marți, 17 martie 2015

Mesaj de la Grupul Arcturian 15 Martie 2015


Primit prin Marilyn Raffaele

Dragii noștri, vă salutăm în aceste timpuri de noi începuturi – primăvara. Mulți dintre voi sunteți epuizați, ați fost inundați cu problemele din timpul iernii și suspinați cu ușurare atunci când vedeți cum încălzirea soarelui aduce cu ea mai multe energii noi și puternice. Fiți pregătiți să experimentați și unele schimbări interioare în timp ce le observați și în conștientizarea generală și care vor fi însoțite de unele probleme legate de vreme.

O conștiință nouă și puternică se naște, și ca toate nașterile, este însoțită de unele dureri și dificultăți, care, multe dintre ele, depind de disponibilitatea sau in-disponibilitatea de a îmbrățișa schimbarea. Mulți descoperă că nu mai pot să accepte orbește prostia politică cu normele și regulamentele care o însoțesc. Servirea interesului propriu și comportamentul adolescentin al multora dintre cei așa-ziși ”conducători” îi ajută pe mulți să-și deschidă ochii. Este un timp de trezire și ochelarii de cal cu care atât de mulți au trăit și i-au luat de buni, sunt puși deoparte.

Dorim să vă vorbim despre adevăr și despre energia sa în lume. Conceptele și credințele legate de adevăr curg din și se manifestă prin conștiința individuală , fiind conținute totodată în conștiința consensuală  impersonală universală. Anumite idei care sunt ținute ca fiind adevăr în conștiința majoritară sunt tot mai mult respinse de către conștiința personală. Fiecare strop de Lumină pe care îl îmbrățișați devine apoi parte a conștiinței generale la nivel mondial și această diluare și iluminare a conștiinței lumii este ceea ce permite maselor dezinteresate și ne-trezite să se trezească.

Conceptele și credințele despre adevăr reflectă sistemul de credințe (starea de conștiință) a individului  și se schimbă cu ușurință. ADEVĂRUL, în înțelesul său cel mai înalt, nu poate fi niciodată schimbat sau limitat și este infinit guvernat și menținut de Legea Divină. Noi vorbim, bineînțeles, despre adevărul spiritual, singurul adevăr care există și care reflectă Conștiința omniprezentă, omnipotentă, omniscientă și tot ceea ce este încorporat în aceasta. Aceasta este absoluta și singura realitate.

A sosit momentul să examinați tot ceea ce considerați a fi adevăr, dragilor, pentru că multe care trec drept adevăr sunt pur și simplu concepte care sunt transmise din generație în generație. Cele mai multe idei trei dimensionale, împreună cu normele și reglementările lor specifice au fost învățate la picioarele părinților, liderilor religioși, guvernanților, oamenilor de știință și experților care pur și simplu au papagalit ceea ce au fost învățați. Multe învățături nu dețin nici un adevăr, ci pur și simplu reprezintă gândirea trei dimensională curentă, cu excepția cazului în care învățătorul este oarecum evoluat spiritual și chiar și atunci, orice v-ar prezenta nu poate depăși starea de conștiință atinsă de învățător.

Acesta este motivul pentru care trebuie să învățați să fiți învățați din interiorul vostru. Sunteți pregătiți și mulți dintre voi o faceți, dar vă întrebați și sunteți confuzi pentru că lumea nu suportă încă acest mod de învățare și de viață.

Un bun exemplu pentru un concept înrădăcinat care atrecut de la generație la generație și a fost ținut de adevăr, este prejudecata – credința că un altul este inferior din cauza culorii pielii, formei ochilor, limbajului, etc. Copiii sunt învățați prin cuvintele, acțiunile și atitudinile adulților că anumite trăsăsturi îi fac pe unii inferiori.

Multe din aceste credințe au fost purtate mai departe în memoria celulară din viețile trecute și acum se prezintă și vor continua să se prezinte în diferite forme până vor fi eliberate și curățate. Unii care nu sunt capabili să depășească credințele intens deținute vor face o alegere înainte de naștere pentru a avea unele experiențe necesare în scopul de a crește spiritual și o astfel de alegere de dinainte de naștere a unui fost proprietar de sclavi ar putea fi ca această viață să o experimenteze ca fiind o persoană de culoare. Cineva care a ucis și torturat Nativi Americani în căutarea de a dobândi pământ în Statele Unite s-ar putea regăsi acum trăind ca Nativ American, experimentând și prejudecățile însoțitoare. Același lucru este valabil și pentru comunitatea homosexuală.

Nu toate alegerile de a te naște într-un grup împotriva căruia există prejudecăți sunt bazate pe Karmă. Există multe suflete evoluate cu o mare lumină care aleg în mod special situațiile în care pot experimenta prejudecata pentru a schimba energia, a ilumina lumea și a-i ajuta pe cei din ”grupurile” particulare să se înțeleagă, să se iubească și onoreze pe ei înșiși. Cunoașteți mulți astfel de Lucrători în lumină care sunt conducători și vindecători în anumite grupuri.

Karma NU ESTE O PEDEAPSĂ ci este o echilibrare necesară a energiei atunci când un individ nu este capabil să depășească o stare de conștiință veche și depășită, menținută viață după viață. Karma adeseori reprezintă acțiunile sau interacțiunile dintr-o viață anterioară care sunt gata a fi rezolvate și curățate. Experiențele karmice reprezintă un mod de soluționare pentru un ne-trezit care nu este capabil sau dornic să curețe în moduri mai înalte. Mulți mai au încă nevoie să învețe în acest fel, dar experiențele karmice nu mai sunt necesare odată ce un individ se deschide către adevăr pentru că atunci acesta este capabil să fie învățat și învață în moduri mult mai înalte și mai ușoare.

Dacă descoperiți prejudecată sau chiar ură față de anumite grupuri sau indivizi ieșind la suprafață în voi, nu reacționați și nu vă condamnați, ci bucurați-vă pentru că acest lucru înseamnă că sunteți suficient de evoluați și pregătiți să examinați cu sinceritate și să vă curățați sistemul de credințe de această problemă. Întrebați-vă, ”În lumina lui Unu, ce cred? Da, văd discordie și lipsă de armonie, dar care este adevărul?” Acesta este modul în care identificați orice credință falsă de care ați putea să nu fiți încă conștienți și pe care ați putea-o avea despre orice, dragilor.

Toți cei care studiază în mod serios adevărul vor fi frecați și curățați în acest timp puternic, fiecare problemă aparent minoră sau falsă se va prezenta singură pentru a fi examinată și eliberată – lesa spirituală devine din ce în ce mai scurtă și mulți dintre voi vor descoperi că nu este deloc distractiv. Permiteți procesul, dragilor, pentru că odată ce este curățat tot ceea ce este fals veți fi capabili să vă mutați, trăiți și să fiți în frecvențele mai înalte ale iubirii necondiționate și Luminii – Adevăr. Viața va deveni ceea ce este menită să fie și voi veți fi liberi și nu veți mai recădea înapoi să adormiți.

Încercați să nu puneți la îndoială și să argumentați problemele pe care în mod intuitiv știți că este nevoie să le eliberați, ci pur și simplu acceptați că acea schimbare ține de procesul evoluției. Nu puteți duce cu voi în frecvențele mai înalte ale Luminii energiile dense și ne-iluminate cu care v-ați obișnuit oricât de distractive, confortabile sau lucrative ar putea fi. Ca întotdeauna, există libera alegere care permite fiecărui suflet să trăiască visul atât de mult timp cât dorește.

Adevărul este, întotdeauna a fost și întotdeauna va fi. Adevărul nu se schimbă niciodată, numai conceptele ne-iluminate despre adevăr se schimbă și asta este ceea ce se întâmplă în conștientizarea universală în acest moment. Începeți să recunoașteți ADEVĂRUL din spatele ”adevărului” și înțelegeți că îmbrățișarea și trăitul din ADEVĂR este singura cale către iluminare, moment în care vă puteți întoarce către cei din jurul vostru și să-i ajutați să intre în propria lor iluminare – deveniți Lucrători în Lumină.

Energia ADEVĂRULUI este IUBIREA și în acea Iubire este unime, pace, bucurie, împlinire și abundență în infinite forme și varietăți. Aceasta este realitatea. Asta este ceea ce voi căutați și asta este ceea ce sunteți.


Noi suntem Grupul Arcturian 3/15/15


Traducere Monica Poka 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.