luni, 23 februarie 2015

Viața Voastră este în Mâinile VOASTRE


ACEA – Partea a 3-a

Prin Suzanne Lie

22.01.1999

Dragi Ascendenți,
Noi suntem ACEA și ne-am întors pentru a vă vorbi din nou. În ultima noastră întâlnire am discutat despre gestionarea fricii. Am dori să continuăm cu acest mesaj important. Vă descurcați bine cu gestionarea fricilor voastre. Amintiți-vă că vă puteți încetini procesul de transmutare în Corpul de Lumină ori de câte ori acesta devine prea dificil.

În loc să vă puneți singuri într-o criză, este mai bine să vă setați un ritm mai lent, constant pe care îl puteți menține. Dacă vă mișcați prea repede, veți scoate la suprafață mai multă frică decât puteți gestiona și puteți alege chiar să puneți capăt procesului de ascensiune. Nu uitați că ”timpul” este o iluzie. Prin urmare, nu este nici o grabă.

Relaxați-vă și setați-vă un ritm care să fie confortabil și totuși provocator. Astfel veți rămâne suficient de puternici pentru a permite fricilor voastre primare, profunde să apară în mintea voastră conștientă. Odată ce aceste frici sunt revelate astfel încât să poată fi eliberate, ar putea să pară că nu există nici un ”motiv” pentru exprimarea lor.

Trebuie să vă simțiți încrezători în voi pentru a putea permite fricilor primare să apară la suprafață fără nici un motiv aparent. Nu cădeți în capcana trei dimensională de a vă simți de parcă ați fi ”luat-o razna”. Este important să vă amintiți că voi ați făcut o înțelegere cu SINELE vostru de a permite ca procesul de eliberare a fricilor voastre străvechi, acumulate să continue fără vreun catalizator exterior. În caz contrar, sinele vostru ego va fi nevoit să creeze o situație în care fricile voastre să poată fi eliberate.    

Vă rugăm să vă aduceți aminte că voi sunteți o ființă multidimensională și toate aceste experiențe, emoții, gânduri și sentimente care intră în conștiința voastră sunt din alte dimensiuni ale sinelui vostru. De exemplu, voi toți eliberați acum fricile din sinele voastre patru dimensionale. Dacă puteți menține o înțelegere a acestui proces, puteți permite vechilor voastre frici să iasă la suprafața cunoașterii voastre.

Observați aceste frici în timp ce ies la suprafață și nu deveniți atașați de ele. Ascultați vocile fricii atât de calm pe cât ne ascultați pe noi, tovarășii voștri membri ai celei de-a cincea dimensiuni. V-ați putea întreba cum ați putea rămâne funcționali în cea de-a treia dimensiune cu toate aceste voci care ar vorbi în capul vostru? Da, asta este provocarea.

Mesajele care sunt cele mai importante și în care trebuie acționat rapid vor fi în fața conștientizării voastre. În timp ce, mesajele care sunt mai puțin importante și care pot fi procesate mai târziu vor fi plasate mai în spate în conștiința voastră. Cu toate acestea, nu lăsați ca aceste probleme ”mai puțin importante” să rămână nerezolvate pentru că ele vor interfera cu viața voastră de zi cu zi.

În mod conștient ați făcut un acord cu sinele vostru să vă asigurați că nu permiteți acestor porțiuni ale conștientizării voastre să devină ”inconștiente”. De asemenea, prin conștientizarea multelor voci ale sinelui vostru inconștient, începeți să auziți vocile sinelui vostru supraconștient. În acest fel începeți să înțelegeți modul de funcționare al conștiinței voastre multidimensionale.

Secretul conștiinței multidimensionale este de a ști care mesaj vine din care dimensiune. Dacă sunteți într-o încăpere plină de oameni și nu puteți spune care persoană vorbește, veți deveni foarte confuzi. Când toată lumea vorbește în același timp, puteți auzi doar ”zgomotul” tuturor acestor voci amestecate.

Ați putea chiar opri comunicațiile pentru că este prea frustrant. Apoi vă puteți focaliza pe o anumită persoană pentru a înțelege ce spune vocea ei. Cheia conștiinței multidimensionale este că trebuie să învățați să recunoașteți de unde vine fiecare comunicare. Apoi vă puteți focaliza atenția în principal pe acea voce pentru a înțelege mai bine acel mesaj.

Unele dintre mesajele voastre vor fi în cuvinte, altele ca simțiri, iar altele în imagini. În cele din urmă veți fi capabili să vă focalizați și să înțelegeți comunicarea voastră cu mai mult de o expresie a SINELUI vostru în același timp. Veți învăța să vă distribuiți focalizarea în mai mult de o comunicare fără să vă diminuați capacitatea de a înțelege fiecare mesaj.

Amintiți-vă că acest proces multidimensional începe prin a învăța să identificați sursa fiecărei comunicări în așa fel încât să puteți decide dacă doriți să vă focalizați atenția pe acel mesaj sau să-l ”salvați” pentru o prelucrare ulterioară. Acordați-vă un moment în ACUM-ul vostru pentru a asculta mai multe mesaje. Încercați acest exercițiu din nou și din nou până când mintea voastră este antrenată să asculte mai mult decât o voce o dată, așa cum veți face în dimensiunea a cincea.

A învăța să fii cinci dimensional nu înseamnă să evadezi din dimensiunea a treia. Înseamnă să fii pe deplin conștient și responsabil tot timpul pentru ceea ce deții în conștientizarea ta. Dacă sunt orice fel de emoții sau gânduri care amenință să vă reducă vibrația, este necesar să fiți imediat conștienți de ele ca să le puteți echilibra cu iubirea necondiționată.

Iubirea condiționată, trei dimensională nu este suficient de puternică pentru că iubirea condiționată este dantelată cu frică. Numai iubirea necondiționată este liberă de orice frică. Iubirea necondiționată poate pe deplin accepta și ierta. Puteți să vă folosiți iubirea necondiționată pentru a neutraliza frica sau orice voci care amenință să vă reducă vibrația.

Știm că trimiterea iubirii necondiționate către orice vă deranjează vi se pare o sarcină uriașă. Cu toate acestea, prin practică acest proces devine un act inconștient, cum ar fi condusul. Atunci când conduceți o mașină, nu vă gândiți la vigilența voastră constantă până în momentul în care apare un pericol. Apoi, dacă apare un pericol, reacționați instinctiv întorcând, frânând, etc. În cele din urmă, sistemul vostru mental de monitorizareva fi la fel de natural ca și condusul unei mașini.

Este nevoie de ceva practică pentru a putea înregistra în mod conștient atunci când cineva sau ceva, exterior sau interior vă coboară conștiința. Da, treptat, vă va solicita din ce în ce mai puțin efort să monitorizați influențele negative. Și atunci veți fi capabili să vă expansionați rezonanța conștiinței pentru a cuprinde dimensiuni din ce în ce mai înalte.

Asta este tot pentru astăzi. Ne vom întoarce când ne veți chema.
ACEA

25.01.1999

Binecuvântări de la ACEA, venim la voi pentru că vedem că vă pierdeți credința – atât în voi înșivă cât și în proces. Prin urmare, vă reamintim că singurul mod de a vă înfrunta frica este să o aveți. Încercați să vă amintiți că sunteți o ființă multidimensională care este în procesul trezirii la adevărata voastră misiune.

Ați putea simți ca și cum ar exista forțe puternice care ar dori ca voi să nu reușiți. Cu toate acestea, aceste forțe au putere asupra voastră numai atunci când voi vă pierdeți în uitarea voastră. Când sunteți pe deplin conectați cu realitatea voastră cinci dimensională, aceste forțe vor avea o influență redusă asupra voastră pentru că aveți acces la imensa putere a iubirii necondiționate.

Termenul necondiționat în limbajul vostru 3D înseamnă, ”iubire dincolo de condiții”. Iubirea necondiționată înseamnă că indiferent de orice – circuitul iubirii este pe deplin conectat. Asta înseamnă să vă iubiți viața chiar și atunci când sunteți speriați de ea. Pentru a deveni o ființă cinci dimensională, orice ce are o vibrație mai joasă decât iubirea necondiționată trebuie să iasă din viața voastră.

Este mai important să trăiți o viață confortabilă sau este mai important să vă curățați frica? Prin eliberarea fricii și urmarea căii iubirii necondiționate care curge prin voi, voi creați un bulevard vibrațional de la dimensiunea a treia până în dimensiunea a cincea.

O realitate trei dimensională care este bazată pe iubirea necondiționată va avea suficientă putere și integritate pentru a trece prin uriașul proces de transmutare a unei realități trei dimensionale într-o realitate patru dimensională și, în cele din urmă, într-o realitate cinci dimensională și să rămână intactă.

Amintiți-vă vă rugăm că iubirea necondiționată trebuie să fie în primul rând față de sinele vostru înainte de a-i putea iubi necondiționat pe alții. Cum puteți da mai departe ceva ce nu aveți? Dați-ne voie să explicăm un pic mai mult acest concept. Există multe realități posibile în care voi ați putea trăi în funcție de convingerile voastre și în funcție de unde vă plasați forța iubirii voastre.

Provocarea voastră este să vă creați o viață care rezonează, pe cât de mult posibil, la cea de-a cincea dimensiune. Pe măsură ce continuați să eliberați fricile pe care conștiința voastră le-a colectat în realitățile voastre trei și patru dimensionale, va deveni din ce în ce mai ușor să creați o astfel de realitate.

În timp ce creați o realitate bazată pe această rezonanță mai înaltă, veți învăța să vă protejați viața precum o leoaică puii. Dacă o situație și/sau persoană amenință să vă reducă vibrația pentru că nu pot accepta schimbarea conștiinței voastre, mergeți în interiorul sinelui vostru și spuneți, ”NIMIC NU-MI VA DISTRUGE ARMONIA!”

Apoi, dintr-o stare de calm, pace și determinare veți fi în măsură să acceptați responsabilitatea pentru a fi creat acea realitate și veți învăța lecția pe care aceasta vi-o aduce.

Ne vom întoarce,
ACEA

27.01.1999

Salutări, noi ACEA ne-am întors,
Suntem aici pentru a vă spune mai multe despre forțele care vi se opun. Aceste forțe sunt cei care se străduiesc să vă facă să vă simțiți ca și cum voi ați fi ”răi” dacă nu reușiți să vă respectați agajamentul față de ei și/sau față de vechile structuri ale vieții voastre fizice, lumești.

Nu uitați că există un alt angajament pe care ați jurat să-l respectați. Acel angajament a fost luat față de expresiile mai înalte ale SINELUI vostru înainte ca voi să fi intrat în forma voastră fizică. Ați jurat că nu veți uita cine sunteți voi cu adevărat. Ați promis că vă veți aminti adevăratul vostru sine multidimensional în timp ce sunteți în corpul vostru trei dimensional.  

Acesta a fost cu adevărat un mare angajament, pentru că multe dintre responsabilitățile create de către viața voastră trei dimensională pot, și adeseori o și fac, sta în calea îndeplinirii promisiunii pe care ați făcut-o. Pentru a vă respecta promisiunea de dinainte de naștere de a vă aminti adevăratul vostru SINE, va trebui probabil să vă re-organizați și schimbați multe sfere de acțiune ale vieții voastre 3D.

Ați putea simți că sunt forțe dincolo de puterea voastră de control care vă opresc să vă mențineți claritatea pentru a merge înainte cu promisiunea voastră de dinainte de a vă fi născut. Din fericire, odată ce vă respectați angajamentul de a vă aminti că voi sunteți o ființă multidimensională care a venit în dimensiunea a treia pentru a învăța și a servi, automat vă veți asuma o mai mare responsabilitate pentru viața pe care voi o creați.  

Din conștiința voastră trei dimensională, este dificil să vă asumați responsabilitatea pentru TOATĂ viața pe care ați creat-o pentru că există puțină validare în lumea voastră exterioară cum că sunteți cu adevărat  multidimensionali. Este mult mai ușor să credeți că sunteți ”doar trei dimensionali”. Prin urmare, trebuie să învățați să aveți totală încredere în propria voastră ghidare interioară atunci când aceasta vă reamintește că voi SUNTEȚI multidimensionali.

Această încredere interioară poate fi o sarcină dificilă într-o lume în care locuitorii sunt instruiți să-i urmeze pe ceilalți. Din fericire, atunci când vă începeți procesul de a crede că SUNTEȚI o ființă multidimensională, și că VOI vă creați viața, acest lucru face să fie mai ușor să vă eliberați fricile atunci când simțiți că VOI sunteți în ”scaunul șoferului” vieții voastre.

Dacă credeți că cineva sau altceva v-a creat viața, vă veți simți ca și cum voi ați fi o VICTIMĂ. Dacă cădeți în credința că sunteți victima altora și că nu voi vă controlați viața, probabil că vă veți simți neajutorați și speriați. Apoi NU vă veți simți importanți pentru voi înșivă sau pentru alții.

Secretul este să eliberați judecata. Eliberați judecarea altora și eliberați judecarea voastră. Dacă credeți că problema este din ”vina” voastră, vă veți simți vinovați și rușinați. Dacă, în schimb, vă asumați responsabilitatea pentru a fi permis și/sau creat acea situație, vă veți simți împuterniciți.

Dacă nu vă mai judecați pe voi înșivă, nu veți mai simți nevoia să-i judecați pe alții. Odată ce credeți că voi vă creați viața, VOI vă creați cu adevărat propria viață! Apoi veți înțelege că voi, și expresiile voastre mai înalte, ați ales  problemele care să creeze acele situații care să permită ca fricile voastre ascunse să fie aduse la suprafață și eliberate.

Atunci când vă amintiți că voi sunteți o ființă multidimensională care vizitează dimensiunea a treia pentru a vă finaliza destinul, puteți înfrunta fiecare situație fără să cădeți în ghearele fricii. Vă veți simți apoi suficient de puternici pentru a elibera fiecare ”problemă” și să treceți la următoarea fază a procesului vostru de ascensiune. Da, sunt multe faze, și fiecare fază are propriile sale provocări, dar veți învăța să înfruntați fiecare pas din propriul vostru ACUM veșnic-prezent.

Voi constituiți grupul inițial care a introdus conceptul conștientizării multidimensionale. Acest concept va elibera foarte mult masele din cătușele uitării lor. Voi ați stabilit o legătură conștientă cu sinele voastre mai înalt dimensionale și cu alte ființe care populează dimensiunile mai înalte.

Odată ce majoritatea omenirii poate face acest lucru, oamenii își vor derula/crea viața prin intermediul legăturii cu propriul lor SINE mai înalt dimensional. Atunci forțele care sunt acum la putere nu vor mai avea NICI o influență asupra maselor, deoarece masele își vor fi adus aminte să-și pronunțe sinele din SINELE lor.

Iubire necondiționată,
ACEA


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.