foarte multă mișcare în astral/4D pe măsură ce magnetismul se ajustează. Entități, programe și constructe colective care au fost prinse în acel tărâm sunt eliberate într-un mod mult mai viu, mai puternic. Îndepărtarea care a avut loc în timpul ultimului Portal a fost un pic cam nemiloasă; anticipăm că își vor face apariția în curând în realitatea colectivă.

Unul dintre obiectivele Serviciului în Lumină este să ne asigurăm că colectivul nu se trezește într-un coșmar, așadar este necesară constanta curățare și transmutare a trecutului. Acum, că acea schimbare magnetică de bază a avut loc, acea muncă merge pe pilot automat. Puteți susține curățarea colectivă, dacă acesta ese rolul vostru, însă acest tip de muncă vă va distrage de la aducerea în interior a Christului Cosmic, dacă sunteți implicați în munca cu Portalurile în acest an. Nu trebuie să vă angajați absolut deloc cu 4D-ul jos; exodul în masă nu este judecat, este pur și simplu un efect secundar al noii lumini. După cum am menționat și înainte, va trebui să priviți dincolo de această activitate atunci când intrați în comuniune cu 5D și mai sus. Aceasta este ceea ce este, nu vă focalizați asupra ei.

Chiar dacă în acest moment sunt văluri aparent subțiri – personale, colective și planetare – să știți că este mult mai mult de venit. Că expresiile realității voastre – dimensiunile/câmpurile jos și înalt vibraționale – fuzionează în timpul Schimbării, că vălul vostru auto-impus va dezvălui straturi de energie, adevăruri, credințe și mecanisme colective de adaptare care să se ocupe de densitate.

Înțelegeți că o totală expunere a realităților, fără existența vălurilor, v-ar supraîncărca corpul, mintea și emoțiile. Vechea lumină magnetică a lui Gaia a permis ca iluzia, sau vălurile, să fie plasate între expresiile dimensionale. Acesta este motivul pentru care există o ridicare treptată, care însă acum este în creștere din cauza ajustărilor planetare la influxul de lumină fotonică. Contractele colective sunt dizolvate de către cei care sunt dispuși să facă munca, ceea ce permite ca vălurile energetice colective să fie eliminate. Practică, focalizare, practică. Colectivul trezit și Ascendent are o putere extraordinară. Vă rog să o folosiți cu înțelepciune. Aceasta este o eră a Creației Responsabile.

Fuzionarea Multidimensională: Cinci Luni de Focalizare

Pentru cei care experimentează o mai profundă înțelegere a secvențelor de fuziune, înțelegeți că aceasta este focalizarea voastră pentru toată perioada până la ultimul Portal al Echinocțiului – Luna Însângerată din Septembrie. Sunt doar cinci luni de timp liniar. Bucurați-vă și explorați fiecare moment în această stare de înaltă bucurie în întâmpinarea unei experiențe nou nouțe.

Unii sunt în stare să mențină 5D – 6D în mod constant; o stare conștientă, fluidă, lucidă a fuziunii. Unii sunt capabili, la cerere, de 5D – 12D timp de câteva minute sau ore la un moment dat, ceea ce este cu adevărat frumos. Dacă acest tip de fuziune, în serviciul Ascensiunii, este scopul vostru, atunci practicați, practicați, practicați. Pentru voi nu vor fi cinci luni de muncă împământată 3D/4D; totul va avea legătură cu serviciul în Lumina Nouă.

Dacă simțiți că mențineți deja 5D – 6D în mod constant, faceți un pas înapoi și simțiți ce ni se revelează aici. Fuziunea la care ne referim este adevărata stare Christică; starea Cosmică Solară. Permiterea pe mai departe a acestei stări implică o rescriere a conștiinței voastre. Pe scurt, nici unul dintre noi nu a fost adevăratul nostru Sine complet până în acest moment/punct. Resetarea Punctului Zero necesită începuturi noi în fiecare moment (Respirația Creatorului), și practică, practică, practică. Este puternic și bine susținut pe măsură ce frecvența permite acest pas evolutiv. Noi sisteme energetice au fost prezentate, și alinierile crează curgere, evoluție și adevărata conștiință cristalină poate să apară.

Luptați-vă și apoi Ancorați

Veți observa implozia/explozia reflectată în Triburile și interacțiunile voastre. Această fază de rearanjare, un efect secundar al ultimului Portal, relații tensionate, locații, alianțe și oameni de nivele asemănătoare. Acestea se vor stabiliza până la sfârșitul lunii mai, cu toate acestea, câteva puncte cosmice declanșatoare în următoarele câteva săptămâni îi vor asigura pe oameni că sunt acolo unde trebuie să fie, în rolul pe care este nevoie să-l joace (dacă l-au întâmpinat cu bucurie, desigur), pentru ancorarea ultimului Echinocțiu – Lună Însângerată. Rețineți că alegerile bazate pe frică vor fi criticate mai intens decât înainte. Rămâneți fideli inimii voastre, căii și Sinelui Mai Înalt.

Nivelele de conștiință pe care le întâmpinați cu bucurie sunt fundamentale pentru Ascensiune. Ele vă pot oferi o perspectivă asupra direcției în care vă îndreptați. Profundele experiențe și înțelegeri, revelațiile pe care mulți dintre voi le-ați experimentat în timpul acestui portal special, sunt un nivel de bază pentru noua experimentare a lui Gaia și pentru experimentarea umanului înălțat. Un punct de pornire, o naștere, o platformă pentru Nou. Noi cosntruim noua platformă pentru noua experiență.

Aceasta este o mare întrupare a Sursei Pure, a Creatorului Prim într-o nouă formă. Este nevoie de realizarea Sinelui; adevăratul scop al Ascensiunii. Amintiți-vă că Maeștrii, Familia Stelară, Ghizii și Frățiile Luminii nu sunt Comandanții noștri, ei sunt colaboratorii noștri. La un nivel Mai Înalt, ei sunt noi. Un concept care sună ca un clișeu, pentru că a fost spus de atât de multe ori, cu toate acestea, adevărul multidimensional este acum revelat. Înțelegem și serviciul, răbdarea și starea de creativitate sporită a ei, și responsabilitatea acesteia.

Cu mult mai multe sunt de venit, Preaiubiților. Intrări de fluxuri de energie sunt așteptate în perioada 15 – 17 Aprilie și 23 – 26 Aprilie. Sunt ghidată să vă împărtășesc un fragment din Calea Ascensiunii, în curând, pentru a vă ajuta în alinierea cu noile Nivele de Lumină. Simțiți-vă a fi liberi să vă alăturați nouă pentru experimentarea unui curs complet oricând.

În Iubire, Lumină și Serviciu,
Sandra


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.