miercuri, 18 martie 2015

Voi Sunteți Parte a Planului Divin pentru a Crea Ascensiunea pentru Planeta Pământ


De Bob Fickes

Maestrul Interior trăiește o viață în Univers privind la viața noastră de pe Pământ asistându-ne, ghidându-ne constant să facem ceea ce trebuie și să ne îmbunătățim modul de viață. Directorul Divin sau Conștiința Cosmică Atotputernică direcționează, de asemenea, filmul karmei noastre și ne ajută pe fiecare să interacționăm în moduri ciudate pentru a curăța fricțiunile vieții din viața de pe Pământ în fiecare zi. Aceste două Forțe Divine ne orchestrează, în același timp, viața. Unele lucruri nu pot fi evitate. Atunci când ne retragem sau întoarcem din fața karmei noastre, adunăm multă frustrare și forța karmei vine spre noi mai puternic. Astfel părem a fi forțați să vedem lucrurile care este nevoie să le schimbăm și să facem pașii pe care este nevoie să-i facem pentru a ne îmbunătăți nu numai propria noastră viață, ci să transformăm și lumea din jurul nostru. Dacă suntem în stare să vedem numai această lume fizică, ea ar putea arăta ca o lume de nesfârșite provocări fără nici un înțeles sau rost. Dar, odată ce Maestrul Interior se trezește, și noi putem privi din exterior viața noastră de zi cu zi, misterul și confuzia încep să fie înlocuite de o Înțelegere Divină că există o Infinită Înțelepciune în fiecare lucru pe care îl facem. Totul țintește către Iluminarea noastră.

În acest timp pe Pământ, când provocările apar la fiecare pas, Maestrul Interior se trezește și își mișcă imensa sa Conștiință Maestru prin mintea și prin corpul nostru electrificându-ne existența și ridicându-ne conștiința. Aceasta este Electricitatea Ascensiunii. Noi nu numai că creăm Iluminarea, noi ridicăm nivelul de Conștiință a tot ceea ce se află pe planetă în așa fel încât Pământul poate avansa în Ascensiune.

În timp ce această viață lipsită de sens trece prin multe provocări dificile, Viața noastră Interioară devine mai pură și mai Iluminată. Maeștrii se adună în Ceruri și revarsă spre Pământ multe binecuvântări. Maestrul nostru Interior este mai pregătit decât oricând înainte să se ridice în această existență pământească și să creeze Raiul pe Pământ. Acesta este timpul Ascensiunii.

Acum mai bine de un milion de ani, Maestrul nostru Interior Suflet s-a oferit în mod voluntar să fie printre cei care vor transforma acest Pământ într-o planetă Ascensionată și Iluminată unde fiecare ființă vie să se poată bucura de adevărata libertate și de plăcerea unei vieți în Paradis. Acest Pământ a fost conceput inițial să fie un loc în care toate sufletele să fie educate să se ridice din noroi și să dobândească starea finală a Conștiinței prin Ascensiune. Fiecare dintre voi cei care citiți acest blog faceți parte din Planul Divin inițial. Vă treziți în interior și vă schimbați viața și lumea din jurul vostru chiar și atunci când simțiți greutatea karmei împingându-vă în moduri care vă fac să vă simțiți inconfortabil.

Maestrul Interior străpunge prin vălurile karmei. Pe măsură ce karma este finalizată și peretele este spart, o Lume Divină de Lumină și Iubire se înalță, cu mult mai măreață decât orice ne-am imaginat vreodată. Acesta este timpul Răbdării și Încrederii în Univers și în propriul nostru Maestru Interior că suntem ghidați pe calea cea bună indiferent de ceea ce viața noastră pare să facă. Suntem printre acele suflete care s-au oferit voluntar să fie aici și să schimbe fața realității pe Pământ pentru totdeauna. În curând veți ști de ce sunteți aici și vă veți trezi la Adevărul Infinit al existenței voastre. Maestrul Interior se bucură de fiecare pas pe care îl faceți și vrea să vă felicite pentru că faceți această muncă și vă transformați viața voastră precum și a tuturor celor din jurul vostru pentru a crea Marea Ascensiune a acestei planete. Binecuvântați să fiți prietenii mei! V-ați descurcat bine! 



Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.