duminică, 22 martie 2015

Activarea Inimii – Inima Clară și Deschisă



Mesaj de la Jeshua

Prin Yael și Doug Powell

Preaiubiții mei prieteni,

Eu Sunt aici cu voi și Eu Sunt peste tot. Eu Sunt expresia inimii pure a Iubirii – inima Creatorului nostru. Eu Sunt ceea ce voi sunteți. Și fiind aici cu mine, cu inima deschisă, cu permisiunea acordată, permiteți-vă să fiți părtași la această energie care este pusă acum la dispoziția omenirii.

Acesta este un timp extraordinar. Darul acestui timp este ridicarea vălului. Pentru voi acest lucru înseamnă că inima voastră este clară. În acest moment acum, în timp ce mă conectez cu frumoasele voastre inimi, vălul percepției eronate, al neîncrederii, al lumii ego-ului este complet dizolvat. Și inima voastră este liberă ca voi să vă puteți aminti tot ceea ce voi sunteți ca să puteți păși mai departe și să revendicați realitatea Iubirii.

Modul în care voi experimentați acest lucru, prietenii mei, poate fi sentimentul de a fi foarte vulnerabili pentru că auto-protecția pe care mintea-ego a construit-o, a dispărut acum. Dar trebuie să vă spun ceva, este foarte important ca voi să nu faceți dreapta-împrejur și să o ridicați înapoi.

Deci, va trebui să fiți puternici, să fiți dispuși să simțiți această vulnerabilitate, să fiți dispuși să aveți o inimă clară și deschisă și să vă înfățișați ca lumina lui Dumnezeu – pură, neîntinată și frumoasă – deloc făcută pentru a trăi iluzia acestei lumi.

Mulți dintre voi cei care ați venit în această experiență de viață ați luat exact această decizie. Ați crezut că deoarece inima pe care o puteți simți este atât de luminoasă și de atotcuprinzătoare, nu era făcută pentru această lume și că trebuia să o protejați. Dar adevărul este, bineînțeles, că nu ați făcut-o și nu o faceți. Inima voastră este lumina. Este lumina lui Eu Sunt. Este lumina lui Tot-Ceea-Ce-Este. Și credeți-Mă atunci când vă spun, indiferent de orice test, că Iubirea are întotdeauna întâietate, mai presus de orice. Iar Lumina este mișcarea Iubirii.

Primul lucru din care vă scot este acel sentiment că aveți nevoie să fiți protejați. Pentru că voi sunteți puterea lui Dumnezeu care nu are nevoie de nici o protecție. Voi sunteți ceea ce trece prin orice situație și aduce claritate, aduce lumină, aduce puterea Iubirii și aduce tandrețe și milă și bucurie atotcuprinzătoare.

Deci, inimile voastre s-ar putea simți vulnerabile pentru o vreme, dar nu va trece mult până când vă veți aminti adevărul și veți fi centrați pe deplin în puterea Iubirii. Să fiți centrați în inima voastră, acum că ați primit acest dar, această activare, va fi foarte important, mai ales în următoarele două luni. Pentru că voi, dragii Mei prieteni, va trebui să alegeți. Va trebui să alegeți să vă păstrați inima deschisă, disponibilă și activă. Va trebui să vă abțineți de la a vă ascunde lumina. Și să vă ascundeți lumina a cam devenit un obicei.

Sprijiniți-vă unii pe ceilalți să rămâneți angajați în a trăi cu inima deschisă. Abțineți-vă de la a vă învălui din nou în vălul auto-protecției. Pentru că adevărul este că numai sinele-ego este cel care și-a imaginat nevoia de vreo protecție, pentru că, de ce ar fi nevoie ca inima lui Dumnezeu să fie protejată?

Eu Sunt această lumină clară pentru a fi exemplul vostru. Eu Sunt aici pentru a vă arăta că această lumină este ne-sfârșită și întotdeauna-prezentă aici în lume. Și peste tot pe unde este imaginat întunericul, inima voastră poate acum străluci, eliberând vălurile ego-ului și împuternicind Iubirea.

Vă cer să gândiți înalt/mare. Să treceți în conștiința voastră, nu în mintea voastră. Și să simțiți magnitudinea a ceea ce sunteți aici să trăiți, aici să aduceți, aici să fiți. Să vă întindeți în întreg cerul, deținând lumina Reală, devenind Soarele strălucitor al lui Unu aici pentru a lumina Pământul.

Aceia dintre voi care ați văzut această activare ca și pe o cale de a vă ajuta în atingerea obiectivelor personale, vă voi ajuta să vă ridicați spre o viziune mai înaltă a ceea ce este de făcut, a ceea ce va fi de ținut, a ceea ce va fi de trăit. Pentru că asta este mult dincolo de viața personală. Aceasta este inima întregului, mereu-strălucitoare, impersonală.

După ce vor trece primele două luni după această zi a activării, viziunea voastră se va extinde exponențial. Și vă veți regăsi în situația de a primi instrucțiuni de la un nivel mai înalt, conducându-vă cu iubire înainte, pas cu pas. Orice sentiment de vulnerabilitate va fi înlocuit cu fermitate de minunatul sentiment, profunda conștientizare a adevărului vostru ca inimă deschisă – lumina Reală, eternă, strălucitoare.

Inima deschisă este vibrantă și clară și dincolo de percepția dualității. În acest loc voi trăiți desfășurarea momentului de perfecțiune pură a Iubirii care se trezește ca umanitate. Veți ști care este partea pe care voi o aveți de jucat pentru că o trăiți. Va fi perfect și mai mult decât suficient să vă umpleți în mod continuu cu recunoștință și bucurie.

Veți descoperi că a trăi cu o inimă deschisă este foarte diferit de a trăi prin mintea-ego. Va fi nevoie de practică la început pentru a vă putea simți confortabil să fiți în moment și să permiteți Iubirii să circule în voi și prin voi – surprinzându-vă uneori prin ceea ce faceți sau spuneți, arătându-vă cât de perfect vine mersul mai departe și cât de departe este proiectată lumina prin inima deschisă.

Inima voastră are propria sa viziune. Și din percepțiile lumii aceasta este întotdeauna îndreptată în sus, spre exterior. Conducându-vă în expansivitatea bucuriei fără de sfârșit a lui Dumnezeu. Dar oricum o percepeți – mergând spre înafară, mergând spre înăuntru – experiența este inconfundabilă. Și ea a început.

Eu Sunt Jeshua, tovarăș și prieten, îndrumător de cale și cel ce trăiește în uniune cu centrul ființei voastre. Și toate modurile în care Eu Sunt perceput, adevărul prieteniei noastre este simțit ca o profundă asigurare că această Iubire pe care noi o împărtășim este cu adevărat pentru totdeauna.

Chemați-mă să vă dezvălui ce înseamnă să fiți o inimă deschisă orice neînțelegere ați avea. Și chemați-mă și atunci când vă simțiți tentați să vă protejați inima. Vă voi ajuta să treceți instantaneu în adevărul Iubirii. Vă voi conecta cu puterea Iubirii care sunteți și vă veți aminti într-un mod care este inconfundabil – că nu este decât Iubire de revelat în fața luminii.

Pe măsură ce structurile minte-ego cad sau dispar, nivelul de extaz în care trăiți va crește în mod continuu până când tot ceea ați crezut că ați visat va deveni palid prin comparație. Și vă promit că ne vom bucura împreună.

Notați această zi și luați-vă angajamentul de a rămâne fermi, de a trăi pe deplin în inima voastră deschisă. Și trăiți în profundă recunoștință, pentru că acesta este cu adevărat cel mai extraordinar dar. Aceasta este întoarcerea care a fost făcută. Vă întoarceți înapoi acasă la Iubire și Eu Sunt aici pentru a vă întâmpina.



Sursa

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.