vineri, 20 martie 2015

Actualizare 20 Martie 2015


Din ciclul Actualizări

Expresia cu care m-am trezit dimineață bântuindu-mi mintea a fost ”Aveți încredere! Aveți încredere în proces! Nimic nu este așa cum pare, TOTUL ESTE AȘA CUM ESTE! Aveți ÎNCREDERE!”

Am stat preț de câteva minute reflectând asupra acestui mesaj. Într-adevăr, încrederea că totul este foarte bine orchestrat și dirijat este foarte importantă. Unul dintre marii noștri ”dușmani” sau să-i spun mai frumos, una dintre cele mai mari provocări ale noastre este nesiguranța, incertitudinea care duc inevitabil la frică. La frica de necunoscut.

Cei care aveți copii, amintiți-vă de frica și nesiguranța pe care ați văzut-o la copiii voștri atunci când i-ați dus prima dată la cămin sau grădiniță. Ca părinte știam/aveam încredere că ei sunt în siguranță acolo, deși nu aveam cum să le transmitem și lor acest lucru. Pentru ei era un mediu străin cu care nu erau obișnuiți, le producea frică, frica de ceva ce nu exista încă în experiența lor, ceva ce le inspira nesiguranță.

Și noi trecem acum la un alt nivel al experienței, este natural/uman să existe o oarecare neliniște, dar dacă avem încredere că totul este perfect gestionabil și că este pentru binele nostru cel mai înalt, putem să ne calmăm măcar atât cât să vedem că putem gestiona situațiile care apar. Nu situația/situațiile în care suntem puși sunt marea problemă, ci reacția noastră la ele, modul în care alegem să le percepem.

Dacă le acceptăm cu bucurie ca pe mersul firesc al lucrurilor, atunci ne acordăm șansa de a vedea mai mult decât o frântură din întreg. Și copiii noștri, așa ca noi înșine la vremea noastră, au acceptat treptat colectivul, ajungând să se chiar bucure de momentele petrecute împreună cu alte persoane care nu făceau parte din familie și să se integreze foarte bine în noua situație.

Aveți ÎNCREDERE că nu suntem lăsați de capul nostru și la voia întâmplării, pentru că Planul Divin este pus la punct la nivel de cel mai mic detaliu posibil. De ce credeți că se așteaptă sincronizarea Divină pentru ca lucrurile să se pună în funcțiune? Atunci când avem încredere se naște o stare interioară de calm și pace lăuntrică care ne echilibrează.

Faceți orice pentru a vă păstra încrederea și calmul, pentru că ele sunt energiile de care avem cea mai mare nevoie în aceste momente.

AVEȚI ÎNCREDERE

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.