sâmbătă, 14 martie 2015

Perceperea Câmpurilor de Energie



Mesaj Arcturian/Galactic

Prin Suzanne Lie

Mulți dintre voi aveți probleme cu memoria. Nu puteți fi siguri dacă această problemă apare din cauza faptului că alunecați din ce în ce mai mult în ACUM sau pentru că aveți o problemă cu vehiculul vostru pământesc. Pentru mulți dintre voi, această ”problemă” a apărut pentru că gândiți multidimensional cu creierul vostru 3D.

Creierul vostru 3D nu a fost creat pentru a gândi multidimensional. Dar, pentru că conștiința voastră se expansionează dincolo de limitările lumii fizice, voi trebuie să ”schimbați vitezele” trecând în gândirea multidimensională a Minții voastre Multidimensionale.

Creierul vostru fizic este calibrat să perceapă realitățile voastre trei și patru dimensionale, în timp ce mintea voastră multidimensională este calibrată să perceapă dimensiunea a cincea și dincolo de ea. Cu alte cuvinte, voi trebuie să vă calibrați conștiința la undele cerebrale mai înalte pentru a procesa ceea ce ați perceput la hotarul percepțiilor voastre trei dimensionale.

Percepțiile voastre trei dimensionale au fost întinse până la limită încercând să evalueze frecvențele de dincolo de cea de-a patra dimensiune. Prin urmare, scurtele voastre sclipiri despre ceva ce este chiar dincolo de limita vederii și auzului vostru trei/patru dimensional, pot intra doar într-un nivel subliminal al creierului vostru 3D.

Vehiculul vostru simte că ceva este foarte diferit, dar nu poate determina ce poate fi acel ”ceva”. Toate aceste schimbări din percepția voastră apar din cauza faptului că voi faceți tranziția de la percepțiile voastre trei/patru dimensionale la percepțiile cinci și mai înalt dimensionale.

Percepțiile patru dimensionale își fac apariția atunci când visați sau sunteți angajați într-un efort creator sau plăcut. Treptat, începeți să vă obișnuiți cu aceste percepții. Pe măsură ce vă obișnuiți cu această frecvență a stimulilor, ea devine noua voastră frecvență de ”referință” pentru percepțiile voastre.

Apoi veți trece la percepțiile cinci dimensionale. Din ce în ce mai mulți dintre împământații noștri experimentează ceva ce se accelerează prin conștientizarea lor, pâlpâie la hotarul vederii lor, șoptește încetișor în auzul lor și/sau trece în fugă prin corpul lor.

Aceste percepții slab perceptibile se înmulțesc pe măsură ce voi vă angajați tot mai mult în realitatea cinci dimensională care v-a înconjurat ÎNTOTDEAUNA. Da, dimensiunea a cincea a fost întotdeauna o componentă a realității voastre, deoarece frecvențele mai înalte ale realității există infinit în ACUM-ul lui UNU.

Densitatea fricii și furiei care au înconjurat-o pe Gaia pentru mai mult ”timp” decât ați putea voi socoti, începe să fie suflată departe. Gaia își ascensionează treptat planeta în frecvențe din ce în ce mai înalte. Unii dintre dragii Ei rezidenți nu vor fi capabili să rămână acordați la frecvența de referință mai înaltă și vor continua să trăiască în Matricea 3D.

Această Matrice 3D a asigurat o realitate virtuală în care ființele celei de-a treia dimensiuni să poată trăi pe Pământul lui Gaia. Gaia își eliberează acum Matricea Ei 3D, deoarece Ea este pregătită să se întoarcă înapoi în starea Sa cinci dimensională. Vedeți voi, lui Gaia îi lipsește viața din frecvența Ei mai înaltă.

Din fericire, și un număr din ce în ce mai mare de oameni își aduc aminte și le lipsește a cincea dimensiune a realității, care este plină de iubire necondiționată și lumină multidimensională. În aceste realități nu există ”timp”. Prin urmare, timpul nu se încheie și nu începe și nici realitățile nu au început sau sfârșit.

Viața în frecvențele mai înalte există în Curgerea lui ACUM. Deoarece rezonanța lui Gaia flirtează acum cu ACUM-ul cinci dimensional, din ce în ce mai mulți dintre locuitorii Ei devin conștienți de schimbarea frecvenței realității lor. Unii opun rezistență acestei schimbări, ceea ce-i face să fie temători și furioși.

Pe de altă parte, mulți dintre voi ”aproape” că recunoașteți că ceva se schimbă. Spunem ”aproape” pentru că știți că ceva este diferit, dar creierul vostru 3D nu are nici o explicație pentru ceea ce se întâmplă. Cei care au meditat s-au pregătit pentru această schimbare învățând cum să experimenteze în mod conștient aceste stări de conștiință mai înalt dimensionale.

Vă amintim că sunt multe moduri în care împământații noștri pot medita. Prin urmare, doar pentru că cineva nu meditează ”ca la carte”, asta nu înseamnă că nu-și expansionează conștiința în dimensiunile mai înalte. Orice formă de efort creator va servi în mod automat la expansionarea conștiinței.

Odată ce conștiința voastră începe să se expansioneze și cuprinde percepția voastră conștientă a celei de-a cincea dimensiuni, voi începeți să experimentați realitatea ca și ceea ce creierul vostru 3D va socoti drept ”câmpuri de energie”. Deoarece creierul vostru 3D nu este calibrat pentru a percepe dimensiunea a cincea și dincolo de ea, el poate doar interpreta scurtele voastre percepții cinci dimensionale ca și ”câmpuri de energie”.

Creierul vostru fizic poate percepe doar ceea ce este fizic ca și ”real”. Prin urmare, el pune toate percepțiile non-fizice în pachetul ”câmpuri de energie”. Din fericire, din ce în ce mai mulți dintre ascendenții lui Gaia încep să perceapă în mod conștient aceste câmpuri de energie. Cu toate acestea, din moment ce aceste câmpuri de energie sunt dincolo de iluzia ”timpului”, ele apar ca și străfulgerări de energie.

Le vorbim împământaților noștri în acest ACUM pentru a-i ajuta pe cei ascedenți să înțeleagă mai bine cum să fie prezenți la aceste ”străfulgerări ale percepției”. Mai întâi, nu uitați să vă amintiți că aceste străfulgerări sunt reale. Creierul vostru 3D este incapabil să accepte acele informații. Prin urmare, amintiți-vă ca automat să vă conectați cu mintea voastră multidimensională care vă supra-luminează creierul fizic.

Mintea voastră multidimensională rezonează numai cu frecvențele care se află dincolo de aura voastră patru dimensională. Folosim termenul de ”dincolo de” pentru a face afirmația noastră mai ușor de înțeles pentru gândirea voastră 3D. Cu toate acestea, SINELE vostru cinci dimensional nu este ”dincolo de” voi. SINELE vostru cinci dimensional este ”în” voi.

Acestea fiind explicate, vrem să vă spunem că aceste ”străfulgerări ale percepției” au loc de fapt în miezul vostru, care este portalul către SINELE vostru Multidimensional. Ceea ce se întâmplă este că sinele vostru principal, Corpul vostru de Lumină, ajunge să fie activat de către tiparele energetice de o frecvență mai înaltă care intră în atmosfera Pământului.

Aceste ”străfulgerări” intră în atmosfera lui Gaia, care este aura ei planetară, pentru că Pământul rezonează din ce în ce mai mult la frecvențe din ce în ce mai înalte. Prin urmare, Corpul ei de Lumină, care a fost latent în forța ei Kundalini din coloana sa vertebrală, este în curs de activare.

Odată ce Corpul de Lumină își începe procesul său de activare, creierul 3D și Mintea Multidimensională își încep fuziunea. Fuziunea creierului 3D și a Minții Multidimensionale este cea care permite percepțiilor câmpurilor de energie cinci dimensionale să fie percepute în mod conștient.

Voi, împământații noștri, puteți accelera acest proces minunat amintindu-vă să participați în mod conștient la percepțiile voastre aflate în continuă creștere și care creierului vostru 3D îi vor apărea a nu avea nici o sursă sau motiv explicabil. Această accelerare are loc penru că creierul vostru 3D este în primele sale stadii de fuziune cu Mintea voastră Multidimensională.

Puteți ajuta în acest proces spunându-i sinelui vostru că ceea ce tocmai ați început să percepeți în mod conștient este ”real”. Acel gând este capătul podului pe care începeți să-l construiți între creierul vostru 3D și Mintea voastră Multidimensională. De fiecare dată când ”vă plimbați” pe acest pod, voi creați sinapsele neuronale care vă conectează creierul cu mintea voastră multidimensională prin găurile de vierme din ”ADN-ul vostru deșeu”.  


Aceste găuri de vierme sunt portaluri minuscule, multidimensionale între creierul vostru 3D și mintea multidimensioanlă. Pe măsură ce începeți să percepeți realitatea prin mintea voastră multidimensională, veți percepe câmpurile de energie de o frecvență mai înaltă înainte ca ele să intre în ”timpul” Matricii voastre 3D.

Din momentul în care puteți recunoaște că aceste câmpuri de energie multidimensională sunt pline de iubire necondiționată, vă puteți deschide inima și mintea pentru a le accepta în totalitate. Pe de altă parte, dacă recunoașteți că un câmp de energie conține emoții bazate pe frică, puteți să-i trimiteți iubire necondiționată și să-l ardeți cu Focul Violet.

Când lucrați cu tipare energetice înainte ca ele să devină manifestate în realitatea voastră fizică, voi serviți atât la curățarea voastră înșivă cât și a lui Gaia de aceste realități posibile pline de frică. De asemenea, recunoscând câmpurile de energie de o frecvență mai înaltă, care sunt bazate pe iubirea necondiționată și pe lumina multidimensională, puteți să le acceptați din toată inima în realitatea voastră personală și planetară.  

După ce ați acceptat aceste tipare energetice cinci, și dincolo de, dimensionale în realitatea voastră, vă rugăm să le împământați în miezul lui Kundalini a voastră, precum și în miezul lui Gaia. În acest fel veți deschide portalurile mai înalt dimensionale către propria voastră conștiință. Veți servi, de asemenea, ca și gardian al acelui portal prin împământarea pachetului său de energie în miezul planetar al vehiculului lui Gaia.

Vedeți acum cât de FOARTE importanți sunteți în procesul ascensiunii?

La început, probabil că veți recunoaște NUMAI câmpurile de energie negativă, deoarece conștiința voastră 3D este în mod constant în alertă pentru a depista problemele. În cele din urmă vă veți simți confortabil cu serviciul vostru în a lucra pentru ascensiune la nivelul de referință al câmpurilor de energie.

Atunci când iubiți și transmutați la nivel de câmp de energie, fie veți ajuta ca un câmp iubitor de energie să fie împământat în Gaia, fie ca un câmp de energie bazat pe frică să fie transmutat înainte ca acesta să se manifeste.

În cele din urmă, vă veți simți suficient de încrezători ca să acceptați pachetele de energie mai înalt dimensionale în portalul vostru personal. Prin acceptarea conștientă a acestor realități mai înalt dimensionale ÎN SINELE vostru, veți începe unificarea conștientă cu SINELE vostru Multidimensional.

Ne-am dori ca toți voluntarii noștri de pe Pământ să poată experimenta instantaneu o revenire rapidă la SINE, dar știm cât de puternică este ”spălarea creierelor” din ACUM-ul vostru. Din fericire, vă putem informa că Familia Galactică face pași importanți în procesul re-locării celor care nu pot, sau nu vor, să accepte lumina în conștiința lor. Suntem foarte încântați că voi, emisarii noștri pe Pământ, ați fost atât de dedicați în procesul vostru de a o asista pe Gaia și TOATE creaturile Sale.

Pe măsură ce conștiința voastră continuă să se expansioneze, veți începe să percepeți din ce în ce mai multe realități mai înalt dimensionale, paralele și alternative. Mintea voastră Multidimensională a avut întotdeauna aceste percepții, dar până ACUM a fost prea deconectată de creierul vostru 3D pentru ca voi să puteți fi conștienți de aceste experiențe.

Pentru că conștiința voastră trece acum într-o frecvență mai înaltă, voi eliberați iluzia ”unei realități în același timp”. Cheia acestui proces de eliberare este cuvântul ”timp”. Amintiți-vă, pe măsură ce vă mutați în conștiința voastră cinci dimensională percepțiile voastre nu mai sunt limitate de regulile realităților polarizate, separate 3D.

Pentru că treceți în percepțiile voastre mai înalte, începeți să percepeți câteva realități în ACUM și toate aceste realități sunt ciudat amestecate. Desigur, componenta ”ciudat” are loc doar în gândirea voastră 3D care este limitată încă de vechile concepte ale separării, polarității și limitării.

Pe măsură ce conștiința voastră devine mai multidimensională, percepțiile voastre devin multidimensionale. Prin urmare, ați putea ajunge să deveniți confuzi în ”Care realitate este ADEVĂRATA REALITATE?” Răspunsul este că toate aceste realități sunt adevărate în propriul lor câmp de energie. Dacă ar fi să intrați în câmpul de energie al unei realități anume, voi ați experimenta gândurile, emoțiile, formele gând și câmpurile de energie ale acelei realități.

Cu toate acestea, voi nu veți ști acel lucru până când conștiința voastră nu a ”citit” energia acelei realități. Câmpurile de energie care înconjoară fiecare realitate funcționează ca și aura umană. Ceea ce este în miezul omului este proiectat în afară pe ”ecranul” energiei din aură. Același lucru se întâmplă și cu câmpurile de energie în sensul că miezul acelui câmp de energie este reflectat în ”membrana dimensională” a acelei realități.

Zi de zi, din ce în ce mai mulți membri ai umanității încep să perceapă în mod conștient aceste câmpuri de energie multidimensionale. Toate aceste câmpuri de energie reprezintă frecvențe de rezonanță ușor diferite pe care voi le puteți percepe atunci când sunteți în stări de conștiință diferite.

Atunci când le percepeți, voi le experimentați doar ca și ”câmpuri de energie”. Dar, dacă considerați aceste câmpuri de energie ca și aure ale realităților, conștiința voastră va începe ca treptat să se expansioneze pentru a include acest concept.  

Pentru creierul vostru 3D, aceste realități multidimensionale par a fi trei dimensionale, deoarece acesta este singurul mod în care creierul vostru 3D poate gândi. Cu toate acestea, aceste realități sunt atașate Matricii 3D, dar își extind cupola departe, mult mai departe de dimensiunea a treia.

Realitățile mai înalt dimensionale există în aceste sfere de realitate. La început ați putea crede că aceste sfere sunt ”noi”. Cu toate acestea, ele au fost întotdeauna acolo, dar percepțiile voastre au fost limitate la dimensiunea a treia/patra. În acest ACUM voi ați început să vă imaginați ce ar putea fi dincolo de limitările creierului vostru 3D.

Vă amintiți de acele vremuri în care erați obișnuiți să credeți că numai ceea ce era atașat Matricii 3D era real? Acum vă dați seama că ceea ce este atașat Matricii este o iluzie și că ceea ce se extinde dincolo de Matrice sunt versiunile mai înalt dimensionale ale acelei realități. Toate realitățile sunt ”reale”, dar numai pentru cei care rezonează la acea frecvență. Voi veți percepe numai acele realități dimensionale către care v-ați deschis mintea.

Cu toate acestea, s-ar putea să fiți adânciți într-o meditație, în ceva creativ sau chiar amuzant care vă expansionează conștiința în aceste frecvențe mai înalte, și dintr-o dată, Matricea 3D vă captează atenția și sunteți înapoi în Matricea 3D. Matricea este ca o pânză de păianjen în care vă puteți ușor agăța și cu cât vă luptați mai mult să scăpați, cu atât mai mult vă încâlciți.

Dacă vă puteți relaxa în procesul vostru, amintiți-vă că voi sunteți un ADEVĂRAT explorator multidimensional. Așa cum nici Columb nu știa încotro merge, dar trebuia să-și urmeze chemarea interioară, și voi, toți, vă veți urma această chemare interioară. Această chemare este Chemarea Trâmbiței care dă semnalul că

A ÎNCEPUT

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.