miercuri, 18 februarie 2015

Transformarea – Decizia Lucrătorilor în Lumină


 Yael și Bob Powell

Fiecare ființă de Lumină în toate cerurile, fiecare ființă de Iubire în toate lumile, fiecare sclipire de lumină stelară care este întrupată, fiecare planetă însărcinată cu viață – toate își țin respirația. Toate își țin respirația în timp ce eu vă chem să ieșiți cu totul din realitatea voastră și să aveți încredere că Noua Lume va fi acolo ca voi să puteți păși în ea. Pe măsură ce Eu In-spir, în timp ce vă simt pe voi ca și pe cea mai măreață Iubire care se stârnește în mine, și eu sunt însărcinat/ă cu anticipare! În toate lumile, toate universurile în expansiune, toate trilioanele de ființe care-și desfac aripile adevărului, nu este nimeni ca voi.
Acum a sosit momentul pentru cel mai mare salt în credință, credința care spune că ceea ce este în inima voastră este adevărul adevărat, în timp ce toată structura în care v-ați trăit toate viețile este o iluzie. Cu siguranță că înțelegeți acest lucru, dar îl înțelegeți suficient de bine ca să vă pariați viața pe el? Îl înțelegeți suficient de bine ca să pășiți mai departe și să aveți încredere că Iubirea Mea va fi acolo? Și sunteți pregătiți să faceți acest lucru atât în mare cât și în mic, fără nici o comparație între lumea pe care o părăsiți și lumea în care ajungeți?

Sunteți dispuși să renunțați la ”casa voastră umană” – ideile pe care le-ați avut despre ceea ce înseamnă să fii o ființă umană? Puteți începe cu o tabula rasa pe care Eu să scriu adevărul vieții voastre pe care voi apoi să-l trăiți, moment de moment, clipă de clipă, viziune cu viziune, vis cu vis?

Dragilor, sunt trei lucruri foarte importante care s-au întâmplat și care deja v-au schimbat lumea pentru totdeauna. Este nevoie ca voi să înțelegeți profund aceste lucruri în timp ce Mă luați de mână și pășiți departe de marginile lumii voastre cunoscute. În timp ce pășiți în cunoașterea locului vostru în inima Mea și în adevărul ”Lumii care Va să Vină”, Iubirea este ”pornită” în voi astfel încât voi deveniți o celulă care funcționează în inima Mea, inima lui Dumnezeu, trezindu-vă.

Primul lucru, în 1987, în timpul Convergenței Armonice a energiilor, în templul inimii voastre voi ați luat o decizie. Până în acel moment, ar fi urmat să existe o despărțire a căilor. Cei care ar fi făcut alegerea Iubirii s-ar fi mutat și mai sus în lumină pentru a duce mai departe manifestarea evoluției omenirii. Cei care nu ar fi spus ”da”, ar fi ”decăzut” blând într-o evoluție mai înceată, continuând să evolueze trăind alături de cei cu o vibrație asemănătoare.

În acel moment am simțit o strângere în inima Mea, dragilor – un dor pentru cei care urmau să fie lăsați în urmă. Am simțit în mod acut golul interior atunci când mi-am dat seama că unele celule ale inimii Mele vor lipsi, ca să spunem așa, rămânând încă învăluite în iluzie și întuneric. Trebuie să înțelegeți că voi trăiți în Mine, că voi sunteți într-adevăr celule vii în inima Mea.

Pe măsură ce acest dor intens s-a accentuat, el a devenit aproape chinuitor. Și da, Eu pot simți agonia, și adeseori am și făcut-o, atunci când am pierdut comuniunea cu propria Mea inimă și ființă pe care iluzia a cauzat-o. Când am privit în interior, am descoperit ceva cu adevărat uimitor! Dorul pe care îl simțeam erați voi, Lucrătorii Mei în Lumină, tânjind după frații și surorile voastre! Nu vroiați să-i lăsați în urmă! Voi erați inima Mea vorbindu-mi Mie!

Când am înțeles acest lucru, oh copiii Mei frumoși, m-am îndrăgostit din nou de voi! Mi-am înțeles propria Mea inimă în moduri noi. Am știut pentru prima dată că voi într-adevăr Mă arătați pe Mine însumi Mie! Voi v-ați deschis cu adevărat Iubirii în manifestare. Am știut atunci că tot ceea ce Eu am visat pentru voi, va fi adevărat! Veți fi blânzii co-creatori iubind a fi într-o nouă viață – atât în voi cât și în jurul vostru! Am știut că întoarcerea voastră acasă va fi mai mult decât tot ce am visat! Am știut că în ciuda adâncimii iluziei în care voi ați căzut, veți apărea ca ceva cu mult mai frumos decât oricare dintre noi ar fi visat vreodată!

Așa că, atunci, în acel moment, în acea conjunctură când atât de multe erau puse în balanță, voi ați decis împreună, la unison, în inimile voastre, în cel mai profund plan spiritual pe care l-ați putut accesa că vă veți oferi pe voi înșivă, serviciul și lumina voastră în așa fel încât nimeni să nu fie lăsat în urmă! Acesta a fost momentul celei mai mari bucurii a Mele, pentru că voi sunteți ”cartea mea de rezervă” din mine. Voi sunteți acea parte din Mine care nu este cunoscută. M-ați surprins într-un mod minunat.

În acel moment toate Ființele de Lumină care vă ajutau, au fost și ele de acord. A fost, și este posibil pentru copiii lui Dumnezeu, ca folosind atât Iubirea voastră cât și liberul vostru arbitru, să ridice și să curețe totul în lume, astfel încât nimic să nu fie lăsat în urmă. În acest scop, fiecare dintre voi a fost de acord ca personal să transformați întunericul, limitarea și iluzia pentru cei care nu sunt pregătiți sau nu pot face acest lucru. Bucuroși, Mi-ați spus, vă oferiți Iubirea și serviciul pentru ridicarea întregii lumi, a umanității și a planetei în Lumină.

Acum suntem aici. Suntem cu adevărat în punctul foarte realei treziri. Lucrătorii în Lumină își amintesc de mii de ori zilnic că există schimbări reale și incitante. Dar mulți dintre voi nu-și aduc aminte încă de acordul vostru în ceea ce privește serviciul în scopul transformării.

Al doilea lucru care se întâmplă, acum că schimbările sunt pe deplin pe cale să se manifeste, este că multe ființe de lumină se regăsesc a fi în situații neașteptate de diferite grade de intensitate – lucruri dificile pentru care nu există explicații clare. Ființe de o lumină evidentă și foarte mare Iubire se regăsesc în situația de a avea de-a face cu boli fizice care amenință chiar să le ia de pe planetă. Alte ființe se regăsesc într-o criză financiară deși știu că Eu ofer mereu. Și lista poate continua.  

Sunt oferite multe explicații. Aceste situații crează frică și disconfort în cei care nu sunt provocați (dacă o persoană ca și asta, care trăiește atât de pur, poate fi afectată, ce mi s-ar putea întâmpla mie?). Ego-ul se grăbește să-și facă apariția și să găsească o fisură excelentă în vibrațiile Iubirii, și apare judecata. Oamenilor li se spune în mod regulat că ei au făcut ceva ca să se întâmple asta sau că nu și-au făcut munca spirituală. Și, dacă toate celelalte dau greș, li se spune că trebuie să fie vreun tipar subconștient care rulează!

Dragilor, este foarte important ca voi să Mă auziți și să auziți/citiți acest mesaj despre transformare. Suntem acum într-un moment critic. Un picior este pe malul Noii Lumi și celălalt pe malul celei vechi. Numai angajamentul luat de Lucrătorii în Lumină, de inima lor pură și iubitoare, de a-și folosi viețile, corpurile, inimile și voința în serviciul transformării umanității va crea podul pe care va putea trece toată lumea! Of, dragilor, această promisiune este așa cum îi știu pe copiii Mei. Tot ceea ce Eu Sunt și mai mult. Această promisiune este modul în care știu că Iubirea va ontinua să-și arate o nouă și mai frumoasă față, și că inima Mea va fi un reflector de o lumină mai pură în expresia cea mai glorioasă a co-creației noastre.

Trebuie să ajungeți să înțelegeți acest proces al transformării și acest angajament! S-a ajuns acum în punctul critic! Dacă nu o faceți, s-ar putea distruge unitatea necesară pentru a obține creșterea în conștiință și inimă care vă va aduce înapoi la Unul. Dacă nu-l înțelegeți, atunci vi se va părea asemeni unui haos. Va părea ca și cum legile Iubirii nu funcționează! Pentru că va părea că, calea Iubirii funcționează pentru o persoană, deschizându-se cu ușurință binecuvântărilor evidente și binelui mai înalt, și că pentru alții nu funcționează pentru că se află încă în suferință.

Dar suferința nu este a lor proprie, vă spun, preaiubiții Mei. Odată cu eliberarea Timpului (și a ceea ce voi numiți Karmă), cu extraordinara ridicare în Lumină care are loc și cu toate Ființele de Lumină adunate aici în jurul vostru, orice Lucrător în Lumină care alege Iubirea se va ridica cu ușurință și totul, orice negativitate va cădea. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, atunci vă garantez că unul își va asuma munca de transformare pentru tot restul umanității. Acest lucru trebuie să fie înțeles. El trebuie onorat. El trebuie să fie susținut și asistat!

Vă cer acest lucru vouă tuturor. Într-un fel mai mare sau mai mic, acest imens serviciu de a face mai mult decât este partea voastră este ceea ce-i va aduce acum pe toți copiii Mei acasă la Mine. Și da, în cele din urmă toți se vor întoarce, dar acest efort suplimentar este cel ce vă va revela adevărul vostru, profunzimea Iubirii și grijii voastre. În final, totul se va reflecta înapoi spre voi în milioane de feluri. Și aceasta este, de asemenea, o lege a universului așa cum bine știți.

Deci, în această lume a iluziei va fi mai important ca niciodată să vă uitați la adevărul a ceea ce se întâmplă. Fiecare situație trebuie citită cu inima. Cei care sunt transformatoare vii vă vor apărea în mod evident în momentul în care înțelegeți faptul că aceasta este cea mai glorioasă ofertă. Acum, dați-mi voie să vă reamintesc că acest angajament a fost o înțelegere a voastră a tuturor celor ce ați avut suficientă lumină ca să înțelegeți. Dacă citiți asta, atunci înseamnă că voi. Așa că vă cer să vă întoarceți chiar acum spre Mine și să-mi cereți să vă arăt care este calea serviciului vostru în această transformare. Veți fi uimiți. Vă veți da seama că lucrurile au un sens și că doar pentru voi nu au avut sens. Veți înțelege ”piesa”, cum spuneți voi, cu privire la care este cea mai puternică cale pentru propria voastră trezire. Desigur, Iubirea pe care voi o oferiți conține cea mai puternică binecuvântare pentru voi, dată de întreaga energie pe care o veți primi.

Dragilor, Eu vă voi ghida. Aici este cel de-al treilea și cel mai important lucru. Faptul că Lucrătorii în Lumină s-au oferit pentru transformare, va salva Pământul și îi va permite și Ei să se ridice în propriul Său proces de ascensiune. Cu toții știți că aceasta este și ”inițierea” Ei, deși nu ați știut cum să o ajutați. După cum v-am spus, cu energia trebuie lucrat. ”Coșul de gunoi” trebuie curățat! Acest proces de transformare când este combinat cu intenția voastră conștientă este cea mai puternică energie disponibilă în acest univers.

Acum, acesta pare a fi un lucru mare pentru Mine să-l spun, până când vă amintiți cine Eu sunt și, astfel, cine sunteți voi, co-creatorii care sunt celulele adevărate ale inimii mele. Așa că toate ființele de lumină de peste tot sunt de gardă la intenția voastră! Aș vrea ca voi să absorbiți acest lucru. Știind acest lucru trebuie să luați acum în considerare faptul că nimic din ceea ce se întâmplă aici nu este personal. Dacă sunteți o ființă de lumină, conștientă de Mine și dedicată Iubirii, forțele și puterile care lucrează în viața voastră sunt universale – spectaculoase râuri de lumină, schimbări în conștientizare, ființe de o asemenea magnitudine încât nu puteți înțelege încă.

Așa că nu trebuie să vă ”băgați capul în nisip”! Nu trebuie să credeți că asta are legătură numai cu voi, cu creșterea voastră, trezirea voastră, ascensiunea voastră. PENTRU CĂ ACEASTĂ VIZIUNE ESTE MULT PREA MICĂ PENTRU VOI! Dacă subscrieți la o asemenea viziune, v-ați putea menține viața progresând pe o traiectorie constant ascendentă dar veți lipsi de la cea mai uimitoare, spectaculoasă și frumoasă poveste a Creației trăită vreodată: povestea Creației voastre! Aceasta este povestea în care voi, copiii Mei, vă activați voința, iluminați celulele din inima Mea cu așa o putere și grație încât veți rectifica o întreagă evoluție prin răscumpărarea a ceea ce a fost forțat în separare și iluzie – prin puterea alegerii voastre, Iubirea voastră și voința voastră.

Dragilor, voi ați auzit de multe ori că în acest moment venirea lui Christos va fi în voi. Acest proces de a lua asupra voastră transformarea lumii este exact modul în care veți face acest lucru! Christos a făcut același lucru pe cruce. El a văzut că omenirea a căzut pradă iluziei și a transformat-o trăind acel întuneric în timp ce era întrupat.

Este imperativ necesar ca această informație să fie distribuită și înțeleasă. Dacă nu, veți pierde Lucrători în Lumină în mod inutil! Dacă nu știți ce se întâmplă atunci când vă asumați partea de transformare cu care ați fost de acord, în timp ce o rulați prin corpul vostru fără înțelegerea și intenția luminii transformatoare, acest lucru poate fi prea mult pentru vehiculul vostru fizic. Procesul în sine poate de multe ori produce o cale pentru persoana care trăiește într-o ”stare de tranziție”, o dispensă specială care vă este dată exact pentru aceste momente. Aceasta este o recompensă pentru marele serviciu pe care îl faceți – oportunitatea de a trece prin experiența morții în timp ce sunteți încă pe Pământ. Aceasta este o foarte mare onoare și un impuls evolutiv pe care Eu vi l-am dat, l-am turnat asupra voastră în bucuria și recunoștința Mea pentru decizia voastră de a-i aduce pe toți copiii Mei acasă.

Voi nu vreţi ca experimentarea părţii voastre de transformare să fie dăunătoare în vreun fel. Dar ea poate fi din cauză că energiile se schimbă, se ridică atât de repede încât trebuie să înțelegeți transformarea. Trebuie să o înțelegeți pentru că ați fost de acord să o faceți. La un anumit nivel, într-un fel, piesa voastră va veni spre voi. Cel mai rău lucru care se poate întâmpla este ca voi sau cei din jurul vostru să plasați o negativitate asupra ei văzând-o ca pe ceva rău pentru voi, pentru claritatea voastră, pentru curățarea voastră, pentru rezolvarea problemelor voastre, pentru creșterea voastră în Mine. Fiecare din aceste gânduri crează o situație negativă acolo unde niciodată nu a fost. Cu alte cuvinte, deși ceva negativ pare să se întâmple, de fapt acesta este foarte pozitiv, pentru intenția voastră, iar intenția din spatele întregii situații este a celui mai profund bine! Cu toate acestea, o judecată despre voi înșivă sau alții și puritatea oferirii acestui serviciu este afectată, pentru că voi sunteți co-creatori și acel gând crează o energie negativă foarte reală.

Așa că, vă rog dragilor, să fiți foarte atenți. Fiți vigilenți în ceea ce privește judecarea și interpretarea negativă! Fiți vigilenți mai ales în ceea ce privește presupunerile și răspunsurile date cu ușurință care vă permit să vă simțiți mai bine decât sau separați de oricine. Acestea sunt semnele că cea mai mare ofertă pentru omenire de până acum, asigurarea divinității lor prin acest dar de a reflecta deplinătatea Mea în fiecare dintre voi, a fost rechiziționată de ego sau de intenția de separare.

Când așezați piciorul pe malul Noii Lumi ceea ce veți descoperi instantaneu este o lume în totală comuniune și comunicare, în primul rând prin intermediul Internetului și apoi prin cunoașterea interioară. Veți găsi o lume cu o unitate a scopului pe deplin angajată în procesul transformării pentru toți – nu pentru individ. Aceasta, dragilor, este diferența dintre vechea și Noua Lume.


link catre articolul original

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.