luni, 2 martie 2015

Actualizare 02.03. 2015




Din ciclul Actualizări

Se pare că tema zilei de astăzi cel puțin, la mine și la mai mulți dintre cei cu care comunic, este curățarea îndoielii, neîncrederii și nu în primul rând în sine.

La mine s-a manifestat, dis de dimineață ca o neîncredere în capacitatea omenirii de a transcende situația în care se află. În ciuda tuturor avertizărilor primite de dincolo, această îndoială s-a strecurat tiptil, cred că în timpul nopții, astfel încât la trezire aveam inima grea de îndoială. Din fericire, a răsărit Soarele, unul dintre Maeștrii mei, și mi-a adus aminte că treaba mea este alta, nu să fac pronosticuri despre ce poate și nu poate omenirea, pentru că nu sunt eu însărcinată cu asemenea decizii. În fața ochilor mei a apărut chipul blând al lui Isus și am auzit ”Îndoiala nu aduce nimic bun. Nu este adevăr, nu este reală.” Mi-am adus aminte că El însuși a ”gustat” această ”licoare” și mi-am revenit. Și deși starea în sine persistă în fundal, nu mai are putere asupra mea.

O altă prietenă mi-a împărtășit o stare care la ea a început de aseară. Îndoiala, nesiguranța că este pe drumul bun pentru ea. Apoi neîncrederea în oameni, ideea că ”oamenii îți fac rău; oamenilor nu le pasă, ei știu doar să te judece și să-și vadă doar interesul lor, etc.” 

Toată această stare indică o curățare profundă a relațiilor inter-umane. Un nou pas către unitate. Trebuie să eliberăm ceea ce nu ne mai servește pentru a putea vedea dincolo de umbrele și tenebrele trecutului. Nu vă lăsați târâți de aceste stări, ele sunt doar semnul că lucrurile sunt așa cum este potrivit să fie, că acum plouă, dar apoi va răsări din nou Soarele și va străluci mai frumos și mai puternic asupra noastră și din noi înșine.

Indiferent de ce vă îndoiți sau în ce nu aveți încredere, este un semn că acel ceva se curăță și se dizolvă. Nu intrați în panică. Totul este așa cum trebuie să fie, așa cum noi am cerut să fie și cum este potrivit pentru noi toți ACUM.

Namaste!

Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.