miercuri, 11 martie 2015

Spărgătorii de Coduri #3 ~ Suzanne Lie și Arcturienii


Înregistrarea mesajului poate fi ascultată aici


Salutări, noi suntem membri ai Centrelor Frecvenței de Re-calibrare. Sunt multe, multe Centre ale Frecvenței de Re-calibrare. De fapt, fiecare dintre voi își are propriul său portal către Centrul Frecvenței de Re-calibrare al nostru, așa că nu este nevoie să mergeți nicăieri. Trebuie doar să vă amintiți că sunteți acolo ACUM.

Noi, membrii Centrului Frecvenței de Re-calibrare, suntem întotdeauna la dispoziția voastră, deoarece noi rezonăm dincolo de timp. Prin urmare, nu există un anumit timp/moment în care să veniți, un timp/moment în care să trebuiască să plecați și nici nu este nevoie să petreceți un anumit timp cu noi. Tot ceea ce este nevoie să faceți este ca doar să vă amintiți ”Oh, n-am fost azi la Centrul Frecvenței de Re-calibrare ” și sunteți instantaneu acolo. Este chiar atât de simplu.

Noi suntem aici și pe deplin activați deoarece aceasta este contribuția noastră să ajutăm la evoluția naturală a Ascensiunii și să le amintim minunaților noștri prieteni umani aflați pe corpul lui Gaia când este momentul ca ei să se întoarcă în Centrul Frecvenței de Re-calibrare. Cu alte cuvinte, noi suntem acea voce micuță care vă spune ”Cred că frecvența mea a căzut. Mă simt a fi nervos/nervoasă, oh, da, sunt nervos/nervoasă.” Sau ”Cred că sunt deprimat/ă. Oh, tremur tot/toată de emoție/frică. Ce fac? Cum am uitat cine sunt?”

Și atunci vă chemăm la centrul nostru cu o atenționare asemeni unei ușoare bătăi la ușă care spune ”Este momentul pentru o re-calibrare”. Puteți alege să nu ne auziți, și asta este în totalitate alegerea voastră. Dar dacă alegeți să auziți invitația noastră, ea vă va ajuta foarte mult. Ați putea crede că toată lumea se grăbește spre Centrul Frecvenței de Re-calibrare.

Ați putea crede că fiecare își dă seama că frecvența lui/ei a căzut. Cu alte cuvinte, v-ați putea gândi că mulți oameni s-ar gândi ”Starea mea de conștiință a scăzut înapoi la dimensiunea a treia și mai jos și am nevoie de o re-calibrare.”

Cu toate acestea, ați fi surprinși de toate motivele și scuzele pe care noi le auzim. Batem ușor la conștiința lui sau ei și spunem ”Ai dori să vii la Centrul Frecvenței de Re-calibrare? Credem că te-ar ajuta foarte mult.” Dar nu, auzim multe scuze cum ar fi ”Nu, nu pot. Mă grăbesc și trebuie să plec la serviciu. Trebuie să iau copiii de la școală. Sunt atât de ocupat/ă. Sunt atât de obosit/ă. Mă distrez așa de bine.” Și lista poate continua.

Această listă chiar ne surprinde pentru că ne întrebăm ce ar putea fi mai important decât să vă calibrați frecvența la procesul Ascensiunii Planetare? Asta se întâmplă probabil pentru că noi nu am rezonat destul de multă vreme la dimensiunea a treia. Vedeți voi, Centrele Frecvenței de Re-calibrare sunt situate, care este un termen pe care voi l-ați folosi în termeni trei dimensionali, în frecvența cinci dimensională a ceea ce cu multă iubire voi ați numit Noul Pământ.

Desigur, realitatea începe în frecvențele înalt dimensionale și coboară în frecvențele mai joase. Așa că, voi nu creați Noul Pământ, deoarece noul Pământ cinci dimensional a existat întotdeauna. Dar Gaia, ca o planetă curajoasă ce este, a decis să se mute în realitatea trei, patru dimensională. Prin urmare, toate ființele care și-au luat o întrupare pe planeta lui Gaia rezonează la acea dimensiune a treia și a patra.

Acum Gaia este foarte fericită să se întoarcă la rezonanța sa cinci dimensională, așa cum sunt și mulți dintre locuitorii săi. Toate Plantele, toate Animalele, toate Mineralele și Elementele lui Gaia sunt foarte fericite să se întoarcă la rezonanța lor cinci dimensională. Problema este cu omenirea. Atât de mulți oameni au ajuns să se piardă în iluziile acelei matrici trei dimensionale.

Este adevărat că, din cauza faptului că Gaia a ales să fie o realitate polarizată, există întuneric și există lumină. Acel întuneric este destul de incomod. Noi ne dăm seama de acest lucru și acesta este motivul pentru care batem ușor în Inima voastră Înaltă și vă rugăm să vă întoarceți la Centrul Frecvenței de Re-calibrare.

Vă chemăm să vă alăturați nouă pentru că noi vedem că ați putea astfel să vă re-calibrați conștiința înapoi în dimensiunea a cincea. Când conștiința voastră este calibrată la dimensiunea a cincea, gândurile voastre sunt cinci dimensionale, emoțiile voastre sunt cinci dimensionale și ca atare vă combinați gândurile cinci dimensionale și emoțiile cinci dimensionale într-o frumoasă formă gând cinci dimensională.

În acea formă gând sunteți în procesul creării și deschiderii Portalului vostru în expresia cinci dimensională a Pământului. Acest Portal este cunoscut adeseori sub numele de Coridorul Arcturian. Prin urmare, îi vom chema pe prietenii noștri dragi Arcturienii pentru a vă ajuta cu această parte componentă a mesajului nostru.

Arcturienii: Preaiubiților, noi suntem Arcturienii și vrem să știți că Coridorul nostru este întotdeauna deschis. Este întotdeauna deschis din acea dimensiune a cincea și mai încolo. Este închis doar percepțiilor sinelui vostru trei și patru dimensional.

Suntem conștienți de agitația și de forfota, de stresul, provocarea și de frica și întunericul care sunt produse în frecvența lui Gaia în care vă aflați. Prin urmare, am intrat în conștientizarea voastră. Am decis că o parte din acel întuneric va fi nevoie să fie eliberat din trupul lui Gaia pentru că jocul, jocul 3D, și jocul video care pare a fi realitate, nu este altceva decât o matrice a dimensiunii a treia care este înfășurată în jurul Planetei.

Voi, din sinele voastre mai înalt dimensionale ați decis să vă alăturați în acest joc, așa cum ați alege să jucați un joc video. Când ați intrat în acest joc v-ați creat un Sine Avatar și conștiința voastră a intrat în acel Sine Avatar ca să puteți juca acel joc.

Din nefericire, habar n-ați avut cât de captivant era acel joc trei dimensional. Prin urmare, v-ați pierdut. Ați ajuns să fiți prinși în acea roată a vieții și a morții din jocul trei și patru dimensional. În timp ce vă aflați în joc, veți fi ceea ce vă percepeți a fi, o persoană care trăiește în componenta trei dimensională a jocului video 3D.

Apoi, când ”muriți” intrați în dimensiunea a patra a jocului video. În realitate, este un singur joc video. VOI, adevăratul vostru SINE este dincolo de moarte, pentru că voi sunteți o ființă multidimensională. Cu toate acestea, jocul a fost foarte captivant și au existat multe părți care v-au oferit o mare bucurie.

Din nefericire, există și multe părți ale ”jocului” care v-au speriat foarte tare. Credeți sau nu, dar frica v-a dat o dependență mult mai mare decât bucuria și iubirea. Acesta este motivul pentru care noi am creat aceste Centre ale Frecvenței de Re-calibrare speciale pe Pământul cinci dimensional.

Dacă doriți să veniți într-unul din aceste Centre spuneți pur și simplu ”Ar fi minunat să fiu într-un Centru al frecvenței de Re-calibrare în acest ACUM.” Asigurați-vă că vă potriviți gândurile cu emoțiile în așa fel încât să creați o formă gând. Partea secretă a jocului 3D este că atunci când intrați în Centrul Frecvenței de Re-calibrare nu sunteți legați de timp.

Deci, tot ceea ce este nevoie să faceți pentru a intra în Centrul Frecvenței de Re-calibrare este să spuneți,

”Am nevoie să mă re-calibrez la sinele meu cinci dimensional”

Acordați-vă un scurt moment, sau poate unul sau două minute, faceți o respirație lungă, lentă, profundă, inspirați și expirați pe o expirație de două ori mai lungă decât inspirația. Această respirație este importantă, deoarece respirația este esența vieții voastre. Prin respirație vă începeți re-calibrarea. Prin urmare:

Inspirați Lumină, Iubire și Transmutare ...
Rețineți-vă inspirația (faceți o apnee). Apoi expirați având intenția de a intra în Centrul Frecvenței de Re-calibrare.

Amintiți-vă că toate frecvențele mai înalte sunt în voi. Aceste frecvențe se află în Corpul vostru de Lumină care se află în măduva spinării voastre. Deci, intrați în propriul vostru SINE pentru a intra în frecvențele mai înalte ale Pământului pe care voi l-ați etichetat drept ”Noul Pământ”.

Frecvența la ceea ce voi ați numit ”Noul Pământ”, este de fapt Vechiul Pământ, deoarece realitatea începe în frecvențele mai înalte și coboară în frecvențele mai joase. Pământul pe care voi îl cunoașteți drept Pământul 3D este ”Pământul Timpului”, în care jocul video este jucat în Matricea 3D.

Ceea ce voi ați numit în mod greșit ”Noul Pământ”, este de fapt ”Pământul Acum” în care voi sunteți în Acum-ul adevăratei voastre expresii cinci dimensionale și mai încolo. În Coridorul nostru Arcturian, în care puteți intra în sinele vostru în scopul de a conștientiza că sunteți deja în el, în mod instantaneu ”imaginația” voastră va fi transmutată pe Pământul Acum.

Acest lucru se întâmplă pentru că atunci când sunteți în coridor vă puteți aminti cine sunteți în ACUM. Provocarea este să luați acea experiență a ACUM-ului și să vi-o amintiți. Atunci când ieșiți în afara sinelui vostru interior și în lumea exterioară care se află în jurul vostru, voi sunteți de fapt în jocul video 3D al Pământului.

ACUM vă vom lua într-o scurtă meditație:

Permiteți-vă să faceți acele respirații lungi, lente, profunde pentru a vă re-calibra.

În timp ce faceți acest lucru, vă re-calibrați pe voi înșivă și intrați în Miezul vostru.

Intrați în propria voastră Inimă Înaltă pentru a intra în miezul măduvei spinării voastre,
În miezul forței voastre Kundalini care se află în măduva spinării voastre
Și în Acum-ul de a fi conștienți că sunteți pe Noul Pământ.

Bine ați venit, bine ați venit pe Noul Pământ care este cel pe care noi îl numim Pământul Acum. În acest Acum, noi vă spunem ”Bine ați venit pe Pământul Acum. Vă rugăm să vă alăturați nouă în timp ce noi vă ghidăm către unul din nenumăratele noastre Centre ale Frecvenței de Re-calibrare.”

Modul în care vă re-calibrați frecvența este să,

”FIȚI AICI ACUM.”

Permiteți-vă să vă simțiți picioarele ferm ancorate în această frecvență 5D.
Priviți în jos pentru a vedea că v-ați înfipt cu fermitate picioarele în Pământul ACUM!
Vedeți, percepeți, simțiți și auziți cum picioarele voastre au devenit picioare ale Corpului de Lumină care s-au împământat în Corpul de Lumină al Planetei lui Gaia.

În timp ce simțiți bucuria picioarelor Corpului vostru de Lumină, lumina începe să rezoneze în sus prin picioarele voastre.

Acum puteți percepe partea de sus a picioarelor Corpului vostru de Lumină, în timp ce Lumina urcă prin corpul vostru, prin trunchiul vostru.
SIMȚIȚI trunchiul Corpului vostru de Lumină.

Pe măsură ce Lumina se mișcă prin Inima voastră Înaltă, ea explodează în strălucitorul vostru SINE Corp de Lumină.

Pe măsură ce Lumina se mișcă spre umerii voștri, prin mâinile și brațele voastre, voi observați cum mâinile voastre se aprind în Mâinile Corpului de Lumină.

Vă atingeți fața cu mâinile și simțiți cum fața voastră este o față a Corpului de Lumină.

ACUM voi sunteți Corp de Lumină.

În timp ce priviți în jur cu percepțiile Corpului vostru de Lumină, puteți vedea că fiecare se află într-un stadiu diferit al transmutării sale în Corp de Lumină. Pentru că voi v-ați încheiat transmutarea în Corpul vostru de Lumină cinci dimensional, vă îndreptați instinctiv către fiecare persoană care se află în procesul transmutării pentru a sta în tăcere alături de ea.

În timp ce stați alături de ei în acceptarea iubitor necondiționată a procesului lor, voi priviți cum ei se aprind în SINELE lor Corp de Lumină. Oh, puterea Iubirii Necondiționate.

Credeți că ați putea face acest lucru atunci când vă întoarceți pe Pământul vostru trei dimensional?


Crezi că tu ai putea deveni un Centru al Frecvenței de Calibrare viu, uman?


Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.