marți, 24 martie 2015

Maestrul Interior este Copilul Etern


De Bob Fickes

Isus/Sananda a spus că trebuie să fim asemeni copiilor pentru a intra în Împărăția Cerurilor. Sanat Kumara este cunoscut ca și Copilul Etern. El este mai bâtrân decât cel mai bătrân și mai tânăr decât cel mai tânăr. Fiecare Maestru pe care l-am întâlnit vreodată este copilăros. Ei se joacă ca un copil și sunt spontani ca un copil. Părinții și profesorii noștri ne-au spus să creștem și să facem ceea ce avem de făcut. Cu o astfel de învățătură nu este normal să ne gândim că Maestrul nostru Interior este bâtrân și înțelept? De fapt, Maestrul nostru Interior este ca un copil. De fapt, Maestrul nostru Interior este Copilul nostru Interior sănătos. Când Maestrul nostru Interior se trezește, primul lucru care ne învață este să fim ca un copil și să ne bucurăm cu inocență de viața noastră. Fără să mai gândim. Fără să mai comparăm. Doar să ne bucurăm pur și simplu de viața noastră ca un copil în fiecare moment.

Cu mulți ani în urmă am avut ocazia să-l întâlnesc pe cel mai mare Maestru Ayurvedic din India, Trigunaji. L-am vizitat împreună cu unul dintre prietenii mei. Prietenul meu avea o anumită stare în corpul său, stare care l-a însoțit de-a lungul întregii sale vieți. Starea sa era o constantă iritare și era foarte serios. Trigunaji i-a spus să citească cărți foarte comice! Medicamentul pe care el i l-a prescris prietenului meu a fost să fie fericit și să se distreze! Nici un Maestru nu este tot timpul serios. În Iluminare, totul în viață este foarte distractiv. Viața este aici pentru a ne bucura de ea! Când suntem fericiți, sănătatea noastră se îmbunătățește și viața noastră se îmbunătățește. 

Maestrul Interior este chiar ca un copil care a fost închis într-o cameră pentru că nu  a făcut ceea ce i-a spus lumea să facă. Când Maestrul Interior se trezește, tot ceea ce el vrea să facă este să se joace! Prin bucurie viața noastră devine mai bună. Prin Iubire, viața noastră devine Divină. Nu este nimic ce noi TREBUIE să facem. Atunci când ne distrăm apare misiunea noastră. Care este adevărata misiune pe care suntem aici să o îndeplinim? Fiți fericiți și bucurați-vă de viața voastră cu fiecare pas pe care-l faceți. Iubirea și Bucuria sunt singurele lucruri pe care trebuie să le învățăm. De ce trebuie să le învățăm? Pentru că Copilului nostru Interior i s-a spus să fie serios! Puneți deoparte toate ”se presupune că trebuie să” și faceți doar ceea ce vă face să fiți fericiți. Fiți un copil și descoperiți că raiul este deja aici pe Pământ! Fiți binecuvântați!

link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.