joi, 9 aprilie 2015

Din nou despre Relațiile Karmice


Din ciclul De ale mele

Foarte mulți mi-ați cerut sfatul în ceea ce privește relațiile în care vă aflați, relații pe care le percepeți ca fiind încheiate, bolnave, nepotrivite pentru voi, dar din care nu puteți ieși, de care nu vă puteți ”rupe”. Acesta este semnul clar al unei relații de tipul relație karmică. Nu am de gând să reiau toată povestea cu relațiile karmice, găsiți destulă informație pe internet despre acest subiect.

Ceea ce vreau să vă subliniez este faptul că, atunci când vă dați seama că sunteți într-o relație karmică, cel mai bun lucru pe care puteți să-l faceți (singurul după părerea mea) este să ieșiți din ea. Asta nu înseamnă să o rupeți, ci să-i ”spălați” amprenta karmică. Nici o relație karmică nu este o relație liberă, pentru că ea poartă amprenta ”schimbului de experiență” pe care l-ați convenit cândva.

Dacă curățați această amprentă karmică, relația fie va înceta, fie se va derula în continuare ca o relație liberă de orice fel de așteptări și suferință. S-ar putea însă să fiți atât de prinși în această relație karmică încât, deși știți foarte bine ce este, să nu vreți să ieșiți din ea. Gândiți-vă că nu faceți altceva decât să vă țineți blocați și partenerul/partenera, care poate nu sunt conștienți de aspectul karmic al relației, din cauza slăbiciunii voastre bolnave și dorinței de a controla/dirija ceva ce oricum nu aveți cum controla/dirija, ele fiind stabilite prin contractele stabilite înainte de încarnarea voastră.

Mulți, deși observați că partenerul/partenera nu mai dorește această relație dintre voi, doriți să găsiți o cale de a-i ține în continuare lângă voi sub pretextul, și subliniez pretextul, că i-ați iubi. Nu-i iubiți, dragii mei. Uitați-vă mai bine în spatele acelei iubiri neîmpărtășite ce se ascunde. Fiți sinceri cu voi înșivă că de mințit v-ați mințit destul. Deși vedeți că ei suferă în această relație, egoismul vostru este atât de puternic încât vă împiedică să IUBIȚI de fapt. Atunci când iubești cu adevărat pe cineva, îi dorești să fie fericit/ă chiar dacă nu cu tine. Fericirea lui/ei este mai presus de suferința ta iluzorie.

De ce este această suferință iluzorie? Pentru că vă căutați fericirea și împlinirea în afara voastră nu în voi înșivă. NIMENI și NIMIC nu vă poate face fericiți pentru că fericirea NU există în afara voastră, Iubirea NU există în afara voastră. Ele există doar în voi înșivă. Mai există un aspect aici. Un aspect egotic, de fapt. Nu puteți accepta că partenerul/partenera voastră a ajuns în punctul în care caută ceva ce voi nu-i mai puteți oferi. Și nu este vorba de bani, siguranță materială, nu este vorba de nimic fizic. Asta v-ar face să vă simțiți înjosiți în propriii voștri ochi: ”Cum adică, de ce EU nu-i pot oferi ceea ce dorește? Până acum am fost bun/bună și acum dintr-odată nu mai sunt?”

Da, și școala este bună, dar nu rămânem o viață întreagă școlari. Oamenii se schimbă, gusturile se schimbă, orizonturile se schimbă și fiecare este dator față de sine însuși/însăși să trăiască ceea ce a venit să trăiască pe această Planetă. Suntem în ”contract” cu multe alte suflete, și când un contract se încheie, se încheie pentru că un altul trebuie să înceapă. Nimic nu este static, așa cum mintea noastră și-ar dori și cum am fost învățați. Totul curge, așa cum și apa curge. O vreme curge singură ca izvoraș, apoi se unește cu alte izvorașe și se transformă în pârâu, și apoi în râu, fluviu, până ajunge să se verse în mare/ocean.

Atunci când într-o relație nu mai există iubire, înțelegere, comuniune, acea relație și-a încetat utilitatea pentru ambele părți. Scopul existenței ei a încetat să mai existe, ea și-a îndeplinit scopul pentru care a fost inițiată. Viața înseamnă bucurie, libertate, împlinire nu suferință și așteptări și obligații. Și sufletele noastre caută tot timpul împlinirea și bucuria pentru care au venit pe Pământ. Nu este adevărat că am venit pe Pământ ca să ne naștem, creștem, căsătorim, face copii pentru a perpetua specia și muri. Toate acestea fac parte din mersul lucrurilor pe planetă, dar nu acesta este scopul sufletului nostru. Sufletul nostru a venit să trăiască viața la maximum.

Ce putem face pentru a vindeca o relație karmică? Multe. Dar în primul rând trebuie să o recunoaștem. Și cum o putem recunoaște? Prin rezistența pe care o opunem destrămării ei. Atunci când nu vrei/poți renunța la o relație, atunci ea nu mai este relație, ci dependență. Lipsă de încredere în tine însuți/însăți, de valorare a ta însuți/însăți. Eu sunt eu, cu sau fără tine. Atunci când poți înțelege acest lucru relația este o relație sănătoasă și valabilă pentru amândoi. Când eu sunt eu doar cu/prin tine, este o relație bolnavă.

Pentru a vindeca o astfel de relație trebuie, în primul rând, să conștientizăm că ea nu-și are rădăcinile în această viață, că este rezultatul unui contract făcut într-o viață anterioară. În care? Nu contează. Oricum, foarte puțini ar putea identifica exact cauza. Și atunci trebuie să vindecăm ”răul” de la rădăcină. Trebuie să curățăm de aspectul karmic acea relație care a generat actuala relație karmică.

O metodă, care am descoperit că funcționează fără greș, este curățarea trecutului pentru a elibera prezentul de încărcătura karmică care provine din viețile anterioare, vieți care s-au putut derula chiar și într-o altă linie temporală, realitate alternativă sau paralelă. Cum putem face acest lucru?

Putem trimite iubire necondiționată, și subliniez necondiționată, binecuvântare și Flacăra Violet tuturor formelor gând, câmpurilor de energie, gândurilor, emoțiilor pe care le-am avut în orice întrupare din orice realitate de pe Pământ, din orice dimensiune, frecvență, linie temporală în așa fel încât tot ceea ce am creat să fie transmutat în formele sale mai înalt dimensionale de către Focul Violet. Ne trimitem nouă înșine, fiecărei celule și atom din ființa pe care am avut-o iubire necondiționată, binecuvântare și Focul Violet astfel încât să fie curățată și memoria celulară pe care am adus-o cu noi. Trimitem iubire necondiționată, binecuvântare și Focul Violet tuturor persoanelor cu care am interacționat astfel încât să putem curăța orice încărcătură joasă pe care am creat-o în relațiile cu ele.

Urmați-vă îndemnul inimii pentru că ea ȘTIE ce aveți de curățat/purificat pentru a vă putea desprinde de tot ceea ce înseamnă karmic. Orice cuvinte, expresii vă vin în minte, sunt valabile pentru că NU există o formulă unică de curățare/purificare, există doar principiul și modalitatea care pot fi comune. Și nu vă așteptați să vă treacă de azi pe mâine. Pentru că avem ce curăța/purifica. Dar pe zi ce trece veți observa schimbarea care are loc și în voi și și în cei din jurul vostru.

Aceste bagaje karmice este obligatoriu să fie lăsate/eliminate pentru a putea merge mai departe. Când nu poți lua o decizie pentru tine însuți și să o faci cu inima ușoară, atunci nu ești cu adevărat liber.Nu ai încredere că totul este bine și că FIECARE poate să aleagă pentru sine însuși și că FIECARE am venit pe Pământ pentru propria noastră experiență nu pentru a altora. Este o împuternicire pe care TREBUIE să ne-o acordăm nouă înșine și în același timp și celorlalți. Eliberați-vă voi înșivă dacă vreți să fiți eliberați. Oricum, nimeni nu o poate face în locul vostru. E pur și simplu o chestie de liberă alegere și liber arbitru.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.