duminică, 22 martie 2015

Activarea Inimii




Un Serviciu Gratuit Oferit de Centrul Spiritual Cercul de Lumină

Mesajele de la Dumnezeu la Cercul de Lumină, ne spun că Iubirea care se revarsă pe Pământ crește acum exponențial, inundând inimile în acest moment al Schimbării Inimii. Noi cei de la Cercul de Lumină am fost ghidați să oferim Activarea Inimii pentru oricine dorește să-și expansioneze mai mult deschiderea inimii pentru a primi acest aflux crescător de Iubire.

Activarea Inimii este gratuită. Nu există nici un schimb monetar. Pentru a primi Activarea Inimii vă cerem să ne trimiteți un email la connect@circleoflight.net cu numele vostru, adresa de email și cu permisiunea voastră de a primi Activarea Inimii. Vă rugăm, de asemenea, să ne scrieți câteva propoziții legate de dorința voastră de a primi acest serviciu. Vă cerem, de asemenea, un schimb simplu: un angajament de a împărtăși această informație cu minimum cinci persoane. Schimbul pe care vi-l cerem închide/completează cercul de a da. Vă rugăm să atașați și o fotografie a voastră.

Ce face Activarea Inimii? Activarea Inimii trezește scânteia divină care există în centrul inimii fiecăruia dintre noi, penetrând prin blocaje uneori invizibile create de minte. Activarea Inimii conduce o inimă către puterea și intimitatea unei comuniuni pure cu Iubirea care este Dumnezeu, Creatorul nostru. Ea ne reamintește că noi suntem Iubirea lui Dumnezeu extinsă în lume sub forma fiecăruia dintre noi, inima activă a Creatorului în misiune.

Mintea ego încearcă tot timpul să explice lumea și să explice calea spirituală sau trezirea. Aceasta nu este explicabilă în nici un fel. Aceasta este mai degrabă o activare a ceea ce este deja viu în voi, care este deja pe deplin funcțional. Fiecare inimă este inima lui Dumnezeu. Nimic din ceea ce am experimentat vreodată în viața noastră pe Pământ nu a schimbat acest lucru și nici nu poate să o facă. A fost doar o amnezie, o uitare în rândul omenirii că noi suntem inima lui Dumnezeu și doar Iubire. A fost doar o plasare a atenției noastre în altă parte. Activarea Inimii accelerează întoarcerea focalizării noastre asupra  a cine suntem cu adevărat.

Yael Powell este canalul, inima care a fost pregătită timp de 35 de ani prin comuniune mistică pentru a fi cea care livrează/oferă această Activare a Inimii. Ea a fost îndrumată să lucreze în strânsă legătură cu Jeshua (Isus) în acest proces. Jeshua, împreună cu alte Ființe de Lumină, folosind inima lui Yael ca și canal, ”aprind scânteia din centrul inimii într-o flacără vie de recunoaștere divină și venerare. O inimă care a fost aprinsă la adevărul că ceea ce trăiește în ea cu adevărat este prezența magnetică a lui Dumnezeu. Aceasta este puterea Creației de a deschide calea prin iluzie pentru că Iubirea poate fi percepută la fiecare nivel în care trăiți și percepută cu ușurință.”

Cine ar trebui să solicite Activarea Inimii? Oricine! Toată lumea! Ea poate fi de mare ajutor în deschiderea inimilor voastre și în aprofundarea conexiunii voastre cu preaiubitul nostru Creator, eliberând orice separare de Iubire și deschizându-ne viețile. Activarea Inimii nu impune ca persoana care primește activarea să fie fizic prezentă cu Yael sau măcar la telefon. Activarea este făcută prin conexiunea ei cu Spiritul în timpul meditației. Tot ceea ce este necesar este sincera voastră cerere scrisă.

Dumnezeu ne-a cerut prin Mesaje să facem tot ceea ce putem pentru a face această activare disponibilă pentru oricine posibil. Prin urmare, noi vă cerem un schimb simplu. Vă cerem să vă angajați să împărtășiți informația despre Activarea Inimii cu minimum cinci persoane. Pentru a face acest lucru vă rugăm să trimiteți această informație direct lor. Puteți să vă folosiți pagina de Facebook, lista de email-uri, forumurile sau alte conexiuni de internet pentru a populariza această Activare a Inimii pentru noi. Sunt de asemenea binevenite donațiile făcute către Cercul de Lumină în semn de recunoștință pentru Activarea Inimii. Vor fi folosiți în mod excelent, vă asigurăm. Folosiți formularul de Donație aflat în partea de jos a paginilor noastre.

Din nou, pentru a primi Activarea Inimii, vă rugăm să ne trimiteți un email. Vă rugăm să ne trimiteți numele vostru, adresa de email și câteva propoziții în legătură cu dorința voastră pentru acest serviciu precum și angajamentul vostru de a onora schimbul. Schimbul vostru închide/completează cercul de a da. Vă rugăm să atașați o fotografie cu voi înșivă. Nu știm și, prin urmare, nu putem să vă notificăm exact momentul în care va avea loc Activarea Inimii dar am fi încântați să auzim impresiile voastre legate de orice schimbări din viața voastră și care vor apărea în urma acestei activări. Vă trimitem tuturor iubirea noastră cea mai profundă, Yael, Doug și ShannaPra de la Cercul de Lumină.



Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.