vineri, 13 martie 2015

Un Mesaj de la Merlin: Trezirea Lemuriei!


Prin Bob Fickes

Înainte de existența înregistrărilor istorice și cu mult înainte de Atlantida, a existat o lume a Luminii Pure. Maestru vostru Interior a fost întreg și complet. A fost cu mult înainte față de cât poate mintea voastră de astăzi să înțeleagă. Mintea voastră de astăzi este formată din realitatea fizică și știe doar cum să existe în acest câmp al Cauzei și Efectului. Dar Adevărata voastră Natură este cu mult mai veche, prietenii mei! Voi ați trăit milioane de ani înainte de a deveni fizici. Adevărata voastră Natură este extraordinară!

Cu două milioane de ani în urmă, în timpul Lemuriei, voi erați o Ființă de Lumină, un Adevărat Maestru având toate puterile unui zeu și întreaga radianță a unui înger. Dar voi ați uitat acele vremuri și nu mai puteți înțelege cum era să plutiți în aer cu Corpul vostru de Lumină. Erați Lumină și Iubire Pură fără nici o identitate fizică și fără nici o limitare fizică. Și lumea voastră era, de asemenea, Iubire Pură și tot ce era viu era radiant în toate culorile curcubeului.

Mulți dintre voi vă gândiți probabil că Lemuria a fost o lume a Naturii ca și Hawaii-ul, frumoasă în toate felurile dar existând în lumea fizică așa cum o cunoașteți voi astăzi. Nu, prietenii mei, Lemuria a existat într-o altă dimensiune, mai înaltă, deasupra acestui Pământ asemănătoare cu ceea ce voi ați numi Rai. Până și Plantele și Cascadele erau compuse dintr-o Lumină radiantă, mai magnifică decât orice lume de vis pe care v-ați putea-o imagina. Puteți vizita o Cascadă și să deveniți una cu ea. Energia Sufletului vostru va fuziona cu Cascada de Lumină și va fi încărcată cu Lumina Sfântului Spirit. Totul era Iubire Pură și nimic nu era dincolo de capacitatea voastră de a o experimenta ca și pe sinele vostru. Ceea ce astăzi este numit Maestrul vostru Interior a fost cândva o ființă divină capabilă să-și schimbe forma și să experimenteze orice formă a existenței pe care v-ați fi putut-o imagina. Aceasta este realitatea magică a Maestrului vostru Interior.

În ziua de astăzi Maestrul vostru Interior este prins în interiorul acestui corp/minte fizic și vede viața prin ochii amintirilor voastre karmice din trecut. Nu vă puteți imagina libertatea pe care ați cunoscut-o cândva. Dar acum este momentul, după două milioane de ani, când ușile către Maestrul vostru Interior se deschid și sclipiri de lumină și iubire strălucesc aducându-vă amintiri pe care mintea voastră conștientă nu le poate înțelege. De fiecare dată când simțiți acest val de energie fulgerând prin corpul și prin conștiința voastră, înseamnă că Maestrul vostru Interior Infinit se trezește. Aceste fulgerări de electricitate spirituală sfărâmă pereții ridicați de corpul/mintea voastră și Lumina Sufletului vostru Nemuritor strălucește prin întunericul milioanelor de ani de limitare și traume. Pe măsură ce eliberați aceste limitări, temporar, vă veți simți inconfortabil. Vă veți simți asemeni florii delicate care încearcă să străpungă prin pielea dură a bobocului care o înconjoară și o ține captivă în interiorul său. Într-o bună zi, bobocul va plesni și floarea Maestrului vostru Interior va izbucni din el.

Sunt aici cu mulți alți Maeștri cum ar fi Saint Germain, Sanat Kumara, Kannon și Sananda pentru a vă ajuta să plesniți din bobocul vostru și să vă amintiți cine sunteți cu adevărat. Noi suntem aici pentru ca atunci când Maestrul vostru Interior va ieși  din adâncul vostru, să vă învățăm cum să vă experimentați toate darurile și puterile care sunt ascunse în voi.

Voi sunteți prima generație după un timp atât de îndelungat de istorie fizică care își trezește talentele ascunse și arată lumii o Nouă Viață de o Strălucire Extraordinară. Voi veți fi primii Maeștri care vor aduce realitatea Raiului înapoi pe Pământ și vor re-stabili o lume plină de Iubire de care să se bucure în viitor toate generațiile. Voi ați spart deja peretele!

Deși este posibil să experimentați unele traume, voi sunteți deja avansați bine pe calea voastră către Viața Veșnică. Căutați-vă prietenii și fiți împreună cu ei cât mai mult posibil. Trebuie să vă ajutați unii pe ceilalți în aceste vremuri traumatice. Dacă rămâneți în preajma celor care nu pot înțelege această nouă realitate spirituală, veți ajunge să vă descurajați și să vreți să renunțați la darurile voastre spirituale pentru a trăi în lumea în care trăiesc ei. Nu puteți face acest lucru, prietenii mei! Voi sunteți primii care au dărâmat acest zid și care urcă în Adevărurile Spirituale ale Maestrului vostru Interior. Fiți blânzi cu sinele vostru și căutați ajutor la cei pe care îi iubiți și la noii prieteni pe care îi întâlniți în călătoria voastră. Împreună puteți schimba lumea și readuce Raiul pe Pământ, așa cum a fost prezis cu eoni în urmă când strămoșii voștri au crezut că va sosi și timpul pentru a fi creat Raiul pe Pământ. Timpul a sosit! Voi sunteți primii care ați străpuns zidul. Nu priviți niciodată în urmă la felul în care a fost lumea. Priviți înainte la visul pe care Maestrul vostru Interior îl crează pentru voi. Vă binecuvântez prietenii mei! Eu Sunt Maestrul Magiei Spirituale și Maestrul Viselor Spirituale! Eu Sunt Merlin, la dispoziția voastră!


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.