sâmbătă, 21 martie 2015

Inima de Cristal a Mamei Pământ



De Bob Fickes

Maeștrii au vorbit adeseori de Inima de Cristal Rubinie aflată chiar în centrul Mamei Pământ. În vremea Lemuriei, Cristalul Rubiniu strălucea cu Forța Vieții și hrănea tot ce era viu cu Iubire și Lumină. Dar pe măsură ce conștiința oamenilor a devenit din ce în ce mai focalizată pe această lume materială, strălucirea Ei a început să dispară. Încă de pe vremea Atlantidei oamenii de pe Pământ au început să-i acorde tot mai puțin respect Mamei Pământ și Inima Ei a început să pălească. Dar acum, recent, ceva special se petrece peste tot în lume. Din ce în ce mai mulți oameni încep să onoreze Pământul ca și pe o ființă vie și să viziteze locurile ei sacre pentru a-i oferi respectul și iubirea lor.

Mama Pământ este din nou fericită! Pe măsură ce conștiința noastră crește și Maestrul nostru Interior se trezește, Inima de Cristal din centrul Pământului strălucește din nou! Inima ei Rubinie are marea putere de a vindeca Pământul și de a aduce echilibrul în sufletele noastre. Când suntem copleșiți de confuzie și de emoții, când karma devine prea puternică pentru noi și avem nevoie să ne găsim echilibrul, Mama Pământ este aici cu Inima Ei de Cristal Rubinie pentru a ne oferi vindecarea.

Ea ne-a instruit să ne așezăm pe o piatră sau pe sol și să ne conectăm la ea. Așezați-vă palmele pe Pământ și simțiți cum Chakra voastră Rădăcină se conectează chiar cu centrul Pământului și absoarbe Lumina Ei Rubinie. Aduceți profunda Lumină Rubinie în tot corpul vostru prin Chakra voastră Rădăcină și simțiți cum Inima Mamei Pământ vă binecuvântează cu Iubirea Ei. Ea vă va calma sufletul și vă va restabili energia. Spuneți Mulțumesc! Și Te Iubesc Mamă Pământ!

Un exercițiu atât de simplu vă poate ajuta foarte mult. Să știți că ori de câte ori o chemați pe Mama Pământ Ea este fericită! Voi o binecuvântați pe Ea și Ea vă binecuvântează pe voi!


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.